Glitz & Glam

Tammikuun 2020 Bette Box – tähän loppuu Bette Box!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu

Vuoden ensimmäinen ja samalla viimeinen Bette Box postaus. Katsotaan, mitä tammikuun 2020 Bette pitää sisällään ja samalla kerron teille, mitä Bettelle tapahtuu.

Tosiaan tämä on viimeinen Bette Box. Tämä ei kuitenkaan tarkoita kauneusboksin lorun loppua. Tilalle astuu Goodiebox. Bette Box tiedotti asiasta heti vuoden vaihduttua.

”Halusimme tarjota teille paremman boksikokemuksen🌸Nyt olemme ottaneet suuren harppauksen siihen suuntaan: alkuvuosi tuo tilaukseesi jännittäviä muutoksia, sillä helmikuusta 2020 lähtien Bette Box on Goodiebox 🎉 Boxin hinta pysyy samana ja se hemmottelee jatkossakin kuukausittain. Muutos johtuu siitä, että haluamme jatkossa tuottaa suomalaisten kauneusboksit yhdessä ja niinpä Goodiebox on ostanut Bettestä vastaavan Boxie Oy:n.”

Jatkan aiheesta postauksen loppupuolella. Katsotaan nyt, mitä vuoden ensimmäinen ja samalla viimeinen Bette Box piti sisällään.

Tammikuun Bette Boxin sisältö näytti tältä. Teemana on New Beginnings, joka on aika osuva, sillä uusi vuosi on uuden alun symboli. Sen lisäksi Bettellä on uusi alku edessä.

PAESE DIAMOND LUOMIVÄRI
9,90 €

Ihana Paese! Luomiväri sisältää yli 50% aitoa helmeä, joka takaa kauniin metallinhohtoisen lopputuloksen. Sisältää luonnollisia pigmenttejä, jotka sopivat myös herkemmälle iholle. Voidaan käyttää kuivana tai kosteana, kokeile ihmeessä molemmin tavoin!

Aito helmi bongattu kuvauksesta! Heti heräsi mielenkiintoni, joten avasin purkin ja kokeilin sormella koostumusta. Kyllä vain, on todella hohtava.

BATISTE HINT OF COLOUR BRILLIANT BLONDE
6,90 € / 200 ml

Ovatko hiuksesi häikäisevän vaaleat? Esittelemme uuden lempituotteesi. Ainutlaatuinen koostumus raikastaa hiukset ja sävyttää väliaikaisesti tyvikasvun sekä häivyttää harmaita suortuvia. Lisäksi se antaa rakennetta ja saa hiukset tuntumaan runsaammilta. Ei jätä hiuksiin valkoisia jäämiä. Mitä muuta voisitkaan toivoa kuivashampooltasi?

Batiste on kyllä yksi parhaimpia kuivashampoon valmistajia. Tätä blondia en ole koskaan kokeillut, mutta tummahiuksisena käytin Batisten ruskeasävyistä kuivashampoota. Muistan niin hyvin, kun vuosia sitten lapseni hiuksista löytyi yksi täi ja sen parikymmentä saivaretta. Tietysti sitten koko perheen päiden syynäys alkoi – luojan kiitos, kenelläkään muulla niitä ei ollut! Mieheni teki ensin tarkan osio osiolta tutkimuksen kuiviin hiuksiini, sen jälkeen pesin täishampoolla, jonka jälkeen uusinta tutkimus täikamman avulla. Minulla oli hiuksissa tummanruskeaa kuivashampoota. Mieheni ilme oli hyvä, kun hän ensin teki täietsintää pesemättömiin hiuksiini. Täitä ei löytynyt, mutta hän ihmetteli, miksi hänen sormet värjääntyivät ihan ruskeiksi. Se hämmästynyt ilme oli niin hupaisa! 😀 Luuli varmaan päätäni niin likaiseksi tai sitten hiusvärini irtoavan hiuksista.

Se oli ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen täi meidän perheessä. Hyh, kun heti alkoi taas ajatuskin kutittamaan päässä. Välillä mietin kauhulla, miten iso rumba olisi ollut edessä, jos sitä yhtä ja ainutta täitä ei olisi osunutkaan katseeseeni lapseni hiuksien jakauksesta niin varhaisessa vaiheessa? Niin monet tarinat kuullut ja lukenut tuosta lapsiperheiden vitsauksesta. Lasteni ollessa päiväkoti-ikäisiä, toivoin kädet ristissä, että runsaan kuivashampoon käyttöni vuoksi yksikään täi ei edes halua muuttaa minun päähäni. 😀

ZIAJA MED LIPID PHYSIODERM SILMÄNYMPÄRYSVOIDE
19,90 € / 15 ml

Kosteuttaa silmänympärysihoa ja ehkäisee ihonalaisen kosteuden haihtumista. Voide luo suojaavan derma membrane -rakenteen iholle, joka imitoi ihon luonnollista suojaa. Tämä tuote on täydellinen tammikuun tuiskuihin! Se tehokosteuttaa, ehkäisee kuivumista ja lieventää ihoärsytyksen oireita. Tutkimusten mukaan voide lisää ihon sileyttä 44% ja vähentää karheutta 42%. Hajusteeton.

No nytpä alkoi kiinnostamaan! Minulla on ongelmallinen silmänympärysiho, mutta onneksi en kärsi ongelmista orientoituneen ihonhoidon vuoksi. Jos jättäisin silmänympärysihon hoidon vähäiselle huomiolle, saisin atooppisen ihottuman.

Tässä tuotteessa kiinnostukseni herätti tuo mainittu suoja, sillä silmänympärysihoni on hyvin herkästi kuivuva. Siksi pelkkä voide ei riitä minulle, tarvitsen runsaasti vesimäistä kosteutta, jonka lukitsen ihoon voiteen avulla. Tämä Ziajan silmänympärysvoide kuulostaa loistavalta. Täytyy heti kokeilla.

EUCERIN DERMOPURIFYER OIL CONTROL SKIN RENEWAL TREATMENT
28,00 € / 40 ml

Eucerin on nykyään yksi maailman tunnetuimmista apteekkikosmetiikkabrändeistä. Tämä kevyt kemiallinen yökuorinta on täydellinen epäpuhtaalle iholle. Tuote poistaa kuolleita ihosoluja ja vähentää näkyvästi epäpuhtauksia samalla, kun se ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntymistä. Tuote sopii sekaiholle, rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Kuorinta sisältää yhdistelmän (10% hydroksihappoja; glykoli, salisyyli- ja polyhydroksihappo).

Ensin olin, että joku rasvoittuvan ihon voidenäyte, mutta luettuani tuotteesta, kiinnostus hyppäsi taivaisiin. Tämä on mielenkiintoinen kokeiltava ja tosiaan sopii minun ihotyypilleni. Lisäksi tällaiset yöksi laitettavat hoidot ovat mielenkiintoisia.

EKSTRA: LIBRESSE V-CARE -INTIIMIPESUGEELI
2,95 € / 200 ml

Ethän enää käytä suihkusaippuaa näihin hommiin? V-Care -intiimipesugeelin avulla puhdistat itsesi turvallisesti ja tunnet olosi puhtaaksi ja raikkaaksi koko päivän. Geeli on suunniteltu erityisesti herkälle intiimialueelle. Se on pH-tasapainotettu, ei sisällä saippuaa eikä väriaineita, ja on dermatologisesti sekä gynekologisesti testattu. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön.

Sinällään hyvin luonnollista, että terveyssiteiden valmistajalta tulee markkinoille myös intiimialueen pesuaine. Sitä olen vain miettinyt, että onko tällaisille oikeasti tarvetta? Gynet kun aina neuvovat, ettei mitään pesuaineita tulisi käyttää, jos intiimialue voi hyvin.

LISÄPIRISTYSTÄ PIMEÄÄN: FRIGGS C-VITAMIN
1,85 € / 80 g

On pimeää! Pidä itsesi pirteänä! C-vitamiini suojaa elimistön soluja, edistää raudan imeytymistä ja on hyväksi iholle, luustolle, hampaille ja verisuonille. Annostus: 1 poretabletti päivässä liuotettuna lasilliseen vettä.

No niin on pimeää! Mun painajainen: marraskuu jo kolmatta kuukautta! Eikö tää loputon marraskuu pääty koskaan?

Sitten oli tällaisia mansikalta maistuvia hedelmätoffeita, joista en löytänyt mistään kortista mitään mainintaa. Ovat ylimääräisenä bonuksena joukossa.

TERVETULIAISLAHJA: NIRÉ BEAUTY 101 PLUSH POWDER
16,00 €

Viimeisenä ”kylkiäisenä” oli tervetulotoivotus Goodieboxiin. Tämä Nirén puuterisivellin on todella hyvältä vaikuttava. Sivellin on vegaaneille soveltuva, eli siinä on synteettiset harjakset. Hyvin pehmeä ja laadukkaalta vaikuttava. Ensimmäinen pesu sitten yleensä paljastaa laadun. Jos karvoja lähtee valtavasti, ei laatu ole kovin korkealla. Tämä vaikuttaa kestävältä, mutta saa nähdä. Otan omaan käyttööni. On niin nättikin.

Tällainen oli tammikuun 2020 Bette Box. Boksi sisälsi yhteensä 8 tuotetta, joista 6 tuotetta ns. täysikokoisia ja vain 2 on näyte-/matkakokoisia. Arvoltaan tammikuun Bette on noin 58 euroa. En laskenut karkkeja mukaan, joiden myyntihinta näytti olevan 0,85 €. Jos ne lasketaan mukaan, on arvo melkein 60 euroa.

En ensimmäisellä vilkaisulla nähnyt viimeisen boksin ja muutoksen tuulia sisällössä, mutta kun tutustuin vähän paremmin, tajusin tämän olleen oikeasti aika hyvä! Eniten innostuin Ziajan silmänympärysvoiteesta, Eucerinin yökuorinnasta, Batisten kuivashampoosta ja siveltimestä. Ehkä vähän saatoin ilostua Paesen luomiväristäkin. Ei minulla ole moitittavaa. Mielenkiintoista kokeiltavaa jopa tällaiselle kosmekonkarille.

Tähän päättyi Bette Box, mutta tilalle tulee Goodiebox. Voimassa olevat Bette Box -tilaukset jatkuvat normaalisti, boksi vaan muuttuu Goodieboxiksi. Tilaus kannattaa pitää voimassa, sillä siten hinta ei nouse uuden boksi myötä.

Onhan tuo merkittävää, että kansainvälinen toimija on yhdistynyt suomalaisen toimijan kanssa. Myönnän, että olen vähän sanamuodoista yrittänyt päätellä, että onko Goodiebox ostanut 100% vai vain enemmistön? Ja onko Glamlin myös ostettu? Postauksen alussa laittamani tiedotteen mukaan Boxie Oy on ostettu, joten mahdollisesti myös Glamlin olisi ostettu. Noh, ei sen väliä. Uteliaisuuttani vain pohdin.

Mielenkiinnolla odotan Goodieboxia, sillä olen käsittänyt, että nyt me suomalaiset pääsemme kokemaan uudenlaisia juttuja. Tällaiset yhdistymiset suuremman toimijan kanssa ovat keinoja laajentaa ja kehittää. Aina jossain kohtaa pienemmille yrityksille tulee se eteen, että laajentaakseen ja kehittääkseen on pakko saada apua isommalta toimijalta. Siinä yksi syy, miksi tällaisia yrityskauppoja tehdään.

Lukemani mukaan Goodiebox on aina arvoltaan vähintään 75 euroa.

Tähän päättyi yksi tarina. Heitämme hyvästit Bette Boxille. Minulle on tullut ihan jokainen Bette Box. Sitä ennen Bette Box oli LivBox, joista niistäkin vain kaksi ensimmäistä boksia missasin. LivBox/Bette Box on tullut minulle tasan 7 vuotta! Pitkä aika! Tämä on ollut mielenkiintoinen matka, jonka olen tehnyt yhdessä LivBoxin/Bette Boxin kanssa. Meillä on ollut syvällistäkin yhteistyötä vuosien varrella.

Kiitokset näistä vuosista, Bette Box ja tiimi!

Mitkä ovat sinun ajatuksesi? Odotatko innolla helmikuuta, kun esittelen Goodieboxin?

 

Lue myös

X