Glitz & Glam

Erityisesti pitkille hiuksille näppärä lämpösuojasuihke föönaukseen!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Haluan esitellä pitkähiuksisille oman lempparituotteeni. Tykkään föönata hiukseni, mutta föönauksen alle sopivaa lämpösuojasuihketta on ollut haastavaa löytää. Usein lämpösuojasuihkeet ovat hyviä muotoiluun, mutta jos haluan vain föönata hiukseni suoriksi, en halua tuotetta, joka tekee hiuksista liian ”tönkätyltä” tuntuvat. Liian jäykät, ehkä vähän tahmaiset ja muutenkin hieman karheat. Haluan silloin luonnollisesti laskeutuvat, liikkuvat ja silkkiset hiukset.

Kun viimeksi kävin kampaajalla, ostin uuden pullon *Goldwell Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray -suihketta. Olen todella ihastunut tähän suihkeeseen, joten piti ostaa uusi, kun vanha loppui tässä vähän aikaa sitten.

Protective Blow-Dry Spray on ihanteellinen pitkille hiuksille föönaussuihkeeksi. Se selvittää ja antaa kiiltoa sekä parantaa hiuksen tuntumaa. Hiuksista tulee kauniimmin laskeutuvat ja ne näyttävät hyviltä. Tuote antaa hiukselle liukkautta, joka sitten taas helpottaa suoristusraudan käyttöä kiharruksiin tai suoristamiseen, sillä rauta liukuu hiuksissa paremmin. Mikään ei ole tuskaisempaa, kun hius ei liu’u rautojen välissä. Silloin suoristettuun hiukseen jää raudan jälkiä ja kiharruksista tulee epäsiistit.

Goldwell Kerasilk Color -sarjan Protective Blow-Dry Spray on tarkoitettu nimenomaan värjätyille, pitkille hiuksille, joille tarvitaan silkkisyyttä, kiiltoa ja lämpösuojaa, mutta ei voimakasta tekstuuria ja pitoa. Tuotteessa on lämpösuoja, jonka tarkoitus on estää hiuksen oman kosteuden haihtumista föönatessa. Föönaussuihke sisältää hiusta vahvistavaa keratiinia ja tamanuöljyä, joka antaa hiuksille kiiltoa. Lämpösuojan lisäksi föönaussuihkeessa on UV-suoja, joka voi periaatteessa antaa osaksi suojaa happivaurioille silloin, kun ilmassa on runsaasti UV-säteitä.

Suihke on kaksifaasinen, joten pulloa tulee ravistaa aina ennen käyttöä, jotta kaksi nestettä sekoittuvat toisiinsa.

Vaikka suihkepullossa on perinteinen, paineeton pumppumekanismi, suihke on yllättävän hienojakoinen. Suihke levittyy hienona sumuna hiuksiin tasaisesti. Tuoksu on miellyttävä, parfyyminen, mutta ei kuitenkaan äärettömän voimakas. Tuoksu haihtuu miedommaksi, lähes olemattomaksi, muutamassa tunnissa.

Suihke antaa suoraksi föönatessa hiuksiin luonnollista kiiltoa ja estää hiuksia pörrööntymästä sekä takkuuntumasta. Hius laskeutuu kauniisti ja tuntuu miellyttävälle – ihanan silkkinen ja pehmeä. Jos hiukset ovat huonokuntoiset ja latvat hapsottavat, auttaa tämä föönaussuihke antamaan leikkausta kaipaaville hiuksille siistimmän ulkonäön.

En käytä Goldwell Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray -suihketta kiharruksiin, mutta se on kiharruksien pohjalla yhdessä muotoilusuihkeen kanssa. Ensin föönaan hiukseni, jonka pohjalla käytön Protective Blow-Dry Spray -föönaussuihke, sitten kiharruksien alle käytän osio osiolta jonkun muotoilusuihkeen, jotta kiharat kestäisivät paremmin. Toisten hiuksilla Protective Blow-Dry Spray saattaa riittää, mutta minun hiuksillani se ei yksinään riitä pitämään kiharruksia. Goldwell Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray ei anna pitoa, vaan on enemmän hiuksia kaunistava ja tuntumaa parantava föönaussuihke. Siksi se on enemmänkin pitkähiuksisille hyödyksi kuin lyhyiden hiusten föönaussuihke.

Eli jos tarvitset pitkille hiuksille kammattavuutta parantavan lämpösuojan föönaukseen, suosittelen lämpimästi! Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja silkkiset. Auki olevat suorat hiukset liikkuvat eloisasti ja näyttävät terveemmiltä. Pitkät hiukset eivät katkeile niin helposti tätä suihketta käyttäessä.

Hinnaltaan Goldwell Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray -föönaussuihke on noin 24-26 euroa / 125 ml. Sitä myydään monissa kampaamoissa ja verkkokaupoissa, kuten *Bangerhead, *Lyko ja *Nordicfeel.

En vähään aikaan käyttänyt lämpösuojasuihketta, kun tuntui, että ne monet tekivät hiuksistani vähän karheat ja pörrööntyvät, jos halusin olla hiukset suorina. Goldwell Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray on ollut minulle todella hyvin sopiva tuote.

Onko sinulla vinkata muita vastaavia minulle? KMS Californian vastaavaa käytin joitakin vuosia sitten.

Lue myös

X