Bette Box

Syyskuun 2017 Bette Box

11.9.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu.

Syyskuun 2017 Bette Box on saapunut tilaajilleen.

Syyskuun 2017 Bette Box

Olette jo varmaan nähneet syyskuun Bette Boxin sisällön sosiaalisen median eri kanavissa. Minulle on nyt pitkään sattunut niin, että kun boxi saapuu minulle / on noudettavissa postista, on minun postaamattomien päivien aika ja sunnuntaisin on 5 parasta. Joten siksi nämä minun Bette Box -postaukseni eivät enää ole ensimmäisten joukossa. Aikoinaan boxi tuli suoraan postilaatikkoon ja olin usein ensimmäisten joukossa, jotka saivat boxin. Siihen aikaan postasin joka päivä, joten sisällön esittelykin oli aina ensimmäisten joukossa. No mutta on tässä se etu, että te Bette Boxia tilaavat ette enää välttämättä joudu välttelemään minun boxipostaustani spoilaantumisen vuoksi.

Syyskuun 2017 Bette Box

Syyskuun 2017 Bette Box oli jälleen täyteläinen. Tuotteita on monipuolisesti ihonhoidosta meikkituotteisiin.

Syyskuun 2017 Bette Box

LUMENE NORDIC CHIC SOFT-MATTE PUUTERI
n. 17,90 € / 9 g

Ultra-hienojakoinen ja pehmeä, satiinisen mattainen puuteri tarjoaa sekä täydellistä mukavuutta että pitkäkestoista pysyvyyttä.

Lumenen meikkituotteiden ulkonäkö on aika freesi ja pelkistetty. Pidän tästä enemmän, kuin siitä vanhasta tummansinisestä, joka oli monen kivipuuterin rasian värinä. Kivipuuterit ovat todella vähäisessä käytössä enää nykyään. En vielä tiedä laitanko Lumenen uuden puuterin testailtavien joukkoon vai jatkaako se matkaa kotiin, jossa pääsisi käyttöön nopeammin. Silloin 90-luvulla kivipuuteri kesti 2-3 kuukautta, nykyään 2-3 vuotta. Silloinkaan ne eivät ole loppuun kulutettuja, vaan poistuvat käytöstä hygienisistä syistä. Käytin muuten 90-luvulla aina Anytimen tai Lumenen kivipuutereita. Jos Anytimen 00-sävy oli loppu kaupasta, ostin Lumenen vaaleimman. Lumenea ostin myös aina silloin, kun oli vähän ylimääräistä rahaa – halusin panostaa puuteriini.

Syyskuun 2017 Bette Box

BLISTEX BLISS FLIP ULTRA MOISTURIZING HUULIVOIDE
n. 3,95 € / 7 g

Kosteuttavaa sheavoita sisältävä, mustikanmakuisen huulivoiteen uudessa pakkauksessa korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle, jolloin se ei irtoa pakkauksesta ja pysyy tallessa.

Aika jännä pakkaus! Nyt kun olen nostalgisissa tunnelmissa, niin pakko mainita, että Blistex oli myös ”ysärillä” minun luottohuulivoidebrändini. Se purkissa oleva keltainen huulivoide oli minun kestosuosikkini vuodesta toiseen. Olen muuten esitellyt Blistexiä ja sen silloisia uutuuksia täällä Glitz & Glamissakin. Tässä linkki vanhaan Blistex-postaukseen.

Syyskuun 2017 Bette Box

NIVEA CREME CARE WATERPROOF SILMÄMEIKINPOISTOAINE
n. 6,00 € / 125 ml

Silmämeikinpoistoaine puhdistaa vedenkestävänkin meikin ärsyttämättä silmiä. Hellävarainen, pantenolia sisältävä tuote myös hoitaa herkkää silmänympärysihoa.

Ok, myönnetään, että ensin katsoin taasko Nivean voidetta?! No ei sentään. Tällä kertaa Nivea-tuote oli silmämeikinpuhdistaja. Minulle turha tuote, koska käytän puhdistusöljyä ja nyt testissäni oleva puhdistusvoide on ihan huippu! Siitä ihan lähipäivinä lisää. En ole aikaisemmin testannut puhdistusvoidetta, josta olisin tykännyt todella paljon. Nyt sekin päivä on koittanut.

Syyskuun 2017 Bette Box

VICHY MINÉRAL 89 DAILY BOOSTER TIIVISTE
n. 23,50 € / 50 ml

Vahvistavan tiivisteen koostumus on kehitetty valittuja ainesosia, kuten lähdevettä ja hyaluronihappoa, käyttäen. Tiiviste tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiivistettä levitetään puhdistetuille kasvoille ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena.

Jee! Kaikenlaiset buusterit tänne, kiitos! En tätä ole testannut, mutta kuvaus kuulostaa juuri sellaiselta, että tykkään. Tämä pieni näytekoko on todella ideaali matkoille mukaan. Siksi maltan mieleni, enkä korkkaa sitä vielä. Lokakuussa on syysloma. Lähdemme lasten kanssa risteilemään Tukholman suuntaan. Vaikka meillä on iso kylpyhuone ”hytissä”, niin kompaktit koot ovat järkeviä, sillä tällä kertaa meitä on neljä.

Syyskuun 2017 Bette Box

SCHWARZKOPF BC SCALP GENESIS SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO
n. 19,50 € / 200 ml

Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden tuotejäämistä. StemCode™ -yhdistettä ja B3-vitamiinin johdannaista sisältävä shampoo tasapainottaa hiuspohjaa ja saa hiukset tuntumaan ihanan puhtailta.

Minun hiukset eivät yhtään pidä syväpuhdistavista shampoista. Ne narskuvat ja kirskuvat syväpuhdistuksen jälkeen. Teen kuitenkin säännöllisen epäsäännöllisesti syväpuhdistusta hiuksille. Kun käytän hopeashampoita ja tuotteita, joissa on suoraväriä, on välillä hyvä puhdistaa niitä pois. Erityisesti hopeashampoot samentavat blondia hiusta. On siis hyvä toisinaan tehdä kunnon putsaus niistä violeteista pigmenteistä.

Syyskuun 2017 Bette Box

Syyskuun 2017 Bette Box ”kylkiäiset”

Kuten aina, niin tässäkin kuussa Bette Boxista tuli kylkiäisiä. Hampaita ei tälläkään kertaa unohdettu. 😉 Boxissa oli SB12 Boost -ravintolisäpurukumia, joka on siis ksylitolipurkkaa. Tässä postausta kirjoittaessa tätä parhaillaan jauhan. On hyvä. Maku on toki vähän sellainen suunraikastajamainen. Koostumus kivan sitkeähkö, mutta ei liian ja maku kestää pitkään.

Kylkiäisinä olivat myös Vichyn virkistävä vartaloemulsio ja Kenzon uutuustuoksu Kenzo World. Tämä Kenzon tuoksu ei ole pelkkää kukkaismaista kepeilyä. Nyt on mausteinen ja hieman metsäinen Kenzo-tuoksu. Aika aikuismainen muutenkin tämä Kenzo World. Kun tässä olen vähän nostalgisissa fiiliksissä, niin enpä voi olla muistamatta vuoden takaista Kenzo Takadan tapaamista Varsovassa. Se oli niin UPEAA!

Tällä kertaa Bette Box sisälsi viisi päätuotetta ja kolme kylkiäistä. Täysikokoisia tuotteita oli kolme viidestä päätuotteesta ja kaksi näytekokoa. Kylkiäisistä yksi oli täysikokoinen ja kaksi muuta olivat näytteitä. Päätuotteiden arvo oli noin 33 euroa.

Omat ajatukset syyskuun 2017 Bette Boxin sisällöstä ovat neutraalit. Perusboxi, josta löytyi muutama hyvin kiinnostava tuote ja sitten sellaisia, jotka eivät itselleni ole tarpeellisia. Omat suosikkini boxissa olivat Vichyn tiiviste, Blistexin huulivoide ja purkka. Tuoksunäyte oli kanssa kiva, koska olen halunnut nuuhkaista tätä uutta Kenzoa.

Mitkä ajatukset teillä syyskuun Bette Boxista?

Lokakuu on muuten bloggaajaboxin kuukausi. Nyt kun siitä on julkisesti puhuttu, pääsen siitä kertomaan. Itse en ole tällä(kään) kertaa mukana omalla suosikillani, koska valitettavasti ei löytynyt sellaista minun suosikkia, joka olisi saatu mukaan bloggaajaboxiin. En halua lähteä mukaan, jos tuote ei ole sellainen, jota annan markkinoida minun suosikkina. Haluan, että nimeni on teille takuu. Mutta olkaa kuulolla kuitenkin jatkossa. 😉 Innolla odotan lokakuun Bette Boxia, sillä on aina mielenkiintoista nähdä mitä bloggaajien suosikkeja boxista löytyy. Laitan tässä vielä linkin Bette Boxin sivuille, josta voi tilata lokakuun bloggaajaboxin itselleen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Bette Box saatu.