Glitz & Glam

Edullinen tehoaine mustapäille - Tällä voit korvata hetkeksi poistuneen The Ordinaryn

The Ordinaryn Salicylic Acid -kuorintaa uudistetaan, joten tällä hetkellä tuota edullista mustapäiden nitistäjää ei saa mistään. Haluan vinkata teille hyvästä korvaajasta, joka on jopa edullisempi kuin The Ordinaryn vastaava!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
The Ordinaryn Salicylic Acid -kuorintaa uudistetaan, joten tällä hetkellä tuota edullista mustapäiden nitistäjää ei saa mistään. Haluan vinkata teille hyvästä korvaajasta, joka on jopa edullisempi kuin The Ordinaryn vastaava!
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Moni The Ordinaryn salisyylihappoa käyttävä onkin huomannut, että mustapäitä puhdistava kuorinta on kadonnut verkkokaupoista. Ei huolta, tuote on parhaillaan uudistuksessa. Uusi versio ei vain ole ehtinyt vielä myyntiin asti.

Lue myös: The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution – eroon epäpuhtauksista BHA-hapon avulla

Koska tuota The Ordinaryn mustapäihin tehoavaa kuorintaa ei ole saanut vähään aikaan, löysin toiselta edulliselta merkiltä vastaavanlaisen.

Ostin alkujaan tämän ihan itseäni varten, mutta murrosikäinen tyttäreni tuskaili mustapäiden ja finniensä kanssa, joten annoin sitten tämän Revuele Revox Just Salicylic Acid 2% -kuorinnan hänelle omien alkutestailujeni jälkeen.

Revuele Revox Just -ihonhoitotuotteet eivät taida olla kovinkaan monille tuttuja. En ainakaan löydä näistä googlettamalla juuri mitään. Törmäsin merkkiin vahingossa Lykon verkkokaupassa. Huomasin välittömästi yhtäläisyydet The Ordinaryyn. Aika samanlainen ihonhoitokonsepti kaikkinensa hintatasoa myöten. Revuele on aavistuksen edullisempi kuin The Ordinary.

Esittelinkin joskus aikaisemmin alta 6 euron hyaluronihapon, joka on oikein toimiva vaihtoehto pienellä budjetilla ihonhoitotuotteita hankkivalle.

Lue myös: Vinkki pihistelijälle: alta 6 euron hyaluronihapposeerumi

Omat ehdottomat suosikkini mustapäiden nitistäjistä ovat *Cosrx BHA Blackhead Power Liquid sekä *Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Mutta nämä kaksi parasta suosikkiani ovat aika kalliita. Siksi olen testaillut edullisempiakin vaihtoehtoja, jotka olen myöskin kokenut hyviksi vaihtoehdoiksi. Ensin olen testannut The Ordinaryn ja nyt sitten Revuele Revox Just Salicylic Acid 2%.

Olen havainnut, että mustapäät puhdistuvat kaikista parhaiten BHA-hapolla kostutetulla vanulapulla. Talia liuottava BHA-happo ja mekaaninen pyyhintä vanulapulla antavat parhaimman lopputuloksen. Koska Cosrx ja Paula’s Choicen BHA-hapot ovat kasvovesimäisiä, ja The Ordinary sekä Revuele ovat enemmänkin seerumimaisia koostumukseltaan, käytän näitä eri tavoilla. Seerumimaisemman koostumuksen olen levittänyt sormin kasvoille, jolloin mekaaninen pyyhintä jää pois.

Lue myös: Pyyhi mustapäät iholtasi – mahtava löytö mustapäiden poistoon!

Lue myös: Eroon mustapäistä BHA-hapon avulla

BHA-happo eli Beta Hydroxy Acid on mitä mahtavin tehoaine mustapäiden ja muidenkin epäpuhtauksien puhdistamiseen sekä niiden ennaltaehkäisyyn.

Kosmetiikassa käytetyt BHA-hapot ovat salisyylihappo (Salicylic Acid) ja betaiinisalisylaatti (Betaine Salicylate). Salisyylihappo on tyypillisin. Tässä postauksessa mainituista neljästä BHA-haposta kolme sisältää salisyylihappoa. Vain yhdessä on käytetty betaiinisalisylaattia.

BHA-hapot ovat syväpuhdistavia, koska ne kykenevät läpäisemään talia ja liuottamaan sitä. Siksi se tehoaa niin hyvin epäpuhtauksiin ja mustapäihin. BHA-happo auttaa pitämään ihohuokoset puhtaampina. Puhtaat ihohuokoset ovat myös aavistuksen huomaamattomammat. Lisäksi BHA-hapot kuorivat kuollutta ihosolukkoa ja ennaltaehkäisevät sekä hoitavat tulehduksia.

Näistä mainituista syistä esimerkiksi akneihon hoidossa suositaan BHA-happoja.

Revuele Revox Just Salicylic Acid on aika pitkälti samanlainen koostumukseltaan sekä käyttöominaisuuksiltaan kuin The Ordinaryn vastaava BHA-happo. INCI-listat eivät ole identtiset, vaikka tuotteet tuntuvat aika samanlaisilta. Koostumus on kirkas ja seerumimainen. Iholle levittäessä liukas aluksi, mutta imeytyessään muuttuu tuntumaltaan hieman samanlaiseksi kuin useat hyaluronihapposeerumit – sillä erolla toki, ettei tämä tuote lisää ihon kosteustasapainoa, vaan kuorii ja syväpuhdistaa sitä.

Huomaan selkeän eron tyttäreni ihosta. Mustapäät ovat vähentyneet. Nenänpielissä ei ole enää ollenkaan isoja mustapäitä. Finnit alkoivat parantua nopeammin.

Tuon saman lopputuloksen olisi antanut mikä tahansa tässä postauksessa mainituista BHA-happotuotteista, mutta oli kiva havaita, että myös Revuele Revox Just Salicylic Acid tehoaa mustapäihin.

Revuele Revox Just Salicylic Acid toimii, vaikka onkin edullinen. Tuotetta käytetään 4-5 tippaa puhtaille kasvoille levittämällä. Jos haluaa tehostaa salisyylihapon vaikutusta, kannattaa odottaa 10-20 minuuttia ennen muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä.

Tätä happokuorintaa ei saa yhdistää muihin happokuorintoihin samanaikaisesti käyttämällä. Eli samat ohjeistukset kuin The Ordinaryn vastaavassa tuotteessa on ollut. BHA-happoa ei suositella käytettävän herkälle, hilseilevälle tai vaurioituneelle iholle. Lisäksi kannattaa muistaa, että niin AHA- kuin BHA-hapot voivat lisätä ihon herkkyyttä auringolle. Siksi iho tulee suojata aurinkosuojakertoimen sisältävällä tuotteella.

Jos siis haluat tehdä vähän vertailua tai tarvitset kipeästi korvaajaa The Ordinaryn BHA-kuorinnalle, niin kokeile Revox Just BHA-kuorintaa.

Hinnaltaan Revuele Revox Just Salicylic Acid on 5,90 € / 30 ml. Tuotteen voi tilata *Lykon verkkokaupasta.

Oletteko muuten kokeilleet mitään Revuele Revox Just -ihonhoitotuotteita?

 

Lue myös:

Panosta tai pihistä: BHA-happoja mustapäiden poistoon

5 parasta tuotetta epäpuhtaan ihon hoitoon

Muutama tuotevinkki miliumien eli luufinnien poistoon

X