Glitz & Glam

Suihkugeelitilaukseni The Body Shopilta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pääsiäisenä kävin vähän shoppailemassa The Body Shopilla – eli siis verkkokaupassa olin ostoksilla. Piti ihan vaan pari suihkugeeliä käydä nappaamassa kokeiluun, mutta tulikin sitten ostettua vähän enemmän, kun en osannutkaan päättää. Hups! Onneksi suihkugeelit ovat nopeasti kuluvia tuotteita. Kesän jälkeen tuskin mitään on enää jäljellä.

Koska kesä lähenee, niin eniten himoitsin kaikkia ihania hedelmäisiä suihkugeelejä, mutta halusin kokeilla uutta ja raikastakin. Pääsiäisenä oli tuotteita alennuksessa, niin päätin hyödyntää tilaisuutta.

Nythän The Body Shopilla on *Season Sale, eli moni tämän postaukseni tuotteista on alennettuun hintaan tämän viikon loppuun asti.

COOL CUCUMBER

Raikas ja vesimäinen!

Esittelin pääsiäisen alla raikkaan sitruunaisen Zesty Lemonin, tässä linkki mainitsemaani postaukseen. Tämä Cool Cucumber on Zesty Lemonin tavoin tämän kevään ja kesän special edition -tuoksuja. Pidän todella paljon Zesty Lemonista, joten halusin kokeilla tätä mielenkiintoisen kuuloista Cool Cucumberiakin.

Cool Cucumber on nimensä mukaisesti raikas ja siinä on häivähdys kurkun tuoksua. Jos tykkää vesimäisistä ja raikkaista, suorastaan puhtaista tuoksuista, niin Cool Cucumber on juuri sitä. Cool Cucumber on näistä ostamistani suihkugeeleistä kaikista miedoin tuoksultaan.

En tiedä onko siinä vivahde tilliäkin? Ehkä vain minun mieleni tekee tepposia, ja kuvittelen tuoksussa isoäidin tillikurkkujen tuoksua. Cool Cucumber ei todellakaan tuoksu etikkaliemessä oleville avomaankurkuille. Suihkugeelissä on kurkkuvesimäinen, raikas tuoksu.

Cool Cucumberin *voit tilata täältä.

JAPANESE CHERRY BLOSSOM STRAWBERRY KISS

Makea ja mehukas!

En tällä kertaa ostanut mansikkasuihkugeeliä, vaan ajattelin kokeilla tätä mansikkaista suudelmaa. Japanese Cherry Blossomissa tuoksuu makea mansikka ja kirsikankukka. Ne ovat helposti tunnistettavat tuoksut tästä erittäin koukuttavasta suihkugeelistä. Olen aivan koukussa! Japanese Cherry Blossom on parempi kuin The Body Shopin perinteinen mansikkasuihkugeeli.

Tuoksussa kerrotaan myös olevan mansikan ja kirsikankukan lisäksi mangoa, jasmiinia, kieloa ja myskiä. Tuoksu on samaan aikaan täyteläinen, makea, mehukas ja kukkaismainen.

Harmi, että Japanese Cherry Blossom on juuri tällä hetkellä loppu *verkkokaupasta, mutta luultavasti varastot täydentyvät ja ilmeisesti sitä saa joistakin myymälöistä.

PINK GRAPEFRUIT

Pirteä ja virkistävä!

Tämä Pink Grapefruit on vanha tuttu. Ainakin pari kertaa olen ostanut suihkugeelinä ja kerran vartalovoin samasta sarjasta. Mutta siitä on jo aikaa useampi vuosi.

Pink Grapefruit tuoksuu juuri niin kirpeälle ja virkistävälle kuin verigreippi tuoksuu. Aamiaisella verigreippi suoraan hedelmästä lusikoituna tai tuoremehuna on todellinen piristäjä. Tässä suihkugeelissä on juuri sellainen piristävä tuoksu.

Pinkin greipin *voit tilata täältä.

MANGO

Mehevä ja eksoottinen!

Mango on yksi lempparihedelmistäni, mutta en ollut vielä koskaan aikaisemmin ostanut mangolta tuoksuvaa suihkugeeliä. Nyt niin kovasti halusin tällaista eksoottiselta hedelmältä tuoksuvaa, joten nappasin mangon kokeiluuni.

Mangossa tuoksuu mango – so simple! Mehevä, eksoottinen ja aavistuksen pihkapuulle tyypillinen vivahde tuntuu tuoksussa, aivan kuten tuoreessakin mangossa. Harvoin vaan saa juuri täydellisen syöntikypsää mangoa kaupasta, mutta jos saa, niin juuri silloin se maistuu ja tuoksuu juuri näin mehevältä ja makealta kuin The Body Shopin Mango -suihkugeeli tuoksuu. Aaah!

Mehevän mangon *voit tilata täältä.

SATSUMA

Hedelmäinen ja makea!

Ja sitten viimeisenä suihkugeelinä Satsuma. Tuoksu on kuin Jaffassa ja Fantassa. Makea, mehukas ja hedelmäinen. Satsuma ei tuoksu kirpeälle tai happamalle, vaikka The Body Shop kuvaileekin tuoksua kirpeäksi. Siinä on ihanan makea tuoksu, joka on kuitenkin raikkaan hedelmäinen. Pink Grapefruit ja Zesty Lemon ovat kirpeitä, Satsuma on makea.

Odotin ehkä vähän kirpeämpää tuoksua, mutta aika kiva, että Satsuma onkin makeampi näistä kaikista sitrushedelmistä.

Jaffalta tuoksuvan Satsuman *voit tilata täältä.

GINGER HAND WASH

Mausteinen ja kirpeä!

Ja sitten vielä yksi käsisaippua. Rakastan inkivääriä! Se tuoksuu ihanalle sekä maistuu mahtavalle niin ruoissa kuin juomissa. Kokeilen tehdä inkiväärisimaa vapuksi. Se ei voi olla pahaa!

Inkiväärikäsisaippuassa on hieman jouluisempi inkiväärin tuoksu eli ei yhtä raikas ja sitruksinen kuin tuoreen inkiväärin tuoksussa. Tuoksu on enemmänkin kuivatun inkiväärin tyyppinen. Siitä huolimatta tuoksu on ihana. Tuoksunsa vuoksi tämä käsisaippua sopii niin keittiön kuin kylpyhuoneen käsisaippuaksi.

Kyseessä on limited edition -tuoksu. Eikös tämä inkivääri ollut joulusesongin tuoksu? Muistanko oikein? Ehdin sitten näin vapuksi hankkimaan inkivääriltä tuoksuvan käsisaippua.

Ginger -käsisaippuan *voit tilata täältä.

Noh, onhan siinä taas pesuaineita! Tuli ostettua todella erilaisia tuoksuja. Ehkä eniten pidän Japanese Cherry Blossomista, mutta kaikki kyllä tuoksuvat hyvältä. Cool Cucumber on näistä ehkä persoonallisin ja erikoisin, mutta hyvä sekin.

Jos muuten rakastit viime kesän Cactus Blossomia, niin huomasin vain, että sitä on jostain löytynyt lisää myyntiin. Löytyy jopa *Season Salesta, 6,50 €! Pääsiäisalen aikana sitä ei ollut kuin käsisaippuana. Olisin halunnut suihkugeelinä, sillä Cactus Blossom on yksi parhaimpia kesäisiä suihkusaippuatuoksuja.

Tässä muuten vielä linkki postaukseeni, jossa esittelen Cactus Blossomia.

Mikä on sinun suosikkituoksusi The Body Shopin suihkugeeleissä?

Lue myös

X