Glitz & Glam

Goodiebox helmikuu 2020 – Bette Box on nyt Goodiebox!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Goodiebox saatu

Vihdoin ja viimein kauan odotettu Goodiebox saapui! Olen niin kovasti odottanut ensimmäistä boksia. Tammikuussa kerroinkin, että Bette Box ja Goodiebox yhdistyivät, joten Betten tarina jatkuu nyt Goodieboxina. Nyt on aika kurkistaa, mitä helmikuun boksi pitää sisällään.

Goodiebox on tosiaan ollut olemassa ennen Betten kanssa fuusioitumistaan, ja se on myös ollut Suomen markkinoilla viime vuodesta lähtien. Kyseessä on kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaboksi.

Ihan ensimmäisenä kiinnitin huomiota hauskaan pahvilaatikkoon, jossa tuotteet ovat. Näitä voi hyödyntää vaikka mihin! Harmi, kun logistiikka oli vähän kovakouraisesti kohdellut pakettiani. Päällä olevasta, ohuemmasta kartonkilaatikosta huolimatta, Goodieboxini oli saanut vähän ”damagea”.

Sisältö näytti tältä! Olin ihan, että mitä, mitä?! Wau!

Tuotelehtisessä on tervehdys, teeman esittely – joka on tällä kertaa Energize – sekä tietysti kaikkien boksissa olevien tuotteiden esittely hintatietoineen. Tekstit ovat suomen kielellä, vaikka muuten tässä Goodieboxissa on aika kansainvälistä fiilistä. Mielenkiintoisia brändejä, luksusta ja hienoja tuotteita!

Lehtisen takana annetaan vinkkejä yourselfishnessiin eli itseänsä enemmän huomioivaan toimintaan. Aika paljon tästä nyt puhutaan. Myönnän, että olen tässä uudessa ajattelu- ja toimintamallissa aika pitkällä. Olen tätä alkanut harjoittaa jo jokunen vuosi sitten, vaikkakaan en tietoisesti. Tarvitsen hetkiä, että en tee tai mene minnekään. En saa energiabuusteja sosiaalisesta toiminnasta, päinvastoin. Hämmästelen, miten monet muut bloggaajat ja vaikuttajat jaksavat käydä kaikenlaisissa lanseeraustilaisuuksissa, illanvietoissa, aamiaistilaisuuksissa ja gaaloissa. Minä en vaan jaksa. Minusta on mukavampaa viettää sosiaalinen hetkeni sohvalla perheeni kanssa – tai sitten kissamme Erkan kanssa.

 

MUDMASKY AFTERMASK VITAMIN SERUM
59,00 € / 30 ml

Merilevä sopii muuhunkin kuin sushiin! Kun olet hemmotellut ihoasi ravitsevalla kasvonaamiolla (vinkki: saatamme tarkoittaa Love Beauty & Planetin -naamiota), voit käyttää tätä Aftermask Vitamin -seerumia. Tämä hämmästyttävä seerumi on pullollaan merilevästä ja -kasveista peräisin olevia luonnon vitamiineja, jotka yhdessä ylläpitävät ihon heleyttä, terveyttä ja uudistavat sitä.

Oih, vähänkö mielenkiintoinen tuote! Luulin ensin, että kyseessä on mutanaamio, mutta tämä onkin seerumia. Ihastuttava koostumus, joka tuntuu virkistävältä.

ESSENTIALS BY GOODIEBOX FACE MIST
9,95 € / 150 ml

Virkisty mihin päivänaikaan tahansa tämän Goodiebox Essentials -kasvosuihkeen avulla. Se sisältää puuvillasiemen- ja puuvillakukkauutetta, ja on täydellinen tapa helliä kasvojasi pitkin päivää. Pidä n. 30 sentin etäisyydeltä kasvoistasi ja suihki menemään!

Vähän suuripisarainen sumu, mutta ei haittaa. Käytän virkistykseen ja meikin päälle erittäin hienojakoisella sumulla olevia kasvosuihkeita. Näitä vähän roisimpia suihkutan ensin kädelleni ja siitä vien kosteuttavan nesteen kasvoilleni käsin painelemalla. Tämä puuvillainen kasvosuihke vaikuttaa ensitestailuni perusteella oikein pätevältä. Kosteuttaa ja ihanasti nahkeuttaa ihoa.

NAOBAY PROTECTIVE CONDITIONER
11,95 € / 250 ml

Näyttäydy (älä käyttäydy)! Talviaika, ilman kuivuus ja sähkölämmitys voivat rasittaa hiuksia. Mutta älä huoli: tämä luonnonmukainen ja suojaava hoitoaine ravitsee hiuksiasi ja antaa niille ekstrahoivaa. Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, anna luonnonmukaisten baobabin ja argaaniöljyn tehdä tehtävänsä ja huuhdo  pois lyhyen vaikutusajan jälkeen.

Tässä hoitoaineessa on äärimmäisen ihana tuoksu! Voi jestas! Toivottavasti on yhtä hyvää hiuksissa kuin tuoksu nenässäni.

STARSKIN GLOWSTAR FOAMING PEELNG PUFF
10,50 € / pkt

Anna kauniiden kasvojesi sädehtiä! Tämä patentoitu, kuoriva sieni poistaa kuolleet ihosolut ja hoitaa ihoa, kiitos sen sisältämän AHA-, porkkana- ja parsakaaliuutteen. Käytä 1-2 kertaa kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Tätäkin tuotetta katsoin ensivilkaisulla väärin. Katsoin, että jokin sheet mask eli kangasnaamio. Mutta ehei, kyseessä onkin pakkaus, jossa on ihoa kuoriva sieni ja kuorintaneste. Pakko kokeilla!

DR BOTANICALS POMEGRANATE SUPERFOOD REGENERATING SLEEPING MASK
9,90 € / 30 ml

Palauttava, yön yli vaikuttava naamio, jonka Prinsessa Ruusunenkin ottaisi käyttöön. Lisää ohut kerros puhtaalle ja kuivalle iholle ennen nukkumaanmenoa ja anna ihoa hoitavien antioksidanttien tehdä tehtävänsä. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Vegaaninen ja luonnonmukainen vaihtoehto.

Dr Botanicls onkin tuttu merkki, mutta tätä tuotetta en muista kokeilleeni aikaisemmin. Rakastan yönaamioita! Tykkään käyttää mieluummin yönaamioita kuin yövoiteita. Joten luonnollisestikin olen innolla testaamassa tätäkin.

On sanomattakin selvää, että Goodiebox on häkellyttävä! Kyllä, kiitos! Näitä lisää! Kaikki tuotteet pääsevät käyttöön ja testailuun.

Helmikuun Goodieboxin kaikki tuotteet olivat ”full size” eli täysikokoisia tuotteita. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on yli 100 euroa! Goodiebox lupaakin, että boksit ovat aina arvoltaan vähintään 75 euroa. Mitä katselin aikaisempia Goodieboxeja, niin mahtavilta vaikuttavat. Tuotteita on 5-7, joista muutamat ovat matka- tai näytekokoa, mutta aika vähän niitä näkyi olevan. Joissakin bokseissa ei ollenkaan ja joissakin 1-2 näyte-/matkakokoa.

Goodiebox todella vaikuttaa hintansa arvoiselta. Goodiebox on vähän arvokkaampi kuin Bette Box, mutta 24,90 € on vähän, jos tuotteet ovat jatkossakin näin hulppeita! Asiakkuudesta voi erota milloin haluaa, eli tilaus ei sitouta määräaikaisuuteen. Voi tilailla vaikka vain juuri ne boksit, jotka miellyttää sisällöltään.

Jos haluat juuri tämän helmikuun Goodieboxin, niin se on edelleen saatavissa. Goodiebox kertoo boksien lähetyksestä seuraavasti:

”Koska Goodiebox-lähetyksemme tapahtuvat kerran kuussa, tilauksen ja toimitusten välillä saattaa kulua tovi.

Siksi lähetämme sinulle ensimmäisen Goodieboxisi heti, kun olet rekisteröitynyt. Ensimmäinen Goodieboxisi on viimeisimpänä lähetetty boxi (mikäli niitä on vielä jäljellä). Boxi saapuu sinulle noin viikon kuluessa.

Jos siis vaikkapa liityt heinäkuun alussa, saat ensin kesäkuun Goodieboxin. Tietysti lähetämme sinulle myös heinäkuun Goodieboxin heti, kun se ilmestyy. Tai jos liityt jäseneksi heinäkuun lopussa, saat heinäkuun Goodieboxin ja toisen elokuussa.”

Mitä ajatuksia sinulla on Goodieboxista? Vaikuttaako paremmalta kuin Bette Box?

 

Lue myös

X