Glitz & Glam

G&G 10v. − Glitz & Glamin kulmakarvoja 10 vuoden ajalta + arvonta kulmakarvojen ehostukseen

Throwback thursday -henkisessä juhlavuosipostauksessa tehdään katselmus minun menneiden vuosien kulmakarvatyyleihin. Osallistu myös arvontaan, jonka palkinnolla ehostat kulmasi haluamallasi tavalla.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Throwback thursday -henkisessä juhlavuosipostauksessa tehdään katselmus minun menneiden vuosien kulmakarvatyyleihin. Osallistu myös arvontaan, jonka palkinnolla ehostat kulmasi haluamallasi tavalla.
Arvontapalkinto koostuu saaduista PR-tuotteista

Glitz & Glam täytti kymmenen vuotta, joten sitä juhlistetaan koko tämä vuosi. Joka kuukausi postaan 1-2 postausta 10-vuotisjuhlan hengessä, ja tämä on ensimmäinen juhlavuosipostaus.

Kymmenen vuotta on sellainen aika, jossa jokainen muuttuu trendien, muodin ja ihan myös oman ikääntymisen myötä. Kulmakarvat ovat äärimmäisen kiehtova elementti erilaisissa tyyleissä. Ne ilmentävät vahvasti aikakautta ja valloillaan olevia trendejä.

Tänään tehdään katselmus minun kulmakarvojeni kaariin, kokoon ja tyyliin koko tämän kymmenen ajalta. Pääsette kurkistamaan tässä throwback thursday -henkisessä postauksessa menneiden aikojen trendeihin ja tyyleihin.

Postauksen lopussa on sitten arvonta, jonka palkinto on tietenkin päivän teeman mukainen – eli meikkituotteita kulmakarvojen ehostukseen.

Tältä näyttävät kulmakarvani 10 vuoden ajalta

2011

”Ysärikulmat”

Bloggauksen alkuajoilla kulmani olivat vielä hyvin samanlaiset kuin yläasteella ollessani. Ne olivat tummat, kapeat kaaret. Kulmien lähdöt olivat tasan yhtä tummat kuin kapeneva loppupää. Lähdöt olivat myös hieman pyöreähköt.

Tuohon aikaan meikkasin kulmani puuterisella kulmavärillä viistopäistä sivellintä käyttäen.

2012

Kapeat, mutta jo hieman luonnollisemmat kulmat

Tietenkin kehityin kulmieni meikkaamisessa, kun minusta tuli ammattilaismeikkaaja. Enää kulmani eivät olleet niin piirretyn näköiset, mutta edelleen ne olivat ohuet. Kulmien lähdöt olivat viistopäisemmät kuin aikaisemmin.

Vaihdoin tumman kulmavärin vaaleampaan ja opin häivyttämään väriä. Lähdöt eivät enää olleet yhtä tummat kuin kulmien keskiväli.

2013

Kulmakarvojen kasvatusprojekti

Aloitin kulmakarvojen kasvatusprojektin loppuvuodesta 2012. Hiljakseen sain kulmiini paksuutta takaisin, mutta kyllä se on vienyt älyttömästi aikaa. Vuonna 2013 olin palannut takaisin pyöreämmän muotoisempiin lähtöihin, mutta ne olivat todella paljon haaleammat kuin aikaisemmin. Pyöreä kaari oli alkanut muuttua hieman kulmikkaammaksi, mutta edelleen kulmani olivat suht kaarevat.

Kulmakarvani alkoivat näyttää aika luonnollisilta. Monet huomasivat kulmieni paksuntuneen, ja sainkin paljon kehuja niistä.

2014

Aloin käyttää kulmakynää

Vuonna 2014 kulmani alkoivat olla kivasti paksummat. Aloin käyttää kulmakynää yhä useammin kulmien ehostukseen vuosien tauon jälkeen. Kun yläasteella ja juuri täysi-ikäistyttyäni osasin vain piirtää viivat kulmiini, osasin kolmekymppisenä käyttää kulmakynää pehmeämmin ja häivytellä lopputuloksessa liukuvamman.

Kulmani olivat edelleen kaarevat, mutta niissä oli jo kulmaakin aavistuksen verran.

2015

Ombre-kulmat tulivat muotiin

Ombre-kulmat tulivat muotiin, joka näkyi omissakin kulmissa. Omissa kulmissani ei sinällään tapahtunut suuria muutoksia muun kuin värin suhteen. Kun alkuvuodesta vielä meikkasin lämpöisemmillä sävyillä, vaihtuivat kulmatuotteiden värit viileämpiin sävyihin kesän myötä, kun saavutin harmaan hiusvärin. Värimuutos hiuksissani pakotti vaihtamaan myös kulmameikkien värejä.

2016

Selkeästi kulmikkaammat kulmakarvat

Vuonna 2016 meikkasin kulmiani Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomadella, joka oli mullistanut kulmakarvamuotia. Ombre-kulmat olivat kuuminta muotia. Itse en toteuttanut niitä kaikista överimpiä ombre-kulmia, mutta kyllä trendin voi helposti havaita omistakin kulmistani.

2017

Paluu kulmakynään

Loppuvuodesta 2016 löysin täydellisen harmaan kulmakynän, josta tulikin lempparini. Oikeastaan koko 2017 tuli käytettyä harmaata kulmakynää. Kulmani muuttuivat muutenkin vahvemmiksi.

2018

Paksummat kulmakarvat

Kulmakarvani alkoivat muuttua kuin itsestään paksummiksi. En edes tietoisesti alkanut meikkaamaan niitä tuuheammalta näyttäviksi, vaan se tapahtui vähän kuin itsestään.

Käytin kulmakynän lisäksi entistä enemmän kulmageeliä saavuttaakseni tuuheamman efektin kulmiini.

2019

Kulmien linjasta suorempi

Innostuin kulmien suoremmasta linjasta, jota näkyi runsaasti Instagramissakin. Muutin kulmieni linjaa suoremmaksi, jolloin kaarevuus muuttui vähäisemmäksi. Kulmakarvat eivät näyttäneet enää yhtä pitkiltä kuin aikaisemmin.

2020

Graafisemmat kulmat

Jostain syystä viime vuonna tein kulmistani graafisemmat, vaikka ihailin laminoituja ja pystyyn kammattuja kulmia. Kulmieni linja oli melko suora ja kulmien lähdöt olivat muuttuneet kulmikkaammiksi.

Meikkasin kulmani kynillä, jotka viimeistelin sävyllisellä kulmageelillä.

Nyt 2021

Pörröiset, ylöspäin kammatut kulmakarvat

Loppuvuodesta 2020 opettelin kasarihenkisempien ”boy brow” -kulmien meikkaamista. Tällä hetkellä kulmieni muotolinja on jälleen kaarevampi. Kulmani ovat paksut ja tuuheat meikkaustekniikan avulla.

Tällä hetkellä meikkaan kulmani kynällä ja harjaan runsaasti kulmageeliä niille sekä kampaan karvat pystyyn. Olen harjoitellut itselleni toimivaa tekniikkaa, josta tein myös tutoriaalin.

Lue myös: Näin teet kulmistasi tuuheammat – Luo trendikkäät ”boy brow” -kulmakarvat

Loppuun vielä muutamat värikkäämmät kulmakarvat

Turkoosit kulmat testasin itselleni ennen hiusmallin meikkiä. Olin monena vuonna meikkaamassa Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen kampaajien malleja Color Zoom -hiusvärikilpailun kuvauksissa. Eräälle mallille oli tulossa turkoosia hiuksiin, joten testasin ensin itselleni ideaa meikistä.

Kun näin mallin hiukset valmiina, vaihdoin ideaa lennosta. Näin käy joskus, alkuperäinen suunnitelma ei sittenkään ole niin hyvä. Silloin vaihdetaan lennosta uuteen suunnitelmaan.

Punaiset kulmakarvat testasin punaisen silmämeikin yhteydessä. Ne näyttivät yllättävän hyviltä tässä kokonaisuudessa.

Näillä symbolisilla kulmakarvoilla otin kantaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta.

Lue myös: #GayIsOk – Homous on ok

 

Meikkiarvonta, voita meikkejä kulmien ehostukseen!

Kaivoin blogin kautta saatuja PR-näytteitä arvottavaksi postauksen teeman mukaan. Löysin muutamia kulmatuotteita, jotka arvon yhdelle. Setissä on erilaisia sävyvaihtoehtoja, joten jos jotkut eivät osu juuri sinulle, ilahduta ystävääsi ylimääräisillä.

Kulmameikkien setti sisältää:

  • MAKETHEMAKE Peptide Building Brows, Soft Brown
  • MAKETHEMAKE Vitamin B Brow/Eye Marker, Dark Brown
  • NYX Precision Brow Pencil, Blonde
  • Lord & Berry Perfect Brow, Brunette
  • NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade, Brunette
  • NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade, Blonde

Ohjeet arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen.
  • Kerro kommentissasi, minkälaisia kulmakarvoja sinulla on ollut. Onko sinulla ollut viivat, ”karvamadot”, luonnollisesti rehottavat, lakupötköt, graafiset ombret jne.? Vai oletko uskollinen yhdelle tyylille, mille?
  • Osallistumisaika päättyy 24.3. klo 23.55.

Onnea tähän throwback thursday -arvontaan!

X