Glitz & Glam

Four Reasons Cristal Styling Mist

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Vuodenvaihteessa Four Reasons toi markkinoille uuden muotoilu-/föönaussuihkeen Cristal Styling Mist. En päässyt heti silloin käyttämään suihketta ja esittelemään, koska jouluna syntyi meidän Veeti, joten aika vähän sitä hiusten muotoilu oli mielessä ensimmäiseen kuukauteen. 😀 Zombina haahuillessa tukka vain ponnarille ja vauvaa syöttämään. Onneksi nykyään meno on jo aivan toista. Meillä meinaan on se joidenkin kutsuma ”unelmavauva”, joka nukkuu koko yön ja aamullakin vielä pitkään. 🙂 Olen siis siunattu pitkään ja hyvin nukkuvilla lapsilla ja olen kiitollinen siitä. Äitiinsä tulleita molemmat. ;D

Four Reasons -tuotteiden pakkaukset ovat aina yhtä hymyn huulille tuovia. Nuorekkaat ja humoristiset pullot ovat mukava piristys kylpyhuoneen hyllyllä. Huomaan usein jääväni lukemaan pullojen tekstejä.

Käyttö:

Suihkuta kaikkialle pyyhekuiviin hiuksiin tai parhaimman keston kiharoihin saadaksesi jokaiseen kiharrettavaan osioon. Föönaa tai muotoile raudalla, kihartimella, lämpörullilla tai -puikoilla. Cristal Styling Mist -suihke antaa hiuksille kiiltoa, tukea, käsiteltävyyttä ja suojaa lämmöltä.

Olen käyttänyt Four Reasons Cristal Styling Mist -suihketta föönaukseen ja muotoiluun.

Föönaus

Föönauksen jälkeen hiukset tuntuvat paksummilta ja jämäköiltä. Ehkä aavistuksen liian jämäköiltä auki pitämistä varten, mutta jos hiukset laittaa vaikka vain ponnarille, niin ponnari näyttää paremmalta ja paksummalta. Hiukset eivät ole siloisan liukkaat, mutta ne eivät myöskään ole tahmaisen tuntuiset. Hyvä pohja kampauksille, sillä Cristal Styling Mist on hyvä tuote pohjalle ennen tupeerausta, letitystä, ponnaria, nutturaa, mitä ikinä keksitkään tehdä hiuksillesi.


Kiharat lämmöllä

Lämmön kanssa kihartaessa Cristal Styling Mist antaa kestävät ja joustavat kiharat. Kiharat tuntuvat pehmoisilta ja pitävät muotonsa pitkään, kun antaa lämpörullien jäähtyä kunnolla hiuksissa ja pois ottamisen jälkeen suihkuttaa kevyesti hiuslakkaa tai raudalla/kiharruspuikolla kihartaessa antaa kiharretun osion jäähtyä kunnolla ennen, kuin aukoo sormin tai harjalla kiharaa.

Pari kuukautta sitten tein kiharat lämpörullilla. Cristal Styling Mist antoi todella hyvin kestoa kiharoilleni, sillä kiharat kestivät aamusta yöhön työn touhussa.

Suoristukseen suihke käy, mutta Cristal Styling Mist -suihkeella ei ole silottavaa vaikutusta. Cristal Styling Mist toimii lämpösuojana ja tukea antavana suihkeena hiuksille suoristaessa, jos hiuksesi eivät ole erityisen taipuisat tai kiharat. Kiharoille ja taipuisille hiuksille suosittelen suoristussuihketta, joissa yleensä on paljon silottavia ainesosia. Cristal Styling Mist ei ole voimakkaasti kiharoiden ja pörröisten hiuksien suoristukseen paras mahdollinen tuote.

Sokoksen verkkokaupasta en löytänyt Cristal Styling Mist -suihketta, mutta uskon suihkeen löytyvän Sokoksien, Stockmannien ja kampaamoiden hyllyiltä. Hintaa 250 ml:n suihkeella on 10,90 €. Four Reasons on edullinen ammattilaismerkki. Four Reasonsin varmasti myydyin tuote on Hair Powder -suihkutettava hiuspuuteri, jonka olen esitellyt täällä. Olen pitänyt Four Reasonsin tuotteista. Niissä on yleensä kivat raikkaat tuoksut, olematta kuitenkaan voimakkaita. Edullisia, mutta toimivia tuotteita.

Oma suosikkituotteeni Four Reasonsilla on juuri tuo mainitsemani Hair Powder ja Moisture Mist -hoitosuihke.

Onko sinulla jotain suosikkituotteita Four Reasonsilta?

Tuote on saatu blogin kautta.

X