Glitz & Glam

Halpa ja niin ihanalta tuoksuva käsisaippua!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kivaa alkanutta viikkoa! Tänään minulla on vähän outo postauksen aihe, sillä käsisaippuat ovat mielestäni yksi tylsimpiä aiheita kirjoittaa, vaikka niitä päivittäin käytänkin. Harvoin niistä löytyy inspiraatiota kirjoitukseeni, jonka uskoisin jonkun haluavan lukea. Nyt on kuitenkin käsisaippua, jonka tuoksu oli niin uskomaton, että tahdon tästä oikein kertoa.

Kävimme Citymarketissa perheen kanssa ja minä muistin, että kodinhoitohuoneen vesipisteen käsisaippua on loppu. Itse käytän ko. vesipistettä kasvojen pesuun, jos en käy suihkussa sekä käsien pesuun meikkauksen yhteydessä. Kun kesä, lomamatka ja hajoavat autot ovat nakertaneet taloutta, mies siinä vinkkasi ottamaan edullisempia käsisaippuoita. Minulla on ollut vadelmalta ja raparperilta tuoksuva Gunryn nestesaippua, joten merkki oli tuttu. Ensimmäisenä innostuin ananaksesta, joten otin sen. Kun tarjouksessa oli 2x 500 ml:n Gunry-käsisaippuaa hintaan 3 euroa, valitsin vielä toisenkin. Kokeilin karambolaa.

Gunry… mikä ihmeen merkki tämä on? Minulla oli edellinen käsisaippua samaa merkkiä, mutta tuoksultaan eri. Vadelma-raparperi oli hyvältä tuoksuva, mutta ei todellakaan inspiroinut kirjoittamaan siitä. Tämä ananas sen sijaan inspiroi! Googletin vähän. Luulin Gunryn olevan saksalainen tai puolalainen brändi. Tämähän on ihan läheltä, sillä Gunry on ruotsalaisen perheyrityksen brändi. Nimi Gunry on tullut perustajan, Jan-Åke Rybrink, vaimon nimestä, joka oli Gunnel Rybrink. Gunrylta löytyy premium-käsisaippuoitakin. Ovat edulisia, mutta vähän kalliimpia kuin nämä perustuotteet, joita itse olen ostanut.

Ananas on aika harvinainen tuoksu saippuoissa. Joo, sitä saattaa olla jossain hedelmäisessä tuoksussa, mutta harvoin yksinään ananakselle mikään tuoksuu. Rakastuin ensimmäisellä käyttökerralla Gunryn ananassaippuaan! Ihana tuoksu! Niin mehukas, niin kirpeä kuin oikeassa ananaksessa tuoksu on ja samalla just niin makea kuin ananaksessa on. Tuoksu on tuoreen ananaksen tuoksu, ei tölkkiananaksen.

Ominaisuuksiltaan käsisaippua on ihan perus. Juoksevaa, helppo levittää käsille, huuhtoutuu nopeasti. Käsille jää hetkeksi tuoksu viipyilemään, mutta katoaa siitä noin 10-15 minuutissa.

Koska Cittarissa oli tarjous, kaksi saippuaa 3 eurolla, otin toisenkin käsisaippuan. Karambola ei myöskään ole ihan tyypillinen tuoksu. En kyllä oikein tiennyt mitä odottaa tuoksulta. Osaatko sinä kertoa miltä karambola tuoksuu? Minä en ainakaan osaa, mutta maku löytyy muististani.

Noh, karambolalta tuoksuva käsisaippua on vaan perus. Tuoksu ei ole huono, mutta en tästä hekumoi. Perussaippualta tuoksuva mielestäni. Ananas sen sijaan on kyllä hätkähdyttävä!

Gundylla on paljon erikoisia tuoksuvaihtoehtoja niin näissä peruslinjan käsisaippuoissa kuin niissä premium-sarjan käsisaippuoissa. Googletellessani huomasin premiumista löytyvän lakritsilta tuoksuvan käsisaippua!!! Oooh, se täytyy kokeilla.

Näitä Gunryn nestemäisiä käsisaippuoita löytyy ainakin Prismoista ja Citymarketeista, mutta veikkaan myös Tokmannien ja Halpahallien hyllyiltä löytyvän. Normaalihinnaltaan Prismassa ovat olleet 1,69 € / 500 ml, mutta tosiaan Citymarketeissa nyt kamppiksessa 2 kpl 3 eurolla.

Täältä voit käydä katsomassa miten monta ja mielenkiintoista tuoksuvaihtoehtoa näitä löytyy!

Ei siis mitenkään mediaseksikäs tuotekategoria, tai maailmaa avaava postauksen aihe, mutta käsisaippua taitaa kuulua jokaisen meidän päivittäiseen käyttöön, eikö?

Millä sinä tykkäät pestä tassusi?

X