Glitz & Glam

Essence Hug Me It’s Cold Outside – pienet söpöliinit Essencen käsivoiteet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Syksyn edetessä ilmat viilenevät ja meidän käsivoideaddiktien tulee ripotella käsivoiteita pitkin kotia ja kantaa niitä mukanamme kaikkialla. Toiset ovat huulivoideaddikteja, toiset käsivoideaddikteja. Käsien ihosta on hyvä huolehtia.

Sain PR-toimistolta lehdistötuotteita. Paketista löytyi Essencen käsivoiteet, jotka haluan teille nyt esitellä.

Essencen käsivoiteet

Essenceltä tulee lokakuussa myyntiin aivan mielettömän suloinen käsivoidepakkaus. Tämä setti kantaa nimeä Hug Me It’s Cold Outside. Käsivoiteet ja pakkaus inspiroivat minua kuvaamaan kaikkea söpöä ja suloista käsivoiteiden kanssa. Mistä muualtakaan kaikkea sellaista löytäisinkään, kuin tyttäreni tavaroista.

Essencen käsivoiteet

Essencen Hug Me It’s Cold Outside -setti sisältää kolme pientä käsivoidetuubia. Pakkauskooltaan voiteet ovat 25 ml, eli loistavia kulkemaan mukana. Käsivoiteista löytyy Shea Butter, Soft Cotton sekä Almond Milk.

Jokainen käsivoide tuoksuu erilaiselta. Minun suosikkini on Soft Cotton kaikessa puhtaassa tuoksussaan, mutta Shea Butter tuoksuu kanssa ihanan pehmeältä. Almond Milkin tuoksu on varmasti helppo arvata nimestään. Mantelinen ja makea.

Käsivoiteiden koostumus on hyvä käsin ihon kunnon ylläpitoon. Ei mikään jo olemassa olevan ongelman hoitoon, vaan enemmänkin ongelmien välttämiseen. Voiteissa on melko kevyt koostumus, joten ne imeytyvät nopeasti käsiin. Käsivoiteissa on käytetty sheavoita, kookosöljyä sekä manteliöljyä. Ei mitenkään äärettömän rasvainen koostumus, mutta ei pelkästään silikonisia pikakaunistajia. Hug Me It’s Cold Outside -käsivoiteet tuovat kosteutta, suojaa, mutta myös pikakaunistavat käsien ihoa.

Siksi Essencen Hug Me It’s Cold Outside -käsivoiteet ovat loistavia kulkemaan mukana. Ne sujahtavat vaikka lapsen kynäpenaaliin.

Essence Hug Me It's Cold Outside

Hug Me It’s Cold Outside -käsivoiteet mahtuvat käsilaukkuun – jopa siihen pikkuruisimpaan iltalaukkuunkin.

Olen tämän sanonut ennenkin, mutta sanon jälleen. Minulla on sellainen tapa syksystä kevääseen, että kun saavun jonnekin, kaivan käsivoiteen ja ”rasvaan” kädet. Toiset laittavat huulivoidetta, minä kaivan käsivoiteen. En tykkää liian rasvaisista käsivoiteista kodin ulkopuolella. Silloin voiteen pitää olla nopeasti käsiin imeytyvä ja kuivuudesta johtuvaa ruttuisuutta silottava sekä käsien ihoa hoitava ja suojaava. Kompakti pakkauskoko on aina etu. Nämä Essencen käsivoiteet ovat juuri näitä ominaisuuksia.

Essence Hug Me It's Cold Outside

Essence Hug Me It’s Cold Outside -käsivoidesetti tulee myyntiin lokakuussa ja on saatavilla loka-marraskuun ajan. Suositushinnaltaan kolmen käsivoiteen setti on 3,49 €. Eli todella edullinen. Täältä voit käydä tarkistamassa oman alueesi lähimmän Essencen jälleenmyyjän.

Jos muuten haluatte tietää yhden helpon ja toimivan käsien hoitovinkin, niin kurkkaa tähän vanhaan postaukseeni.

Joko olette huomanneet käsistänne syksyn tulleen?

Essencen käsivoiteet saatu PR-toimistolta.

Lue myös

X