Edullinen kosmetiikka

Essence Prismatic Hololighter Stick – ole kuin yksisarvinen

13.9.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Essence Prismatic Hololighter on yksi niistä saamistani Essencen uutuuksista, jotka PR-toimisto lähetti testailuuni. Jos olet korostustuotteiden suuri ystävä, tsekkaa tämä!

Essence Prismatic Hololighter

Essence Prismatic Hololighter on puikkomainen korostustuote. Puikko on helppo ja nopea käyttää – aikaa menee jopa vähemmän, kuin puuterisia korostajia käyttäessä.

Essence Prismatic Hololighter

Tämän elokuussa myyntiin tulleen Essence Prismatic Hololighter -korostajan sävyn nimi on niinkin ihana, kuin 10 Be Unique Be a Unicorn. Pakkauksen sävymaailma viestii ihanaa satufiilistä ja hologrammista valoa.

Essence Prismatic Hololighter

Essence Prismatic Hololighter Stick sävyssä 10 Be Unique Be a Unicorn on äärimmäisen hohteinen. Toisessa valossa se näyttää valkoisemmalta ja toisessa valaistuksessa pastellisen lilalta. Jäisen viileä hohde on moniulotteinen. Tuotteessa on hentoisesti makea, karkkimainen tuoksu.

Essence Prismatic Hololighter

Essence Prismatic Hololighter -puikko on helpointa käyttää suoraan puikosta ja siitä blendata, eli tasoitella sormin. Puikkoa voi tietysti käyttää niinkin, että ottaa sormella puikosta väriä ja levittää kasvoille. Voidemainen koostumus toimii parhaiten käden lämpöä apuna käyttäen. Tietysti napakalla siveltimellä tai meikkisienelläkin tuotetta voidaan käyttää, mutta sticki antaa mahdollisuuden nopeaan sormin työstöön.

Essence Prismatic Hololighter

Katsokaa mikä hohde!

Koska Essence Prismatic Hololighter on todella hohteinen ja näyttävä, sitä kannattaa käyttää maltilla. Itse olen käyttänyt poskipäillä, kulmakarvojen lähtöjen yläpuolella sekä amorinkaarella ja pienen pieni tärppi nenänpäähän. Niin ja onhan Essence Prismatic Hololighter Stick käytössä myös huulimeikissä. Taputtelin kevyesti huulten keskiosaan, huulipunan päälle. Myös kulmaluulla ja silmän sisänurkassa oiva sävy, vaikka juuri tässä meikissä en käyttänyt puikkoa silmämeikkiin. Tällaista voimakkaasti hohtavaa tuotetta ei ole tarkoitus käyttää isona palkkina silmien alta ohimoa kohti. Malttia siis, jos haluaa käyttää tuotetta ns. ”oikein”. Vain poskiluun korkeimmalle alueelle, niin pääsee kasvojen luusto esiin. Vaikka pakko kyllä myöntää, että näin söpöä sävyä levittäessä tekisi mieli kokeilla hohdetta koko kasvoille. 😀

Tämän postauksessa näkyvän meikin olen tehnyt pääosin Essencen tuotteilla. Esittelin viileän ja hohteisen meikkini täältä löytyvässä postauksessa.

Essence Prismatic Hololighter

Sen lisäksi, että tämä korostuspuikko on edullinen, se on myös mielettömän kaunis. Parhaimmillaan sävy Be Unique Be a Unicorn on vaalealla ja viileällä tai neutraalilla iholla, mutta taitavat meikkailijat varmasti saavat sävystä toimivan tummalla ja todella lämpimälläkin iholla. Mutta helppokäyttöisin sävy on vaalealla iholla.

Essence Prismatic Hololighter Stick on hinnaltaan 4,39 € / 6 g. Siis todella edullinen! Essencen tuotteita jälleenmyyvät Tokmannit, Halpahallit ja Citymarketit sekä Pretty.fi. Prismatic Hololighter Stick pitäisi hiljakseen löytyä kauppojen hyllyiltä, mutta Pretty.filtä sitä en löytänyt.

Oletteko jo hankkineet oman Essence Prismatic Hololighter Stick -korostuspuikon?

Tuote saatu PR-toimistolta.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Minulla olisi paljonkin vinkkauksia Essencen tuotteista, mutta joskus käy niin että tuote ei ole enää myynnissä ja joskus sitä ei vielä näy missään. Yksi tuote odottelee luonnoksissa esittelyä, koska en tiedä onko sitä saatavilla? Murrr…

Kommentit

Tämä on niin ihana, mitä olen blogeissa yms. nähnyt! En ole onnistunut saamaan omaa kappalettani, vaikka olen aktiivisesti kolunnut Kouvolan ja lähialueen Tokmanneja jonkin aikaa. Jossain myymälässä oli pelkkä testeri jäljellä, joten luulin, että tämä on poistuva tuote. Mutta saa ilmiantaa, jos jossain Kouvostoliitossa näitä näkee :’D

Minulla olisi paljonkin vinkkauksia Essencen tuotteista, mutta joskus käy niin että tuote ei ole enää myynnissä ja joskus sitä ei vielä näy missään. Yksi tuote odottelee luonnoksissa esittelyä, koska en tiedä onko sitä saatavilla? Murrr…

Joo! Ostin vaikken ihan hirveästi näe tälle käyttöä, mutta onhan tää nyt ihana ja kun hintaakaan ei ollut juuri mitään 🙂 Harvoin ostan mitään ilman kunnon järkiperusteluita mutta nyt lipsahti eikä haittaa yhtään 😀 odotan että kesän rusketus haleenee josko tulis sitten enempi käyttöä. Oon samaa mieltä että toimii paremmin vaalealla iholla ja muutenkin viileän sävyisen lookin yhteydessä. Tosin olen nähnyt kadulla tosi monenlaisiin lookkeihin yhdistettyinä (oon ihan satavarma että kaikilla on just tätä ;D) ja toimii tosi hyvin.

Hih! Ihan mahtavaa, että tuotteen oikein tunnistaa katukuvassa. 😀 Mun yksi luokkakaveri huomasi heti kun minulla oli Too Facedin persikkapaletin luomiväriä silmissä. 😀

Pitihän se hankkia. Tosi suloinen pakkaus ja hintakin sopiva.☺

No hinta on todella huokea! 🙂 En aina oikein ymmärrä, että miten Essence on niin edullinen. Pakko perustua suureen myyntimäärään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *