Hamstraus

Shoppailut Sephorasta ja laivalta

15.3.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään sitten kurkistus reissuni ostossaaliiseen. Vähän lähti lapasesta…

Hupsista! Kävin vähän Sephorassa. @sephora_scandinavia #toofaced #becca #nars #katvond #sephora #haul #ostokset #cosmetics

A post shared by Minna / Glitz & Glam (@glitz8glam) on

Kysyin teiltä ostosvinkkauksia Sephoraan. Minulla oli jotain jo mielessä, mutta halusin kuulla teiltä hyviä tuotevinkkauksia. Sain paljon vinkkauksia. Ihan jokaista en voinut hankkia, mutta hylkäsin muutaman etukäteen suunnitellun tuotteen ja ostinkin teiltä saatuja suosituksia.

Instagramiini julkaisin ostokseni Sephorasta. Hetkeä myöhemmin kävelin Serenaden tax free -myymälään ja tein vielä lisää ostoksia. Kurkkikaa rauhassa ja voitte kommentoida, että minkä esittelyssä kiirehtisin. Näistä tulee juttua hiljakseen. Sen joudun sanomaan, että Sephoran ostokset eivät ole iskemättömiä. Oli ihan pakko tehdä illan meikki uusilla, ihanilla meikeilläni.

Mutta ensin laivan tax freestä ostettuihin juttuihin. Minulla oli mielessä ostaa ainakin Sensain 38 Eyelash Base, mutta mukaan tarttui muutakin. Myyjä esitteli innoissaan uutuuksia, enkä minä sitten pystynyt vastustamaan kiusausta.

Vihdoin ja viimein ostin tämän Biotherm Total Renew Oil -puhdistusöljyn. Tätä on pitänyt testata jo kauan. Serenadella puhdistusöljy maksoi 28,90 € / 200 ml.

Sensai Eyelash Base 38C on ollut hetken aikaa loppu. Tämä pohjustaja parantaa heikosti kestävän maskaran kestoa ja antaa lisätuuheutta heikosti tuuheuttavien maskaroiden alle. Lisäksi värimaskaroiden alla valkoinen pohjustaja on ihan ehdoton. Siten värit tulevat kirkkaampina esiin tummien silmäripsien päällä.

Serenadella Sensai Eyelash Base 38C oli 19,90 € / 6 ml. Tarkemman esittelyn tuotteesta löydät täältä.

Laivalla oli Shiseido Full Lash Volume Mascara tarjouksessa. Hintaa oli 19,90 € / 8 ml. Oli napattava varastoon. Rakastan tätä maskaraa, sillä se ei ole yhtä hirveää poistaa, kuin 38-maskarat, mutta on kestävyydeltään lähes yhtä hyvä. Sen lisäksi saan tällä nätit ripset.

Full Lash Volume -maskara oli mukana Glitz & Glamin synttäriviikollakin. Kaksi aikaisempaa postaustani tästä löydät täältä ja täältä.

Sitten tuote, josta myyjä sai minut kiinnostumaan. Ostin samanlaisen äidilleni tuliaiseksi. Dior Capture Totale Dream Skin 1-Minute Mask on yhden minuutin kuoriva kasvonaamio. Tehoaineena toimii AHA-hapot, jotka kuorivat ihosolukkoa ja kirkastavat kasvoja. Hinnaltaan tämä kiintoisa tuote oli 53,90 € / 75 ml.

Sitten Sephoran saaliit…

Too Facedin persikat poimin ostoskoriini. Nämä Too Facedin uutuudet tuoksuvat ihanasti persikalta ja sävymaailmassa loistaa persikkaiset vivahteet. Ihania kesäsävjä MINULLE! Luomiväripaletti oli ennalta päätetty, mutta poskipuna oli sellainen, että saatan sen ostaa. Pohdin Sweet Peach Glow -paletin ja Papa Don’t Peach -poskipunan väliltä.

Vertailin Glow -paletin poskipunan ja Papa Don’t Peach -poskipunan sävyjä. Mieheni sanoi Papa Don’t Peachia nätimmäksi sävyksi, joten se oli sitten se. Hintaa Too Faced Papa Don’t Peach -poskipunalla oli 290 SEK, eli noin 30,50 €.

Sitten minun suurin herkkuni – Too Faced Sweet Peach! Kokoelma herkkuja sävyjä kesään. On mattaa, on hehkua. Tummia, vaaleita ja siltä väliltä. Muutama sävy pääsi käyttööni jo laivalla. Ah, niin ihana Puree! <3 Hintaa paletilla oli 450 SEK, eli noin 47,00 €.

Viime vuonna ostin Too Faced Chocolate Bon Bons -paletin, jonka olen sitten myöhemmin esitellytkin täällä.

Sephorasta saa usein kylkiäisiä. Kassahenkilö yleensä aina laittaa kassiin kivoja näytteitä testailtavaksi. Sain jopa Too Facedia kylkiäiseksi!!!

Pieni aurinkopuuteri! Iiik! En kestä!

Kyseessä on Too Faced Chocolare Soleil. Vaikka sävy on Medium/Deep Matte Bronzer, se menee loistavaksi varjostuspuuterina. Testasin jo. Tämä oli todella kiva yllätys kylkiäisenä.

Lisäksi ostin vihdoin ja viimein NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base -silmämeikinpohjustan. Yritin jo viime vuonna ostaa tämän paljon kehutun silmämeikinpohjustajan, mutta ne olivat silloin loppuneet. Tällä kertaa ostin kaksi, sillä diilasin toisen luokkakaverilleni. Hintaa NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base -silmämeikinpohjustalla oli 260 SEK, eli noin 27,20 € / 8 g.

Kylkiäisenä sain Sephoran oman merkin Cinescope -maskaran.

Ostin Sephoran Full Action Extreme Effect Mascaran.

Syy ostokseen on sävy. Katselin vähän sillä silmällä Marc Jacobsin värimaskaroita, mutta päädyin etsimään edullisemman vaihtoehdon. Sephoran omalta merkiltä löytyi kaunis violetti, jonka päätin nyt sitten ostaa tuomaan väriä elämääni.

Hinnaltaan Sephora Full Action Extreme Effect Mascara oli 170 SEK, eli 17,80 €.

Sitten Kat Von D -tuotteet, jotka ovat teidän antamia suosituksia. Oli ihan pakko ostaa Tattoo Liner -rajaustussi ja Lock-it Concealer Crème -peiteväri. Molempia kehuttiin kestävyydestä ja peiteväriä peittävyydestä. Kyllä! Se mitä olen ehtinyt testaamaan, niin wow! Miten täydellinen rajaustussi! En ikinä ole tehnyt rajauksia yhtä nopeasti. Peiteväri on aivan mieletön peittävyydeltään ja koostumus antaa mahdollisuuden käyttää sitä silmien alla. Näistäkin tulee lisää myöhemmin.

Hinnaltaan Kat Von D Tattoo Liner oli 215 SEK, eli noin 22,60 € ja Lock-it Concealer Crème oli 265 SEK, eli noin 28,00 €.

Sitten heräteostos. Minulla ei ole ollut Beccaa, mutta nyt ostin sitä kokeiluuni. Becca on vähän ylellisempi merkki ja sen huomaa tuotteiden pakkauksista. Mukaani tarttui Becca Shimmering Skin Perfector Poured Crème Highlighter.

Minä iskin silmäni Beccan korostusvoiteisiin. Niitä oli monta sävyä. Hetken siinä niitä swatchailtuani totesin valkoisen Pearl -sävyn minulle parhaimmaksi. Tätä voin käyttää ympäri vuoden. Veikkaan, että jokainen hohtavista korostusväreistä innostuva rakastuu näihin. Ihan huikean kauniita ja niin loistavia varttuneemmallekin iholle. Ihana koostumus! Jos näet jossain Beccan Shimmering Skin Perfector Poured Crème Highlighter -korostusvoiteita, niin käy ihmeessä tutustumassa!

Hintaa Beccan korostusvoiteella oli 395 SEK, eli noin 41,50 € / 5,5 g.

Hupsan! Olihan siinä vähän shoppailuja. Sinne meni säästöt. Mutta kun kerran vuodessa Sephoraan pääsee ja oli niin paljon kaikkea kiinnostavaa ja ihanaa. Toivottavasti näitte kiinnostavia juttuja, sillä palan halusta päästä analysoimaan näitä teille. Kuten alussa sanoin,  jos näette jotain sellaista, mistä haluaisitte lukea mahdollisimman pian, niin kerro siitä kommenteissa.

Yhden uuden Furlan käsilaukun sain. Mies lupasi tammikuussa, että ostaa synttärilahjan minulle sitten laivalla. Sain itse päättää mitä haluan. Noh, halusin Furlan pikkulaukun. Esittelen sen teille joskus toiste. Jos vaikka intoutuisin asupostaukseen, jossa käsilaukku keikkuisi.

Loppuun vielä vinkkaus arvonnasta. Vaikka tämä postaus sisältää kaikenlaista ulkomaan ihmettä, niin meillä on Suomessakin loistava ihonhoitomerkki Elivo. Niin minä vein mukanani Ruotsiin suomalaisia Elivon tuotteita. Käy kurkkaamassa yhteistyöpostaukseni ja videon ensimmäinen osa sekä osallistumassa tuotesetin arvontaan klikkaamalla tästä.

Oikein kivaa keskiviikkoa kaikille!

Lue myös

Suosittelemme