Glitz & Glam

Syyskuun 2018 Bette Box – nyt on makea sisältö!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu yhteistyön kautta

Syyskuun Bette Boxit ovat saapuneet! Elokuun boxi oli vähän meh, mutta epäilin, että syyskuun boxista tulee mielenkiintoisempi. Bette Box lupaili syyskuulle meikkituotteen Manna Kadarilta ja täysikokoisen puhdistustuotteen Ziajalta.

Syyskuun Bette Box oli meikkipainotteinen! Teemasta en saanut selkoa, sillä kortti oli erilainen. Toteutus oli hauska, sillä siihen oli tuotu henkilökohtaisuutta. Bette Boxin tiimiin kuuluva Mari esittäytyy ja kertoo syyskuun boxin tuotteista. Tämä on aika kiva tapa, mutta on minulla pieni kritiikki annettavana. Nyt on todella vaikea löytää tuotteista informaatiota. Tuotteiden nimiä ei ole boldattu, niiden hinnat ja ostopaikat ovat epäselvät muun tekstin joukossa. Perinteinen tuotekortti mukana olisi ollut kiva. Joku missä on tiiviisti tuotteen nimi, siitä pari tärkeää pointtia ja hintatiedot sekä ostopaikka.

MANNA KADAR LONG-WEAR MINERAL POWDER
21,00 $ / 3,4 g

Koska uudessa kortissa ei sillä tavalla ole esittelyä boxeihin valituista tuotteista, kerron niistä muutamalla sanalla itse. Manna Kadar on siitä jännä brändi Bette Boxissa, että sitä ei myydä Suomessa. Tykkään muutamista Manna Kadarin meikkituotteista todella paljon. Olen päässyt tutustumaan tuotteisiin, kun pari vuotta sitten tein Bette Boxille (silloin vielä LivBox) meikkitutoriaalin Manna Kadarin tuotteilla.

Tällä kertaa Bette Boxissa oli 3-in-1 -tuote. Eli tuote, jota voi käyttää korostukseen, luomivärinä ja poskipunana. Duo-napissa on kaksi sävyä, joista toinen kaunis persikkainen ja toinen metallisempi kupari.

ZIAJA ACAI BERRY MICELLAR CLEANSING FACE SCRUB GEL
7,90 € / 200 ml

Tämä on kiva tuote! Kirjoitan lähiaikoina Ziajan Acai Berry -linjan tuotteista, joita sain kesällä testailtavakseni maahantuojalta. Sarjaan kuuluu muutakin kuin tämä boxista saatu misellipuhdistaja. Samalla kun tuote puhdistaa, se myös kuorii iholta kuollutta ihosolukkoa. Geelimäinen koostumus tuntuu virkistävältä. Tosi kiva tuote.

Mukana oli myös näytepussi Ziaja Acai Berry -päivävoiteesta. Tästäkin tulee vähän syvällisempi esittely, kun esittelen Ziajan Acai Berry -sarjaa.

REXONA MAXIMUM PROTECTION
9,50 € / 50 ml

”Pohdit nyt, että boksissa oli jokin aikaa sitten jo dödö.” No kieltämättä, kyllä pohdin. Kesä- ja heinäkuussa tuli dödöä. Nyt syyskuussa taas dödöä. No jos jotain hyvää tästä etsiä, niin tämä Rexonan dödö on näistä kolmesta minulle mieleisin.

VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST
52,00 € / 50 ml

Kaikille yli 30-vuotiaille Vichy on halunnut toimittaa ennakkolanseerauksena uutuustuotteen. Kollageenin puutetta kompensoiva voide lupaa pitkäaikaisella käytöllä ryppyjen ja pigmenttimuutoksien vähentymistä. Tuote tulee myyntiin lokakuussa.

Tämähän on jotenkin kiva juttu, että boxia tilaavat pääsevät kokeilemaan tuotetta, jota ei vielä ole myynnissä.

L.A. GIRL PRO PREP PRIMER
6,90 € / 15 ml

Tästä pohjustajasta olin innoissani. Kortissa mainitaan, että tämä L.A. Girlin pohjustaja olisi best seller. L.A. Girliltä oli myös vaihtoehtoinen tuote, joka oli kortin mukaan luomiväripaletti.

Petyin vaan, kun huomasin pohjustajan olevan ihan tavallista kirkasta silikonia.

Ihan perinteinen pohjustaja. Sen kylläkin huomasin, että koostumus saattaa olla erinomainen rasvoittuvalle iholle. Pitää testailla tässä vaiheessa vuotta, kun vielä vähän iho rasvoittuukin joinakin päivinä.

AFFECT COLOUR ATTACK HIGH PEARL EYESHADOWS
11,40 € / 2,5 g

Pitkäaikaistilaajat saivat ylimääräisen tuotteen. Affectin luomivärivalikoimasta minulle osui sievä vaaleanpunainen sävy. Brändi on minulle täysin uusi. En ole koskaan ennen kuullutkaan tästä aikaisemmin. Noh, tuleepa jälleen uusi brändi jollakin tavalla tutuksi.

Syyskuun Bette Box oli loistava! Seurasin somesta, että boxien sisällöissä oli vaihteluja – todella paljon erilaisia variaatioita! Siksi en edes yritä lähteä luettelemaan kaikkia erilaisia, joita on liikkeellä ollut. Aika monelle on osunut identtinen minun kanssani. Minun syyskuun Bette Box sisälsi yhteensä 7 tuotetta, joista 5 täysikokoista, 1 näytekokoinen ja 1 näytepussi. Meikkituotteita oli minun boxissani huikeat 3 kappaletta.

Omat suosikkini ovat Ziajan puhdistustuote, koska putsareita aina tarvitaan, lisäksi on kiva tutustua L.A. Girlin pohjustajaan sekä Affectin luomiväriin. Arvoltaan minun Bette Boxini on noin 69,30 €. Ilman pitkäaikaistilaajalahjaa boxin arvo olisi 57,90 €.

Nyt oli kyllä mielenkiintoinen ja kiva Bette Box!

Lokakuulle lupaillaan meikkituotetta ja hemmottelevia ihonhoitotuotteita syksyn pimeneviin iltoihin. Toivottavasti lokakuussakin on kiva sisältö Bette Boxissa.

Bette Boxin voi tilata vain yhdeksi kuukaudeksi tai eri mittaisilla määräaikaistilauksilla. Silloin kun itse tilasin boxia tai nyt kun olen välillä äidilleni lahjaksi tilaillut, olen ottanut 3 kk:n määräaikaisen tilauksen. Nyt jos sen tilaa, niin saa kivasti loppuvuodeksi Bette Boxin ilahduttamaan. Joulukuun Bette Boxia ei koskaan kannata missata. Onhan tässä taas pimeä syksy alkamassa. Voi kun olisi aurinkoinen syksy ja tulisi lunta ajoissa. Sellainen kuin viime syksy oli.

Mitä sinä pidit syyskuun Bette Boxista?

 

Lue myös

X