Edullinen kosmetiikka

Essence The Cushion Eyeliner – cushion valtaa meikkituotteita

29.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Essence The Cushion Eyeliner – oletteko kuulleet sellaisesta?

Essence The Cushion Eyeliner

Essence on todella edullinen meikkimerkki, joka rantautui Suomeen pari vuotta sitten. Sitä ennen monet meikkitietoiset tekivät tilauksia ulkomaille ja tilasivat sieltä tätä yllättävänkin laadukasta, mutta todella halpaa meikkimerkkiä. Käytän nyt sanaa halpa, vaikka sillä on vähän negatiivisempi kaiku, kuin sanalla edullinen. Essence ei ole huono merkki, mutta halpa kuvaa jotenkin paremmin sitä, miten edullinen laatuunsa nähden merkki on. Nyt esittelen uuden ”löytöni” tältä merkiltä.

Essence The Cushion Eyeliner

Cushion on varmasti tuttu terminä. Cushion tulee Aasiasta ja on nyt ideana vallannut länsimaista kosmetiikkaa. Ensin tulivat meikkivoiteet, sitten kaikenlaisia poskipunia ja nyt on eyelinerin vuoro. On muuten cushionia kulmatuotteissakin, mutta sellaisen testailut ovat vielä kesken. Olen esitellyt muutaman cushion-meikkivoiteen, joista länsimaiden ensimmäinen on minun suosikkini. Tässä linkki Lancômen cushion-meikkivoiteeseen.

Essence The Cushion Eyeliner

Cushion-tuotteissa meikkituote on imeytettynä sieneen. Vaahtomuovisessa sienessä nestemäiset tuotteet pysyvät ilman tuotteen valumista pakkauksesta, mutta ovat annosteltavissa sientä koskettaessa.

Essence The Cushion Eyeliner on nestemäistä rajausväriä, joka on vaahtomuovisessa sienessä. Tuotetta käytetään siten, että rajaussivellin dipataan vaahtomuoviin.

kestävä eyeliner

Essence The Cushion Eyelinerilla voidaan tehdä ohutta, hyvin tarkkaa jälkeä sekä paksumpaa ja näyttävämpää.

Haluan näyttää teille hauskan jutun tästä Essence The Cushion Eyeliner -tuotteesta.

kestävä eyeliner

Hieroin voimakkaasti sormella kämmentäni – siis hyvin voimakkaasti. Sain aavistuksen suttua aikaan, mutta kuten näette, suttu on hyvin vähäinen.

Pyyhkäisin misellivedellä kostutetulla vanulapulla ja tadaa, Essence The Cushion Eyeliner on kadonnut. Eyeliner murustuu pois iholta.

vedenkestävä eyeliner

Tässä Essence The Cushion Eyeliner vedellä kasteltuna. Pidin kättäni jonkun aikaa juoksevan veden alla. Eyeliner ei hievahdakaan.

Mutta kun hieron kosteaa ihoa, eyeliner jälleen irtoaa murustuen. Häkellyttävää!

Essence The Cushion Eyeliner on helppoa työstää silmäluomilla. Väri on pigmenttistä ja helposti iholla liukuvaa. Dippailu cushioniin on nopeaa ja helppoa. Väri kovettuu kuivuessaan. Tämä tekee sen, että siveltimen harjakset muuttuvat koviksi. Jos on nopea rajauksien teossa ja kaikki osuu kerralla nappiin, niin kovettuvalla siveltimellä ei ole merkitystä. Mutta jos rajauksien kanssa on säätöä niiden tarkkuuden ja symmetrisyyden kanssa, voi kovettuva sivellin haitata työskentelyä. Tällöin sivellintä kannattaa välillä pyyhkäistä alkoholilla, kuten Kicksin sivellinsuihkeella kostutetulla vanulapulla tai paperilla.

Essence The Cushion Eyeliner

Kovettunut Cushion Eyeliner on silmäluomilla kestävä! Ei valu, eikä ole tuhriintunutkaan. Se mitä näytin kädellä havainnollistaen, ei Essence The Cushion Eyeliner kestä hieromista, jos se on kostunut. Eli jos silmät kyynelehtii ja silmiä hieroo, lähtee rajaus murustumaan pois, mutta ei valu mustana norona poskilla.

Essence The Cushion Eyeliner

Tykkään tästä Essencen cushion eyelinerista. Se on helppokäyttöisempi, kuin perinteinen geeliliner ja vie vähemmän vaivaa, kuin kakkumaisen eyelinerin käyttö. Aika jännä, että eyelineria ei ole aikaisemmin keksitty pakata cushionin tapaan.

Essence The Cushion Eyeliner

Voisi kuvitella, että tämä tuote olisi vähintään 9,90 €. Tiedättekö, tarkistin Pretty.fi -verkkokaupasta hinnan ja se on 3,69 € / 3 ml. Valitettavasti juuri tällä hetkellä Essence The Cushion Eyeliner on loppunut Pretty.filtä. Essenceä myydään myös Tokmannin tavarataloissa sekä Citymarketeissa. Niistäkin siis kannattaa kurkkia, että löytyykö Essence The Cushion Eyeliner, jos tuote alkoi kiinnostamaan.

Mitä tuumaatte? Kiinnostuitteko kokeilemaan Essence The Cushion Eyeliner -rajausväriä?

Tuote saatu.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Hmm… tämän saattaisi kyllä saada pois todella helposti. Mietin tällaista pidennyksien käyttäjille: kun käy suihkussa, rajaus saa vettä runsaasti. Suihkun jälkeen hieroo (miselliveteen kostutetulla) vanupuikolla ripsityvestä, niin lähtee varmaan helposti irti. Tuo kun ei suttaannu, vaan murustuu irti. Voi siksi olla aika hyväkin pidennyksien omaaville. Mutta mitään takuuta en asiasta ota, koska en ole itse testannut, koska en omaa pidennysripsiä, mutta näin teoriatasolla voisi olla oiva. 🙂

Kommentit

Onko tuo sellaista vesimäistä/tussimaista, joka ei liimaa ripsiä yhteen? Silloin tuote voisi olla uusi must-tuote minulle, joka olen käyttänyt tussimaisia linereita vuosia. Tussit vain ikävä kyllä tuppaavat kuivumaan nopeasti, eivätkä ole kovin kestäviä. Minulla on kaarevat ripset ja tapana värittää tussilla myös ripsirajan kolot ja vesiraja, joten ripsiä yhteen klimpittävät geelit ovat ehdoton ei…

Joo, juuri sellaista nestemäistä, ei vahamaista tai tahnamaista. Märkää, mutta kuivahtaa kyllä melko nopeasti iholla. Sopii loistavasti juuri tuohon, mitä teet. Se perinteinen geeliliner ei toimi tuohon niin hyvin, koska massa on liian paksua. Tämä ei ole. 🙂

Kiitos vastauksesta 🙂

Toi on ihana!! Ostin sen viime kuussa saksasta ku täältä suomesta se on jatkuvasti loppu.

No voi hitsi, että on jatkuvasti loppu. Taitaa siis olla aika suosittu tuote.

Oi vitsit tää pitää ihan ehdottomasti hankkia! Mulla on käytännössä aina silmissä kissarajaukset, eli hyville eyelinereille on todellakin tarvetta 😀 Siveltimen kanssa rajausten teko on niin helppoa, mutta mulla ei esim. geelirajaukset tahdo oikein toimia, sillä vedenkestävätkin tuppaa kulumaan pois melko nopeasti. Täytyy siis koittaa miten on tän laita!

Kokeile ihmeessä. Minulla kestää monet rajaukset erinomaisesti, mutta tässä on jotenkin tosi tiukka tuntuma. Silti lähtee helposti, jos haluaa rajaukset pestä pois. 🙂

Kuullostaa hauskalta tuotteelta! Harmi, ettei taida ainakaan toistaiseksi olla muita sävyjä kuin tämä musta?

Ei ainakaan Suomesta ole löytynyt. Huipputuote, joten olisi kiva, jos sitä saisi useassa sävyssä. 🙂

Tämä on varmasti hyvä tuote ja olisi helppo käyttää juuri tuollaisella taitetulla siveltimella ! Tämä tuote taitaa olla vesiliukoinen mikä olisi hyvä. En tiedä että uskaltaisinko käyttää kuin on volyymiripsipidennykset ! Silmämeikin kanssa on oltava varovainen ja varsinkin sen poistaminen täytyy tapahtua todella hellävaraisesti ettei ripset heti tipu .

Hmm… tämän saattaisi kyllä saada pois todella helposti. Mietin tällaista pidennyksien käyttäjille: kun käy suihkussa, rajaus saa vettä runsaasti. Suihkun jälkeen hieroo (miselliveteen kostutetulla) vanupuikolla ripsityvestä, niin lähtee varmaan helposti irti. Tuo kun ei suttaannu, vaan murustuu irti. Voi siksi olla aika hyväkin pidennyksien omaaville. Mutta mitään takuuta en asiasta ota, koska en ole itse testannut, koska en omaa pidennysripsiä, mutta näin teoriatasolla voisi olla oiva. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *