Edullinen kosmetiikka

Maybelline Instant Anti-Age Eraser – Edullinen peiteväri aikuisen tummille silmänalusille

28.10.2019 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kävin eräs päivä Sokoksella pyörähtämässä ja ostin muutaman minua kiinnostaneen jutun testaukseeni. Tänään esittelen yhden niistä. Kiinnostukseni tätä peiteväriä kohtaan syntyi teidän lukijoiden suosituksesta. En enää muista, minkä postauksien kommenteissa olette maininneet tämän Maybellinen peitevärin, mutta useammassa kuitenkin. Vihdoin ja viimein muistin käydä hakemassa omani kokeiluuni. Otin samalla kaksi sävyä – 00 Ivory ja 01 Light. Tällä hetkellä tummempi valintani on ihoni sävyyn osuvampi, joten jätän vaaleamman Ivoryn odottamaan keskitalvea.

*Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer on erityisesti tummille silmänalusille tarkoitettu peitevoide. Tuotetta levitetään meikkisienellä, joka on kiinteästi tuotteen hylsyssä. Uutena meikkisieni on vaaleanpunainen, mutta tietenkin käytössä se värjääntyy peiteväristä. Meikkisienen saa pestyä, mutta suosittelen pesua aina pakkaus ylösalaisin, niin vesi e pääse kulkeutumaan sisälle hylsyyn.

Meikkisieni on pehmeä. Kierittämällä nuolten suuntien mukaisesti, peiteväriä tulee ulos meikkisieneen. Ensin olin vähän, että njääh, en pidä tästä applikaattorista, mutta totuteltuani itseäni sen käyttöön, huomasin meikkisienen olevan melkoinen arjen pelastaja! Nopeuttaa aamurutiineja, kun en kikkaile erillisen siveltimen kanssa.

Maybelline Instant Anti-Age Eraser -peiteväri on koostumukseltaan nestemäistä. Se levittyy helposti meikkisienen avulla ja tuote näyttää iholla tasoittavalta.

Meikkisienellä voi liu’uttaa tai töpötellä, mikä nyt on kenenkin mieleinen tapa levittää peiteväriä. Itse teen niin, että pyöräytän ensin puolirenkaan silmien alle, josta sitten häivytän ulospäin suuntautuvin vedoin. Lopuksi, jos tarvitsee, häivytän vielä sormin tai kostealla meikkisienellä.

Maybelline Instant Anti-Age Eraser on loistava! Kuvan vasemmalla puolella on peiteväriä, oikealla puolella ei. Maybellinen peiteväriä sopii hyvin jo ikääntyneellekin, sillä se ei ole kuiva ja korosta ikävästi uureteita silmien alla. Koostumus on hyvin helppokäyttöinen, sillä se on näppärä työstää silmien alle, eikä vaadi erilaisia kikkailuja. Peittävyys ei ole aivan yhtä hyvä kuin kalliimpien suosikkijeni, mutta todella toimiva tuote tämä silti on.

Peiteväri tuo valoa ja peittävyyttä, mutta näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi, olen huomannut sen kestävän hyvin. Ilman puuteria hieman saattaa kertyä minun synnynnäisiin, silmäni rakenteeseen kuuluviin uriin, mutta ikäjuonteisiin ei peiteväri ole kertynyt. Puuteroinnilla kestää niin hyvin, ettei minkäänlaista uurteisiin kertymistä ole tarpahtunut.

Tämä on huippu tuote! Voittaa monet kalliimmat peitevärit. Hyvä Maybelline! Ei yllä aivan samalle tasolle kolmen kovimman suosikkini kanssa, mutta hyvin voisin nostaa viiden parhaan joukkoon. Parasta Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealerissa on sen helppous ja nopeus arjessa, hyvä peittokyky, ihoa kaunistava koostumus ja hyvä kestävyys.

Hinnaltaan peiteväri on 8,40-11,50 € / 6,8 ml. Maybellinen peiteväriä myydään marketeissa ja tavarataloissa sekä monissa verkkokaupoissa, kuten *Eleven, *Cocopanda ja *Nordicfeel.

Oletko kokeillut Maybelline Instant Anti-Age Eraser -peiteväriä?

Lue myös

Suosittelemme