Glitz & Glam

Marraskuun 2019 Bette Box – piristystä pimeisiin iltoihin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu

Postin lakosta huolimatta sain Bette Boxini viime viikolla. Marraskuun Bette Box tuntui hyvin täyteläiseltä. Minulla ei ollut mitään ennakkotietoa sen sisällöstä, kun boksini noudin postista.

Pakko kertoa teillekin, kuinka piintynyt olen siihen, että tämä olisi lokakuun Bette Box. Kirjoitin otsikkoon aluksi Lokakuun 2019 Bette Box ja meinasin nimetä kuvat bette box 2019 lokakuu. Ilmeisesti en sisäistä, että syksy on niin pitkällä, että kohta on joulu! Itse asiassa ensi viikolla alkaa joulukuu! Mutta nyt takaisin aiheeseen eli marraskuun Bette Boxiin.

Marraskuun Bette Boxin teemana oli marraskuusta selviämiseen, tai Betten kortissa se oli muotoiltu, ”tuotteita, joiden avulla vuoden pimeimmästä ajasta saadaan kaikki irti”. Marraskuun Bette Box näyttää todella kiinnostavalta.

BIOZELL PROFESSIONAL SILVER DRY SHAMPOO
6,75-7,90 € / 300 ml

Biozell Professional Silver Dry Shampoo taittaa keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä hiuksista ja sopii erityisen hyvin viileänvaaleille hiuksille. Se tuuheuttaa, poistaa sähköisyyttä ja antaa kevyttä pitoa sekä muotoiltavuutta, luoden kampauksille kestävän pohjan. Samalla se myös raikastaa hiukset ja hiuspohjan.

Tämä onkin vanha tuttu! Hyvä tuote marketeista. Vaikka olen vähentänyt kuivashampoiden käyttöä, kyllä näitä välillä tarvitsee. Tämä Biozellin Silver Dry Shampoo antaa hyvin ryhtiä, mutta ei ole paras rasvoittuneita hiuksia freesaamaan. Tuota sähköisyyden poistoa jäin tuotekuvauksessa ihmettelemään. Täytyykin tarkkailla, että oikeastiko se poistaa sähköisyyttä?

LUMENE ARKTIS TEHOKOSTEUTTAVA JA RAUHOITTAVA KÄSIVOIDE
7,90 € / 30 ml

Arktis-käsivoide tehokosteuttaa ja antaa välitöntä helpotusta erittäin kuiville käsille, tehden niistä taas pehmeät. Koostumus, jossa yhdistyvät kaura-, mustikka- ja rypsiöljy sekä kosteutta sitova Beta-yhdiste, suojaa ihoa lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vastaan. Sopii erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Hajusteeton koostumus.

Ihanaa, käsivoidetta! Kokeilin tätä jo. Vaikuttaa mahtavalta käsivoiteelta käsilaukkuun tai tähän työpöytäni äärelle, kun voin jatkaa töitäni välittömästi käsivoiteen levityksen jälkeen.

SILICEA BEAUTY SHOTS
18,00 € / 30 annosta

Suursuosioon noussut Silicea Beauty Shot on suosikki Ruotsissa ja Saksassa. Saat kokeiluun viikon annoksen, jolla selvität, voisiko Silicea sopia päivärutiineihisi. Ainutlaatuinen tuote iholle, hiuksille ja kynsille sisäisesti nautittavaksi. Beauty Shotit sisältävät puhdasta mineraalista piitä, biotiinia sekä seleeniä. Pii ja biotiini edistävät hiusten ja ihon terveyttä ja seleeni ylläpitää kynsien hyvinvointia. Silicea Orginal Beauty Shotteja voi käyttää kuureina tarvittaessa tai jatkuvasti päivittäisenä kauneuslisänä.

Näistä en ollut kuullutkaan. Kiva, kun näytteenä oli viikon annos, niin jokainen pääsee kokeilemaan useamman päivän ajan. Mitään tuloksia ei voi viikon käytön jälkeen havaita, mutta voi tutustua tuotteeseen ja kokeilla, sopiiko omaan rutiiniin. Niin ja viikossa varmaan selviää, alkaako tuotteen maku tökkiä.

AFFECT EYEBOW POMADE
19,90 € / 5 g

Kulmatuote, jolla luot nopeasti tyylikkään kulmameikin. Kestävä ja voimakas pigmentti, joka korostaa kulmiasi. Tuote on suunniteltu tekemään kulmien muotoilusta helppoa ja sillä saa luotua sekä luonnollisen jäljen että runsaammat kulmat. Erinomainen kosteaan syysilmastoon.

Näitä kulmatuotteita tulee suhteellisen paljon kauneusbokseista ja joulukalentereista – tai sitten minusta vain tuntuu siltä. Harvoin sävy osuu nappiin. Usein ne ovat minulle liian punertavia ruskeita, joten jäävät siksi sitten käyttämättä. Osaankohan muuten käyttää pomadeja enää, kun olen niin pitkään suosinut kulmakynää?

GLISS TOTAL REPAIR -HOITOSUIHKE
3,00 € / 200 ml

Gliss Total Repair -hoitosuihke ravitsee tehokkaasti kuivia ja rasittuneita hiuksia, tehden niistä helposti kammattavat. Hiuksiin jätettävä hoitosuihke tekee hiuksista kimmoisan tuntuiset ja kiiltävät. Suihkutettava tuote on helppo ja nopea käyttää, sillä sitä ei tarvitse huuhdella pois. Ravista ja suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Tämä oli kiva ja kiinnostava tuote. Hoitosuihkeet kiinnostavat aina. En ole markettimerkkien hoitosuihkeisiin tutustunut kovin syvällisesti, niin kiva kokeilla pitkästä aikaa.

EKSTRA: VICHY LIFACTIV SPECIALIST PEPTIDE-C AMPOULES
34,50 € / 10 ampullin laatikko

Liftactiv Specialist Peptide-C-ampullit sisältävät runsaasti anti-age-aktiiviainesosia tiiviissä muodossa. Innovaatio silottaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti. Ampullipakkaus auttaa säilyttämään aktiiviainesosien tehon ja tuoreuden jokaisella käyttökerralla.

Ekstrana oli Vichyn tehoampulli. En ole vielä kokeillut, mutta täytyy testata.

EKSTRA: SALUS FLORADIX

Rauta ja B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Salus Floradixin sisältämä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä. Säilöntäaineeton, maidoton ja soijaton.

Toisena ekstrana oli lisärautaa. Olen joskus ostanut tätä. Ei osu minun makuaistiini. Reilu kolme vuotta sitten olin menettänyt runsaasti verta sisäisen verenvuodon vuoksi (kohdunulkoinen raskaus). Kävin leikkauksen jälkeen ostamassa jotain todella tehokasta, mutta vatsaystävällistä lisärautaa. Apteekissa suosittelivat tätä. Varmaan tehokas, mutta minut se sai yökkäilemään niin pahasti, että oli pakko käydä ostamassa toista. Maistuu minun suussani ummehtuneelle punajuurimehulle.

EKSTRA: MARRASKUUN PIMEISIIN ILTOIHIN

Choco ja Lakrits -tuoteperheen uusin tulokas maistuu ensin pirteältä passionhedelmältä, sitten viettelevältä valkosuklaalta ja lopuksi makupaletin täyttää tuoreen salmiakkilakritsin muhevat aromit. Nauti kerroksittain tai kaikki kerralla, tyyli on vapaa.

Nämä ovat ihan hyviä, mutta kyllä ne salmiakkijauheella päällystetyt ovat parhaimpia. Vadelmajauheella päällystetyt ovat kanssa ihania. Viltti päälle, kynttilät palamaan ja Netflix sekä lakupussi auki… Ah, ihanaa näin marraskuussa! Inhoan marraskuuta! Jos saisin tehdä marraskuussa vain sitä, mitä haluaisin, makaisin pelkästään sohvalla ja katselisin Netflixiä. 😄

Sitten oli Ted Bakerin tuoksunäyte miehille. Tästä ei tainnut olla edes mainintaa tuotekortissa. Annoin tuoksun pojalleni. Hänestä tämä pieni juttu tuntui niin hienolta. Hän tunsi itsensä isoksi pojaksi, kun sai miesten tuoksun. Laivalla meidän ekaluokkalaisemme olisi halunnut itsellensä Policen tuoksun, joka oli pääkallon mallisessa pullossa. Juu, emme antaneet ostaa sitä. Pienen tuoksunäytteen nyt kuitenkin annoin hänelle.

Marraskuun Bette Box sisälsi yhteensä 9 tuotetta, joista 5 oli myyntikokoisia tuotteita, loput näytteitä. Arvoltaan marraskuun Bette Box oli noin 45 euroa. En laskenut mukaan tuoksunäytettä ja rautavalmistetta.

Omat suosikkituotteet olivat Biozell, Gliss, Lumene ja Pandan suklaalakut. Bokseissa näytti hieman olevan vaihtelevuutta. Toisilla oli hoitoaineen sijaan Vichyn misellivesi tmv. Joillakin oli tuoksunäytteen sijaan Ziajan vuohenmaito -sarjan jokin näytepussi. Niin ja näin toisilla Dermosilin pigmenttitippoja. Ne olisivat kelvanneet minullekin! 😍

Minusta marraskuun Bette Box on oikein kiva. Mitähän joulukuun Bette Boxissa on? Usein joulukuu on vuoden parhaimpia. Toivottavasti näin olisi jälleen tänä vuonna!

Joulukuussa onkin taas aika tehdä katselmus joulukuun Bette Boxiin, mutta samalla tehdään vuosittainen katselmus koko vuoden Bette Boxien sisältöihin. Eli kuukauden päästä tulee massiivinen Bette Box -postaus!

Koodilla BLACKWEEK saat 50% alennuksen ensimmäisestä Bette Boxistasi jatkuvassa tilauksessa. Jatkuvan tilauksen voi perua heti ensimmäisen boksin saatuasi, jos Bette Box ei miellytäkään. Alennuskoodi on voimassa 25.11.-1.12.

Mitä sinä pidit marraskuun Bette Boxin sisällöstä?

 

Lue myös

X