Glitz & Glam

Marraskuun 2018 Bette Box – säihkyvänä juhlaan!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Bette Boxilta

Marraskuu ja sen pimeys on jotain ihan kamalaa! Tässä kuukaudessa ei ole mitään muuta hyvää kuin että joulu on lähellä. Monilla marraskuu on juhlien aikaa. Minullakin olisi ollut kaikkea kivaa menoa, mutta kun ei vaan pysty irrottamaan itseään kaikesta duunista. Eilen palautin opparini teoriapohjan eli tietopohjan. Prosessi etenee, mutta samalla jään odottamaan palautetta. Oliko se riittävä? Taisi olla lähes 20 sivua teoriaa.

Onneksi marraskuun Bette Boxin teema oli piristävä, sillä kukapa ei tässä harmaudessa innostu Sparkling Beauty -teemasta? Pieni kimalluskin on valon häivähdys tässä hämäryydessä.

Tämän vuoden marraskuun Bette Box näytti tällaiselta. Säihkyvä juhlakauden teema näkyy selkeästi sisällössä. Se on selkeästi juhlava sekä kiinnostava. Kurkataan lähemmin mitä Bette Box piti sisällään…

CLARINS LIP PERFECTOR
22,90 € / 15 ml

Clarinsin Lip Perfector on suosikkituotteeni jo vuosien takaa. Tämä huulia kaunistava ja kosteuttava tuote on Clarinsin bestseller-tuote. Näitä on ollut aikaisemminkin Bette Boxissa (silloin LivBox), mutta ei haittaa! Minulta on loppunut kaikki omistamani sävyt Lip Perfectoreja. Tämä sujahtaa käsilaukkuuni, sillä sen lisäksi, että Clarins Lip Perfector on hyvä huulten kosteuttaja, se antaa hieman sävyä ja muutenkin kaunistaa huulia.

ZIAJA ACAI KASVO- JA KAULAVOIDE
10,00 € / 50 ml

Tätä olen käyttänyt tässä syksyn aikana. En ole vieläkään esitellyt teille Ziajan Acai-sarjan tuotteita. Tämä vuoden 2018 uutuustuote on suunnattu ikääntymisen ensimerkkeihin sekä älylaitteiden aiheuttaman ”teknokaula” -juonteiden hoitoon ja ilmansaasteita vastaan. Voiteen luvataan parantavan ihon elastisuutta, silottavan juonteita sekä neutralisoivan ennenaikaisten ikääntymisen merkkien aiheuttamia vapaita radikaaleja. Voide sopii päivä- ja yövoiteeksi, mutta itse olen tykännyt käyttää yövoiteena. On todella hyvä voide, vaikka onkin edullinen.

EYLURE IRTORIPSET
8,90 €

Bette Boxeissa on neljät erilaiset tekoripset. Minä sain nämä glamouriset, malli 140, ripset. Pakkauksessa on pieni liima mukana. Tosi kiva kun Bette Boxista löytyi ripset. Ei muuta kuin harjoittelemaan, jos ripsien laitto on haastavaa. Kurkkaa vinkkini videolta, jossa liimaan tekoripset itselleni. Linkin takaa video alkaa siitä kohdasta, missä aloitan puhumisen tekoripsien liimaamisesta.

Jos ripsien liimaus ei oikein suju, oletko ajatellut kokeilla magneettiripsiä? Kurkkaa tähän postaukseen!

NEUTROGENA VISIBLY CLEAR RAPID CLEAR TREATMENT
6,80 € / 15 ml

Käykö teillekin niin, että aina kun on jokin tärkeä meno tai juhla, joku monsterifinni päättää kaivautua esiin ihosi syövereistä? Tämä on niin tuttua minulle. Se on sääntö, että minulle tulee kutti kasvoille just kriittisenä hetkenä. Mielettömän hauskasti boxin teemaan istuukin tämä Neutrogenan täsmätuote finneille.

NATUREL KASVONAAMIO
4,95 €

Juhlaan valmistaudutaan kasvonaamion avulla. Bette Boxiin oli pakattu kasvonaamio sekä silmänympärys- tai huulinaamio. Pakko sanoa, että pidän tästä, että teema on yhtenäinen ja jokainen tuote on teemaa täydentävä. Kasvonaamioita on ollut kahta erilaista. Molemmat ovat ihoa rauhoittavia, kosteuttavia sekä elvyttäviä.

NATUREL SILMÄYMPÄRYSNAAMIO
3,50 €

Minulle osui silmänympärysnaamio. Jesh! Osuvampi minulle kuin huulinaamio. 24 karaatin kultaa sisältävä naamio silmänympärysiholle lupaa häivyttää tummia silmänalusia sekä rauhoittaa ja kosteuttaa.

Ekstrana Police the Legendary Scent for Women EdP -tuoksu. Hedelmäinen kukkaistuoksu sisältää mm. bergamottia, mustaviinimarjaa, magnoliaa, ruusua ja vaniljaa. Tuoksu on mausteinen ja syvä. Sopii kivasti tähän vuodenaikaan.

Marraskuun Bette Box sisälsi yhteensä 7 tuotetta, joista yksi ylimääräinen ekstra. Näistä 5 on myyntikokoisia/täysikokoisia, 1 on minikokoinen ja 1 on näyte. Arvoltaan marraskuun Bette Box oli noin 42 euroa. Tuoksunäytettä en laskenut mukaan.

Omat suosikkini tämän kuun boxissa ovat kaikki! Tätä ei ole tapahtunut ihan vähään aikaan. Ziajan voide on tuttu jo, koska sain kesällä sen testiini, Neutrogenan täsmähoitoa finneille olen testannut jo vuonna 2011, Clarinsin huulituote on erittäin tuttu, sillä olen saanut ja ostanut näitä monta kertaa aikaisemmin. Osa tuttuja ennestään, mutta kun ne ovat hyviksi koettuja, sisältö on kiva. Ehkä tuo ekstrana tullut tuoksunäyte kiinnostaa vähiten, koska Police ei oikein ole minun tuoksubrändini. Mutta tuoksu on toki oikein kiva, mitä nyt testailin. Tämä oli nyt loistoboxi! Haluan kehua Bette Boxia myös siitä, että teema oli todella yhtenäinen ja ajankohtainen. Tuotteet todella tukivat teemaa, eikä tullut tunnetta, että sisältö olisi hajanainen keräys, jolle olisi vain heitetty jokin teema. Hieno kokonaisuus!

En tiedä joulukuun Bette Boxin sisällöstä muuta kuin, että joulukuun boxin sisällöllä ehostaa ja freesaa lookin. Boxista löytyy meikkituote sekä kampaamoistakin löytyvä hiustuote. Joulukuu on aina ollut vuoden paras boxi. Niin on ollut vuodesta toiseen. Kurkkaa vaikka itse vuodet 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017. Jos tänäkin vuonna joulukuu on vuoden paras, niin nyt kyllä marraskuu nosti riman todella korkealle. Huh! Jännityksellä odotan, että yltääkö joulukuun sisältö tämän marraskuun Bette Boxin tasolle? Kuukauden päästä taas kooste koko vuoden Bette Boxeista.

Mitä pidit marraskuun Bette Boxista?

 

Lue myös

X