Hamstraus

Tällaisia juttuja testauksessa just nyt

16.1.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään vilautan muutamaa uutta tuotetta, joiden testailut olen juuri aloittanut. Pari niistä on sellaisia erityisen kiinnostavia.

Sain joulun jälkeen eleveniltä kiitoksen joulukalenteriyhteistyöstä. Sain heille lahjakortin. Tiesin yhden tuotteen, jonka olen jo pitkään halunnut sieltä, mutta korkean hinnan vuoksi en ole raaskinut ostaa. Se on tämä yhden suosikkimerkkeihini nousseen By Terryn Eye Designer -luomiväripaletti sävyssä Smoky Nude. Kiinnostuin By Terrystä, kun ostin merkin hyaluronihappoa sisältävän irtopuuterin. Nyt olen testannut muutakin, mutta luomiväriä en vielä ollut testannut.

Olen nykyään niin tylsä meikkailija, että harvoin tartun arki- tai juhlameikkailuissakaan räikeisiin luomiväreihin. Huomioni kiinnitetään luonnollisilla sävyillä. Tässä By Terryn luomiväripaletissa on ihana kokonaisuus luonnollisia sävyjä. Minulle juuri sellaisia everyday-sävyjä. Menee arkeen ja juhlaan. Arvostan, että paletissa on mattasävyjä, mutta myös hohtaviakin. Tulee olla vaaleita, keskitummia sekä ihan tummiakin. Näin paletti on sitten päivittäiseen käyttöön toimiva.

Smoky Nudessa on ihanan paljon toiveitani vastaavia ominaisuuksia. Se kaikista vaalein hohtava sävy puuttuu, mutta muuten sävykokoelma on täydellinen. Tätä nyt testailen! Otin paletin mukaani Helsinkiin, kun oli siellä yhden yön reissulla viime viikonloppuna. Tällä vähäisellä kokemuksella kuitenkin sanon, että on laadukkaat luomivärit. Mutta en vielä enempiä esitelmöi, sillä testailut ovat vielä kesken. Täytyisi äidillekin päästä tätä kokeilemaan, sillä mielestäni By Terry on nimenomaan vähän aikuisemmille suunnattu brändi, mikä ei tietenkään tarkoita, etteikö nuoretkin voisi käyttää. Haluan päästä testaamaan paletin luomivärien pehmeyttä ja sulavuutta itseäni vanhemmalle. On sitten teillekin kokemukseen perustuvaa tietoa.

Tämä on varsin kiinnostava! Bloggaajakollegani Elisa Miten niin liikaa? -blogista kävi syksyllä Tukholmassa. Hän diilasi minulle tämän puuterin. Meillä vain tuo toistemme näkeminen venähti. Nyt viikonloppuna tajusin vinkata Elisalle, että olen Helsingissä, nähdäänkö? En olisi osannut pyytää tuomaan tätä tuotetta, mutta Elisalla itselläänkin oli tämä ostoslistalla. Kyseessä on Laura Mercierin silmien alle tarkoitettu puuteri. Minulla kun on kuivuva silmänympärysiho ja siihen vielä iän tuomat merkit, niin tuo silmäluomien puuterointi ei ole mielipuuhaani. Etsin aina vain parempaa ja parempaa tuotetta, jolla kiinnittää peitevoiteet ja valokynät silmien alle. Kun kyseessä on kirkastava puuteri silmien alle, niin olen aivan täpinöissäni testailemassa.

Sitten vielä pari markettikosmetiikan tuotetta, jotka ostin viime viikolla.

Rakastan Lumenen CC-voidetta. En ollut mitenkään äärimmäisen myyty siitä, kun se tuli markkinoille, mutta pakkausuudistuksen jälkeen sitten sytyin. Ehkä koostumus muuttui silloin 2016 vai oliko se 2017? Nyt pakkaus on jälleen muuttunut. En tiedä onko koostumuskin? Epäilisin, että ei. Pakkaus on kyllä muuttunut melko nopealla tahdilla, sillä tämä kuvassa oikealla oleva pakkaus ehti olla vain hetken.

Viimeksi minulla oli sävy Fair, mutta talvea kohti vaalenen, niin Fair meinasi käydä jo liian tummaksi, joten otin nyt sävyn Light. Saatavilla on vielä vaaleampi, eli Ultra Light. Tämä on muuten hassua, että Lumenella nämä menevät näin, että Fair on tummempi kuin Light. Minusta monilla muilla meikkibrändeillä Fair on vaaleampi kuin Light. Vai muistanko nyt ihan väärin?

Tästä uudesta pakkauksesta joudun sanomaan, että se aiheutti minulle hämmennystä. Luulin ensin, että nyt on cittarin kempparivastaava laittanut uuden Nordic Girl! -tuotelinjan CC-voiteen väärään paikkaan, kun hyllyssä oli vanhaa ja tätä uutta pakkausta. Hetken siinä ihmeteltyäni, tajusin, että pakkauksessahan lukee Nordic Chic, eikä Nordic Girl. 😀 Ihan oikeassa paikassa olivat, pakkaus on vain jälleen uudistunut.

Samalla kauppareissulla päätin ostaa uuden kulmamaskaran. Vanhat alkavat olla aika kuivia jo, niin uusi pitäisi hankkia. Pyörittelin ensin vanhoja tuttuja, mutta sitten päätin, että kokeilen jotain uutta. Saahan siitä aina lisää aiheita blogiin, kun vanhoja tuttuja käyttämällä ei voi löytää uutta kerrottavaa. Tästä on tosiaan aikaa, kun olen viimeksi pyörinyt marketin kosmetiikkaosastolla. Sinnehän on ilmestynyt uusi meikkibrändi! Catrice on vähän samaa Essencen kanssa. Hintatasokin on aika sama. Päätin sitten ostaa tämän todella edullisen kulmatuotteen testiini. Olisikohan tämä maksanut noin 3,50 €?

Tällaisia minulla testauksessa juuri nyt. Näihin palataan, paitsi Lumeneen, koska Lumenen CC-voide on varmaan kaikille tuttu. Mutta jos siitä toivotaan esittelyä, niin kommentoi siitä tähän postaukseen. Oletuksena nyt vaan, että se on niin tuttu tuote kaikille, mutta voin toki olla väärässäkin.

Oikein mukavaa päivää kaikille! Minä vähän flunssaisena tätä postausta kirjoitin, niin en oikein jaksanut mennä syvällisempiin kosmetiikka-aiheisiin. Pää sen verran jumissa ja viluttaa. En tiedä olenko vilustunut Helsingin yössä hippaloidessani, vai onko sitten ihan vaan joku pöpö päässyt iskemään? Nyt on niin paljon kaikkea liikkeellä. Enterorokko meillä piipahti joululomalla, mutta minä olin onnekas ja selvisin yhden yön pienellä kuumeella. Nyt ei vaan enempää jaksaisi sairastupameininkiä meidän perheessä. Toivotaan, että tämä on vain hippavaatteissa ulkosalla hyppelystä johtuvaa. Toivottavasti te muut olette pysyneet terveinä. 🙂

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Siinä on kyllä tosi nätti korkki! Ihana ruusukultainen. Mutta muuten hempeämpi ilme sai minut luulemaan CC-voidetta sen Lumenen nuoremmille suunnatun brändin tuotteeksi. Onhan tämä uusi tietysti nyt enemmän uuden Lumenen tyylinen. 🙂

Kommentit

Minä huomasin saman, kun vertailin noita Light ja Fair-sävyjä CC-voiteesta. Olisi tosiaan luullut, että tuo Fair olisi vaaleampi, mutta päinvastoin. En aamuisin ikinä muistanut kuitenkaan, että kumpi se vaaleampi sävy nyt olikaan, joten kirjoitin permanent-tussilla pakkaukseen 😀 Toivottavasti koostumusta ei ole kauheasti muutettu, tämä nimittäin on ollut tosi hyvä tuote!

https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

Tajusin tämän sävyjen nimen väärinpäin olemisen vasta kaupassa ollessani. Onneksi muistin, että minulla oli Fair. Vanhoissa, kolmen sävyn vaihtoehdon CC-voitoissa minulla oli Medium. Onneksi muistin, sillä muuten olisin ostanut uudestaan sävyn Fair, vaikka piti ostaa pykälää vaaleampi. testailin sävyjä kaupassa ja vertailin. Light on nyt ihan täydellinen. Kesäksi hankin taas sävyn Fair.

En ole huomannut koostumuksessa muutosta. Tässä on nyt vain pakkausuudistus kyseessä. 🙂

Voi se iski sit suhunkin se mokoma rokko 🙁
Mulla By Terryn hyaluronihappopuuteri toimii silmänympärysiholla aivan mainiosti!Pitää hyvin pohjan ja peitevoiteen paikoillaan eikä korosta kuivuutta. Taputtelen sitä nykyään ihan vain sormella. Kiinnostavaa kyllä lukea sitten tulevaisuudessa tuon Laura Mercierin ominaisuuksista ja miten mahdollisesti eroaa By Terrystä.
Uskomattoman riittoisaakin se By Terry on – olen ostanut omani toukokuussa 2016 ja päivittäisellä käytöllä vieläkin kolmasosa jäljellä ellei enemmänkin.
Ihanan näköinen tuo palettikin. Tekisi kovasti mieli kysyä jo lisätietoja mutta ehkä mä maltan odottaa postausta 🙂

Joo, By Terry on todella riittoisa puuteri! Kun olen käyttänyt muitakin, niin sitä on paljon vielä jäljellä. Minä ostin omani aika samoihin aikoihin.

Luomiväripaletin testailut ovat kovassa vauhdissa. 😉 Arkimeikkejä nyt tehnyt, mutta viikonloppuna yksi hippameikki tuli sillä tehtyä. 🙂 On ihana! Tarkempi ja syväluotaava analyysi sitten myöhemmin.

Ompas söötti toi uudistunut Lumenen tuubi 🙂

Siinä on kyllä tosi nätti korkki! Ihana ruusukultainen. Mutta muuten hempeämpi ilme sai minut luulemaan CC-voidetta sen Lumenen nuoremmille suunnatun brändin tuotteeksi. Onhan tämä uusi tietysti nyt enemmän uuden Lumenen tyylinen. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *