Glitz & Glam

Ihanista häistä suoraan sairaslomalle

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Otsikon perusteella voisi luulla tapaturman minua kohdanneen. Ehei! Ei onneksi mitään sellaista.

Häät ovat ihania juhlia. Niissä jotenkin muistuu mieleen ne syyt, miksi rakastaa omaa kumppaniaan ja samaistuu hääparin onneen. Olemme morsiamen kanssa tunteneet toisemme jo parikymmentä vuotta. Olemme miniöitä miestemme vanhemmille. Nyt se on virallista, sillä mieheni veli ja kuvan morsian sanoivat lauantaina tahdon.

En oikeastaan tee enää häämeikkejä tai meikkejä ylipäänsä. Vissiin yhden häämeikin per kesä olen tehnyt. Usein läheisille, jotka eivät ole työkeissejä.

Tässä vaiheessa vielä minäkin hehkuin, kun hiukset olivat upeat ja olo muutenkin fab. Kesken vihkimisen minulle iski flunssa. Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Juhlin kyllä aamuyölle asti, sillä kunto oli vielä hyvä, mutta limaa alkoi pakkautua nenäonteloihin.

Kampauksesta sen verran, että halusin todella pöyhkeän ja rennolta näyttävän kampauksen. Laura, joka on entinen työkaverini Lehtomäen Hiuspisteellä työskentelyni ajoilta, toteutti toiveeni! En edes itse tiennyt tarkkaan, mitä haluan, mutta kun kampauksen kruununani näin, tiesin sen olevan täydellinen!

En halua käyttää kuvaa tästä hetkestä, kun postausta kirjoitan. Siksi kaivan loppuun kuvan, jossa olin vielä Tuhkimo ennen puolta yötä. Tänään näytän enemmän pahimman painajaisen hirviöltä, jonka hiukset ovat pystyssä ja nenä ruvelle niistetty. Kuumetta vaivaiset 39-astetta. Siihen päälle vielä edellisen illan juhlinta häissä, niin se on kirsikka tämän kakun päälle! Voi taivas! Harvoin heinäkuussa tällainen tauti päälle iskee. Harvoin olen näin kipeä kuin nyt olen.

Mekko on ostettu Haloselta tänä keväänä. Kengät ovat Minna Parikan Jodiet ja laukkuna Michael Korsin klassinen kirjekuorilaukku. Eli tyylini kokonaisuus on hyvin klassinen meikin punaisten huulien ja siipirajauksien kanssa. Kampaus on pehmeä ja naisellinen, jossa trendikkäästi yhdistyy kreppiraudan tekstuuri loivaan kiharaan.

Pahoittelen, että en tämän sairastumiseni vuoksi jaksa aiottua postausta työstää loppuun. Tämän postauksen tein kännykällä, peiton alla hytisten, kun vieressä oli valtava roskapussillinen käytettyjä nenäliinoja. Harvoin taudit minut näin kaataa. Tosin, harvoin minulla on mitään 39-asteen kuumettakaan. Pidelkää peukkuja, että paranen nopeasti, sillä tiistaina olisi päästävä Helsinkiin palaveriin uuden työn aloittamisen vuoksi.

Terkut täältä sairastuvalta! ❤️ Tulen heti takaisin, kun vaan paranen ja pystyn taas istumaan tietokoneeni ääreen ja saan ajattelukykyni takaisin.

Lue myös

X