Glitz & Glam

Sensai Box – tuotteet täydelliseen ihonhoitorituaaliin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Tiesittekö, että Bette Boxilla on Sensai Box? Tämä limited edition box julkaistiin jo viime vuoden puolella. Minulle lähetettiin näytteenä tämä Sensai Box, mutta en ennättänyt näyttää sitä ennen oman blogini joulukalenteria. Sitten jo luulin, että tämän myyntiaika on jo ehtinyt loppua. Tässä eräs päivä Facebookissa eteeni hyppäsi mainos Sensai Boxista, joten ajattelin näyttää tämän boxin teillekin.

Sensai Box

Luonnollisestikin koko boxin sisältö edustaa Sensaita. Ihonhoitotuotepainotteisen sisällön avulla pääsee kokeilemaan Sensain ihonhoidon ideologiaa. Sensai on aasialainen, tarkalleen ottaen japanilainen brändi. Sensain tuotteet sisältävät kallisarvoista koishimaru-silkkiä, jonka ihonhoidolliset hyödyt huomattiin silkkiä kehräävien naisten käsien nuorekkaana säilymisestä. Näin alettiin tutkimaan ko. silkin hyötyjä ihonhoidossa. Koishimarun kerrotaan kiihdyttävän hyalyronihapon toimintaa, joka sitten taas on äärimmäisen tehokas ihon kosteustasapainon kannalta.

Sensai Box

Sensai suosittelee ihonhoidollista rituaalia, eli Saho-ihonhoitorituaalia. Monet varmasti tietävät japanilaisen kulttuurin teeseremonioista, joissa on tarkat rituaalit. Aasialaisessa kulttuurissa ihonhoitokin on rituaalinen. Tämän Sensai Boxin mukana tulee kortti, jossa kerrotaan tuotteista ja Sensain suosittelemasta Saho-ihonhoitorituaalista.

Tämä Sensai Box on enemmänkin aikuisemmille tilaajille suunnattu. En vielä alta kolmekymppisenä pitänyt Sensain ihonhoitotuotteista, kun ne tuntuivat vaan olevan liikaa. Meikinpuhdistus olisi toki ollut hyvä. Sensain ihonhoitorituaalista minäkin lopulta opin parempaan ihonhoitoon, jossa teen asiat kahteen kertaan. Tämä on ollut avain parempaan ihoon.

KAKSOISPUHDISTUS

Sensai Box

SENSAI SILKY PURIFYING CLEANSING OIL

Vaihe 1: Silkinpehmeä öljymäinen puhdistus, poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti kaiken öljyliukoisen lian ja meikin kasvoilta. Hiero iltaisin puhdistustuote kuivalle iholle ohjeiden mukaisesti ja poista iholta vedellä huuhdellen tai kostealla SPONGE CHIEF -puhdistusliinalla. Iho tuntuu miellyttävän silkkiseltä. Kaikille ihotyypeille, soveltuu myös silmämeikin poistoon.

Tämä on ensimmäinen puhdistusöljy, jota olen testannut. Silloin minulle valkeani öljyn merkitys meikinpuhdistuksessa. Öljy on todella runsas ja öljyinen koostumukseltaan. Sittemmin vain olen mieltyneempi vesiliukoisiin puhdistusöljyihin, koska ne vain tuntuvat helpommilta. Tämä Sensain puhdistusöljy vaatii ehdottomasti sen toisen vaiheen puhdistuksen, joka sitten liuottaa sen öljyn ja rasvan iholta. Olen kokenut, että tuo kuvauksessakin mainittu Sponge Chief on huippu! Sitä käyttämällä saa ihosta aivan mielettömän puhtaan. Olen saanut noita liinoja joskus Sensain 38-maskaran yhteydessä, kun on ollut myynnissä niitä kampanjapakkauksia. Ne toimivat pitkään ja ne voi pestä pesukoneessa. Kun tuntuu, että liina on siinä kunnossa, ettei sitä enää kasvoilleen halua käyttää, on liina ihan mahtava siivouspuuhissa sen jälkeen.

Boxista saatu koko: 30 ml
Normaalikoon hinta: 53,20 € / 150 ml

Sensai Box

SENSAI SILKY PURIFYING CREAMY SOAP

Vaihe 2: Vaahtopuhdistus poistaa iholta vesipohjaisen lian ja antaa täydellisesti puhdistuneen ja raikkaan tunteen iholle. Vaahdota puhdistustuotetta veden kanssa kämmenten välissä. Hiero vaahto kostealle iholle ja huuhdo vedellä tai käytä SPONGE CHIEF -puhdistusliinaa.

Tällä ihanan pehmeästi vaahtoavalla puhdistajalla viimeistellään puhdistus. Rasva ja öljyisyys lähtevät ja iho on puhdas. Tykkään tästä vaahtoavasta puhdistajasta todella paljon. Ainut vaan, että kannattaa olla varovainen silmänympärysiholla, sillä jos silmiään avaa ja puhdistusvaahtoa joutuu silmiin, muistelisin tämän aiheuttavan kirvelyä.

Boxista saatu koko: 30 ml
Normaalikoon hinta: 53,20 € / 125 ml

 

Olen tehnyt postauksen Sensain kaksivaiheisesta puhdistuksesta. Jos haluat lukea sen ja nähdä tuotteiden puhdistustehoa voimakkaalle meikille, niin kurkkaa tänne.

KAKSOISKOSTEUTUS

Sensai Box

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE LOTION II (MOIST)

Täyteläinen, kiinteyttävä anti-aging hoitovesi normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten ja tehostaa tulevien hoitotuotteiden vaikutusta. Ota hoitovettä kämmenelle ja levitä kauttaaltaan puhtaille kasvoille.

Sensain parhaimpia tuotteita ovat mielestäni nämä hoitovedet. Hoitovesi kosteuttaa uskomattoman paljon ihoa ja saa sen välittömästi hehkuvaksi. Sensain hoitovesi on koostumukseltaan täyteläistä, joka hieman helpottaa tuotteen viemistä iholle. Painelen hoitoveden iholle kauttaaltaan. Olen huomannut selkeän eron tämän Sensain ja muutamien muiden hoitovesien välillä. Sensai buustaa ihon kosteutta tehokkaammin ja tekee mielestäni ihosta nopeammin kimmoisamman. Sellaisen, tiedättekö superkosteutetun.

Boxista saatu koko: 20 ml
Normaalikoon hinta: 73,15 € / 125 ml

Sensai Box

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE EMULSION II (MOIST)

Ylellinen anti-aging hoitoemulsio normaalista kuivalle iholle. SENSAI CELLULAR PERFORMANCE EMULSION II (MOIST) on täyteläinen 24 h hoitoemulsio, joka verhoaa ihon pehmeään, kosteuttavaan huntuun. Hoitoemulsio ravitsee aikuisen naisen ihoa ja ylläpitää ihon kiinteyttä, nuorekkuutta ja heleyttä. Käytä aamuin illoin LOTION II (MOIST) -hoitoveden jälkeen.

Emulsio kuulostaa varmasti monen korvaan ”laihalta litkulta”. Minun ainakin. Muistan kun ensimmäistä kertaa testasin tätä Sensain emulsiota, ajattelin sen olevan minulle varmasti tosi kivan keveä. Siihen aikaan tosiaan ihoni rasvoittui ympäri vuoden. No eipä ollutkaan, sillä laiha litku onkin täyteläinen. Oli liikaa siihen aikaan minun iholle. Kolmenkymmenen jälkeen ihoni on alkanut muuttua niin paljon, että nyt Sensain emulsio ei ole liikaa – se on sopiva. Kesällä koen tämän emulsion liian tuhdiksi, mutta talviaikana juuri sopivaksi. Sana emulsio jotenkin hämää, koska sen jotenkin mieltää niin keveäksi. Emulsioissakin on todella täyteläisiä koostumuksia.

Emulsio on todella hyvä hoitoveden päälle. Jos haluaa, voi hoitoveden ja emulsion väliin käyttää seerumia. Itse en koe sitä välttämättömäksi omalla ihollani, mutta olen joskus lisännyt jonkun ohuen kosteusseerumin hoitoveden päälle, ennen emulsiota.

Boxista saatu koko: 20 ml
Normaalikoon hinta: 107,50 € / 100 ml

Sensai Box

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE CREAM

Extra Intensive -tuotteilla saat nopeasti konkreettisia tuloksia. Voide on kuin energiaboosteri ihollesi, se auttaa ihoa saamaan takaisin elastisuuden, kiinteyden, kosteuden ja heleyden. Käytä aamuin illoin LOTION II (MOIST) -hoitoveden jälkeen. Nauti yhä silkkisemmästä ihosta päivä päivältä ja kuukausi kuukaudelta.

Sensai Boxissa on myös todella täyteläinen voide. Voi, että tämä pieni purkki on suloinen. Voide on todella täyteläinen ja sen vuoksi sillä on hieman erilainen levittyvyys kuin Sensain emulsiolla. Tämä Extra Intensive Cream on minulle uusi tuttavuus. Muita boxissa olleita ihonhoitotuotteita olen käyttänyt monet kerrat, mutta tätä en ollut kokeillut aikaisemmin. Tätä voidetta on tarkoitettu käytettäväksi emulsion sijaa, hoitoveden päälle. Mutta voihan todella kuivaihoinen näin talviaikana kokeilla voidetta emulsionkin päälle. Kokeilin Extra Intensive Cream -voidetta meikin alla. Tuntuu toimivan hyvin, eikä tuntunutkaan raskaalta. Tämä talviaika on kyllä sellainen, että tuntuu ettei mikään ole liikaa. Oletteko huomanneet saman?

Boxista saatu koko: 6 ml
Normaalikoon hinta: 329,55 € / 40 ml

 

Jos haluat lukea Sensain kaksoiskosteutuksesta lisää, niin kurkkaa tähän postaukseeni.

 

Sensai Box

SENSAI GLOWING BASE

Helmiäispigmenttejä sisältävä, valoa heijastava pohjustustuote, joka korjaa ihon sävyä antaen sille terveen hehkun. Pitkäkestoinen koostumus pitää meikin raikkaan näköisenä 6 tuntia.

Aivan mielettömän ihana pohjustaja! Tämä pohjustaja antaa todella kauniin, kultaisena keveästi helmeilevän hehkun. Kosteuttaa lisää ihoa ja preppaa kasvoja meikkivoidetta varten. Vesimäisen ohut koostumus, joka levittyy helposti iholle. Juuri tähän talviaikaan mahtava tuote meikin alle.

SENSAI LUMINOUS SHEER FOUNDATION

Valoa heijastavaa, puuteria sisältävä ultrakevyt koostumus liukuu tasaisesti iholle antaen sille raikkaan ja kosteutetun hehkun sekä heleän ja viimeistellyn pinnan.

Testasin sävyn Sand Beige, joka on näytepussien vaalein sävy. Istuu omaan ihonsävyyni läpikuultavuutensa vuoksi, mutta luulen vaaleamman Ivory Beigen tai Light Beigen olevan vieläkin istuvampi. Tulee muuten ihanan kosteutettu ja samettinen pinta iholle. Testasin vain sormin levittämällä, sillä ohut ja juokseva koostumus on helppo levittää tasaisesti myös sormin, enkä tarvitse kostean meikkisienen tuomaa lisäkosteutusta koostumukseen. Tämä on todella mahtava meikkivoide viimeistelemään kokonaisuus, joka on kosteutettu ja pohjustettu. Syntyy todella freesi ja kauniin kostea meikkipohja.

Sensain ideologiaan kuuluu myös pohjustaa meikki. Tästä syystä Sensailla on kaikkeen hyvät pohjustajat. Olen muuten tainnut testata nekin kaikki. Tässä linkki silmämeikinpohjustajaan, tässä kasvojen pohjustajaan (joka ei siis ole sama, kuin tämä uutuus), mutta huulimeikinpohjustajasta en ole tainnut postata aikaisemmin.

Sensai Box

Sensai Box sisältää matkakokoja sekä ylimääräisenä yllätyksenä kokoelman näytepusseja meikkivoidesävyistä sekä yhden pohjustajan. Sensai ei ole mikään ihan edullisin merkki, joten aika harva voi ja edes uskaltaa kerralla hankkia tällaista kokonaisuutta. Näiden matkakokojen arvoksi ilmoitetaan 105 euroa. Ilmeisesti mukaan ei ole laskettu näytepusseja, vaan ainoastaan nämä viisi ihonhoitotuotetta. Vaikka 30 ml ja 20 ml tuntuvat pieneltä määrältä, niin omasta kokemuksesta voin sanoa, että nämä riittävät pitkään! Jos alta viikossa kuluvat loppuun, on turhaan annostellut liikaa. Sensain tuotteissa se onkin hyvää, että tuotteita ei oikeasti tarvitse paljon, kun ne riittävät pienemmälläkin annostelulla. Poikkeuksena tuo pieni sininen purkki, jossa on 6 ml. Sen täyteläisempi koostumus vähän pakottaa suurempaan annosteluun, jotta voiteen saa levitettyä kaikkialle kasvoille.

Hyväähän tässä Sensai Boxissa on myös se, että tuotteet ovat kaikkien nähtävillä. Tällä boxilla ei ole yllätyksellisyyttä, vaan tilaajat näkevät mitä boxi sisältää ja missä koossa tuotteet ovat. Hyvä kavalkadi Sensain ihonhoitotuotteita, joilla pääsee kokeilemaan niitä puhdistuksesta kosteutukseen. Saa hyvän käsityksen tuotteista ja minkälaisia ne ovat, kun ihonhoidon kokonaisuus on brändin oman suunnitelman mukainen.

Tykkään myös, että Bette Boxilla on tällaisia teemaboxeja, jotka ovat limited edition. Näitä voisi olla lisää. Seuraavaksi kenties jonkun brändin tuotteilla täysin meikkiboxi? Varmasti olisi halukkaita tilaajia sillekin. Tässä Sensai Boxissa on kiva idea se, että pääsee kokeilemaan kalliin, mutta paljon kehutun brändin ihonhoitotuotteita.

Sensai Box

Jos haluat kunnolla kokeilla Sensain ihonhoitorituaalia sekä testailla hyvin hoidetulle iholle Sensain meikkituotteita, niin tämä Bette Boxin Sensai Box on vielä tilattavissa. En tiedä kuinka kauan, sillä luulin, että tämän myyntiaika oli jo loppunut. Hinnaltaan tämä kertatilauksena saatava Sensai Box on 39,90 €.

Tilauksen voit tehdä täältä*.

Oletko kokeillut Sensain ihonhoitorituaalia ja ylipäänsä Sensain tuotteita?

Sensai Box saatu Bette Boxilta.

Lue myös

X