Glitz & Glam

Goodiebox maaliskuu 2020 – Vihdoin minunkin hyppysissäni!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Saatu Goodieboxilta

Odottavan aika on pitkä. Sen meistä ihan jokainen tietää. Sen lisäksi, että tässä odottelee maailman ja elämän palautumista edes jollakin tasolla tavalliseen, olen odottanut maaliskuun Goodieboxiani. Viime viikon torstaina sain sen vihdoin ja viimein omiin näppeihini. Jos oikein tulkitsen, niin tällä viikolla lähtee matkaan huhtikuun Goodiebox. Melkein alkoi jo jännittää, että kumman saan ensin, maalikuun vai huhtikuun boksin?

Maaliskuun boksin teema on oikein osua, Body Love. Saatekirjeessä puhutaan meitä monia vaivaavasta tyytymättömyyden ja riittämättömyyden tunteesta itseemme, erityisesti kehoamme kohtaan. Joo, välillä mennään vähän kliseiden puolelle näissä aiheissa, mutta erityisen paljon ihastusta herätti tämä kohta:

Onnellisuus on meille kaikki kaikessa. Mutta onni ei tule sattumalta. Meidän pitää yleensä myös laittaa itsemme likoon, jotta saavutamme sen. Siksi kannustamme sinua olemaan oma itsesi, investoimaan itseesi ja tekemään asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Aamen! Loppujen lopuksi onni tulee löytää itsestään, vaikka se vaatiikin välillä ponnisteluja. Diggaan muuten todella paljon Goodieboxin sivuista ja markkinoinnista. Ihanan virkistävää, kun vihdoin markkinointiviestinnässä myös visuaalinen puoli tukee kirjoitettua sanomaa. Edelleen kuvissa esiintyy kauniita naisia (välillä miehiäkin), mutta kauneuden monimuotoisuus on mahtava! Kiitos, Goodiebox! ❤ Näytätte, että kauneutta löytyy myös koko elinaikaisteni kauneusihanteiden ulkopuolelta.

Katsotaan seuraavaksi, mitä maaliskuun Goodiebox piti sisällään.

AURELIA REVITALISE & GLOW SERUM
78,50 € / 30 ml

Olemme saattaneet löytää ikuisen nuoruuden lähteen! Tämä addiktoiva seerumi vähentää ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon väriä. Sen kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus on 100 %:sti luonnonmukainen. Omega 3, 6 ja 9-vitamiinien rikastama apinanleipäpuu virkistää ihoa, ja makkarapuu & Hibiskukset-uute lieventävät stressiä. Lisää 2 tippaa puhtaalle iholle, levitä kasvoille, dekolteelle ja kaulalle pyörivin liikkein ja anna imeytyä.

Tässä seerumissa on muuten ihana koostumus! Vaikka koostumus onkin maitomainen, se on äärimmäisen nopeasti ihoon imeytyvä ja jättää satiinisen pinnan. Mitä olen tässä ennättänyt testailla, olen kokenut seerumin todella hyväksi. Se parantaa ihon pinnan tuntumaa ja ravitsee ihoa sekä lisää ihon kosteutta.

COMME DEUX #liplove
18,00 €

Sano “hei” huuliesi uudelle ihastukselle! Tämä superkevyt ja ravitseva huulituote sisältää luonnollisia öljyjä, kuten opuntiaa, suojaavaa skvalaania ja ihanaa C-, E- ja F-vitamiinien yhdistelmää. Valmistaudu pitkäkestoiseen, suukoteltavaan wow-efektiin ilman tahmaavaa tunnetta. Käytä sellaisenaan tai huulipunan alla – aamuisin, päivisin tai öisin. Nyt jos koskaan puhutaan lip lovesta.

Kiva, että sain näistä tämän punaisimman sävyn, niin huulet saa samalla aavistuksen sävyäkin. Kyseessä on niin sanottu huuliöljy. Miellyttävä koostumus, joka tuntuu huulilla hyvältä. Koska koostumus on todella kiiltävä ja paksuudeltaan huulikiiltomainen, se saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä, vaikka tuote ei turvota niitä ollenkaan. Todella kiva tuote nyt kotona hengailuun, kun saa aavistuksen sävyä ja hoitavaa suojaa.

NIRÉ BEAUTY FACE PREP TOOL
5,00 €

On hyvin mahdollista, että saatat koukuttua nyt. Niré Face Prep Tool on nimittäin avain hehkuvaan ihoon ja meikkiin. Sen erikokoiset ja pehmeät harjakset pesevät ja kuorivat kasvoja kevyesti, puhdistaen kasvoiltasi meikin ja epäpuhtaudet. Käytä suosikkipuhdistustuotteesi kanssa, hieroen kasvojasi kevyin, pyörivin liikkein. Saat täydellisen pohjan meikille tai ihonhoitoon.

Tämä sitten taas onkin jännä tuote. Kyseessä on väline ihon puhdistukseen.

Sormet sujautetaan taskuun ja niin sanotulla harjalla puhdistetaan kasvot oman suosikkiputsarin kanssa. Nystyrät ovat todella pehmeät. Idea tällä on vähän sama kuin moottorisilla kasvoharjoilla, kuten Foreolla, mutta tämä ei värise. Aika kivalta vaikuttaa! Mietin, että tällä voisi hyvinkin tehostaa kasvonaamioiden käyttöä. Levittää esimerkiksi joku täyteläinen kasvonaamio kasvoille. Varmasti tulee erilainen tuntuma kuin vain käsin levittämällä. Toki tuotettakin kuluu sitten vähän enemmän, mutta meinaan kokeilla.

HUMAN+KIND BODY SOUFFLE
16,45 €

Oletko hemmottelun tarpeessa? Anna kehollesi miniloma Human + Kindin taivaallisella vartalovoiteella. Erityisesti herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu koostumus imeytyy nopeasti ja tekee ihosta upean pehmeän. Ja mikä parasta: tämä sopii myös vegaaneille!

Tämäkin on minulle aivan uusi merkki. Koska tuotteen nimi on Body Souffle, odotin vaahtomaista koostumusta. Vähän petyin, sillä koostumus on ihan tavallinen emulsio. Vartalovoide on kuitenkin ihanan keveä ja nopeasti imeytyvä. Ei jätä rasvaista ja lähmäistä tunnetta.

VITAMASQUES CRYSTAL GLOW HYDROGEL EYE MASK
10,50 €

Rauhoita turvonnut silmänympärysiho Vitamasquesin hydrogeelinaamiolla, joka on simppelisti sanottuna mahtava. Naamio sisältää kristalliuutteita, ja on erittäin helppokäyttöinen. Poista vain suojakalvot ja levitä puhtaalle, kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, poista ja hiero ylimääräinen seerumi ihoon.

Katsotaan, jos vaikka tänään ottaisin tämän käyttööni. Pääsen tänään viettämään todella tyhjän päivän ohjelmaa. Aina hyvä paikka laittaa kangasnaamio tai silmänympärysnaamio kasvoille ja sohvalle pötköttämään silmät kiinni.

IVY AÏA MICELLAR CLEANSING WATER
10,89 € / 200 ml

Ivy Aian misellivesi on oikea monitoimituote: se puhdistaa, kosteuttaa ja toimii kasvovetenä! Erityisesti herkälle iholle suunniteltu tuote poistaa meikin hellävaraisesti ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Sipaise kasvoille aamuin illoin ja nauti raikkaasta tunteesta! Ei sisällä hajusteita.

Kyseessä onkin tanskalainen apteekkikosmetiikkamerkki. Kiva kokeilla, sillä oman kokemukseni mukaan apteekkimerkkien misellivedet ovat olleet tosi hyviä. Tämähän on muuten myös allergiasertifioitu, joka ainakin kuulostaa lupaavalle herkkäihoisien kannalta.

Maaliskuun Goodiebox piti sisällään yhteensä kuusi tuotetta, joista neljä oli täysikokoista, yksi matkakokoinen ja yksi tuote on ihonhoitoväline. Goodiebox ilmoittaa maaliskuun boksin arvoksi 95 euroa, mutta itse kun lasken tuotteet yhteen, niin saan yli 130 euroa!

Eniten innostuin seerumista, huulituotteesta ja silmänympärysihon naamiosta. Mutta kaikki tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta ja käyttöön pääseviltä. Ihan huippu boksi!

Goodiebox maksaa 24,95 €, mutta se on aina arvoltaan vähintään 75 euroa. Tämä oli minun toinen Goodiebox, ja edelleen olen todella ihastunut. Tuotteet ovat olleet laadukkaita ja mielenkiintoisia sekä isoja pakkauskooltaan. Kokonaisuus on aina vaikuttanut hyvin harkitulta. Tykkään.

Pian tulevat huhtikuun boksit, joita minä ainakin odotan innolla.

Oikein ihanaa 2. pääsiäispäivää! Olethan muistanut huolehtia myös itsestäsi?

 

Lue myös

X