glitz & glam

Kasvosuihkeet oman elementtisi mukaan: ilma, maa, tuli ja vesi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu PR-toimistolta

Kuka uskaltaa tunnustautua kiinnostuneensa energiakivistä tai horoskoopeista? Nyt on mielenkiintoisia uutuuksia Essencellä! Kasvosuihke käyttäjänsä elementin mukaan.

My Power is… Hydrate & Prime Mist

Horoskooppimerkithän jakautuvat neljään elementtiin: ilma, maa, tuli ja vesi. Mutta ei siinä kaikki. Mielenkiintoisin juttu näissä kasvosuihkeissa on kivet. Kasvosuihkeissa on pohjalla kiviä jokaisen elementin mukaan.

Mitä, kiviä kasvosuihkeessa? Jokaisella kasvosuihkeella on oma tuoksunsa sekä energiaa vapauttava kivensä. Kosteuttavat kasvosuihkeet valmistelevat ihon meikkiä varten ja virkistävät päivän mittaan käytettynä meikin päälle.

AIR – 01 Up In The Clouds!
ILMA – kaksoset, vaaka ja vesimies

Ruusulle tuoksuva ja ruusuvettä sisältävä kasvosuihke auttaa kaksosia, vaakaa ja vesimiestä rakastumaan itseensä.

Ilman elementtiin kuuluvien kasvosuihkeessa energisoivana kivenä on ruusukvartsi. Ruusukvartsia sanotaan sydämen kiveksi, joka hoitaa rakkauden voimalla. Se opettaa antamaan rakkautta sekä vastaanottamaan rakkautta.

EARTH – 02 Down-To-Earth!
MAA – härkä, neitsyt ja kauris

Aloe veraa sisältävä ja hedelmäiseltä tuoksuva kasvosuihke auttaa härkää, neitsyttä ja kaurista keräämään itsevarmuutta.

Maan elementtiin on laitettu vihreää aventuriinia energisoivaksi voimakiveksi. Vihreä aventuriini on luovuuden ja kumppanuudenkivi. Se vahvistaa motivaatiota ja päätöksentekokykyä. Aventuriinilla on myös rentouttava ja rauhoittava vaikutus.

FIRE – 03 I’m On Fire!
TULI – oinas, leijona ja jousimies

Laventelia sisältävä ja siltä keveästi tuoksahtava kasvosuihke rauhoittaa tulisen oinaan, leijonan ja jousimiehen.

Tulen elementin energisoivana voimakivenä on violetti ametisti. Se on hyvin tunnettu voimakivi, jonka uskotaan puhdistavan ja imevän pois kaikkea pahaa. Ametisti kasvattaa henkistä voimaa ja tuo sisäistä rauhaa.

WATER – 04 Dance With The Waves!
VESI – rapu, skorpioni ja kalat

Kamomillauutetta sisältävä kasvosuihke tuoksuu vesimäisen ja sitruksisen raikkaalta, jolla se auttaa rapua, skorpionia ja kaloja vapautumaan negatiivisista tunteista.

Veden elementin voimakivi on vuorikide eli vuorikristalli. Vuorikristallia pidetään kaikista monipuolisimpana ja voimakkaimpana kivenä. Se suojaa ja hoitaa kantajansa energioita. Esimerkiksi intiaanit suojasivat vastasyntyneitä pahalta laittamalla vuorikristallin vauvan kehtoon.

Pakko kertoa, että minäkin laitoin esikoiseni pinnasängyn yläpuolelle roikkumaan vuorikristallista valmistetun korun.

Essencen My Power is -kokoelman kasvosuihkeet tuntuvat iholla virkistäviltä ja pohjustavat kasvoille kivan nahkean tuntuman ennen meikkivoiteen levitystä. Suihkemekanismi ei tietenkään ole samaa luokkaa kuin 10 kertaa kalliimpien kasvosuihkeiden. Pisarat ovat aika suuria ja sumu on aika laaja, joten kaulakin saa kosteutta samalla.

Mutta aivan ihaniahan nämä silti ovat! Sopivat hyvin meikin alle kostuttajaksi sekä ehdottomasti kannattaa kokeilla meikkisienen kostutusta näillä.

Essencen My Power is -kokoelmaan kuuluu kasvosuihkeiden lisäksi jokaiselle elementille oma luomiväripalettinsa sekä huulipuna.

Hinnaltaan kasvosuihkeet ovat 4,99 € / 60 ml. My Power is -kokoelma on myynnissä joulu-tammikuun ajan.

Minun elementtini on ilma, sillä aurinkomerkkini eli horoskooppini on vesimies. Mutta näissä Essencen My Power is -kokoelman elementeissä on vähän erilaiset voimakivet kuin olen tottunut niistä lukemaan. Esimerkiksi Fire -kasvosuihkeessa oleva ametisti on tyypillisesti vesimiehen voimakivi, mutta ruusukvartsi on kuitenkin vaa’an voimakivi, joka on samassa elementissä vesimiehen kanssa.

Noh, nämähän eivät ole mitään kiveen hakattuja faktoja, joten kevyesti kannattaa suhtautua. Hauskoja ja todella kauniita nämä kasvosuihkeet kyllä ovat.

Mikä on sinun elementtisi?

Lue myös:

Jouluinen meikki ja meikkiarvonta – Käy osallistumassa!

Panosta tai pihistä: BHA-happo mustapäiden poistoon

Pihistelijän must have -meikkituotteet

X