Glitz & Glam

Glitter -iltamissa tuggajuttuja

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Apua! Yleensä aina laitan heti postauksia, kun olen joissakin tapahtumissa kutsuvieraana. Nyt olen pahasti myöhässä ja kerron vielä lähipäivinä, että mikä aiheuttaa härdelliä tällä hetkellä elämässäni. 😉 Mutta ei siitä tässä postauksessa…

Lähes kaikki teistä on jo lukenut blogeista Glitterin järjestämästä illasta, mutta kun tapana on ollut aina kirjoittaa näistä, niin en tee poikkeusta tälläkään kertaa.

Glitter kutsui kosmetiikkabloggaajia toimistollensa, joka sijaitsee Kaivopihan läheisyydessä.

Iloiset ja reippaat Glitterin tytöt ottivat meidät vastaan ja tila oli somistettu oikein sievästi hiuksiin liittyvillä jutuilla.

Kukkakoristemalja… oi, minä niin tykkään kukkakoristeista, vaikka nyt viime aikoina aika harvoin hiuksiini sellaista olen laittanut. Vanhimmat Glitz & Glamin lukijat muistavatkin, kun minulla oli aina jonkun värinen kukkakoriste hiuksissa meikkikuvissa.

Hiusdonitseja erilaisia. Minä puhun näistä valkkeina, enkä donitseina. Minulle donitsi on joko rasvassa kypsennetty leivos tai se sellainen kasari ja ysäriaikojen hiuslenkki, jolla nostettiin tukka ylös tai tehtiin nuttura.

Purkeissa on lettinutturoita, joilla saa lyhyt hiuksisetkin luotua illuusion pidemmistä hiuksista, jotka ovat lettinutturalla. Täytyy käydä itse katsomassa, että löytyisikö ”mätsäävä” sävy tämän hetkisen värini kanssa? Hiukseni ovat pitkät, mutta kyllähän tuollainen olisi nopeampi laittaa hiuksiin, kuin omat letittää ja nutturoida.

Usein bloggaajille tarjoillaan kuohuvaa, kuten tälläkin kertaa. Olen leikilläni miettinyt, että kuinkahan ammattilaisbloggajien maksat jaksaa, kun käyvät lähes päivittäin joissakin tapahtumissa ja kissanristiäisissä? Jos viisikin iltaa viikossa naukkailee usean lasillisen skumppaa, niin naiselle se alkaa olemaan pidemmän päälle riskaabelia. 😀 Nooh, tuskin sellainen elämä vuosia jatkuu, sillä jokainen meistä rauhoittuu jossakin vaiheessa… kuten minäkin. ;D

Onhan tässä hieman sellaista jetset -makua, mutta kyllä on kiva kotiäitinä käydä välillä tuulettumassa ja ottaa se lasi tai pari kuohuvaa kavereiden seurassa. 🙂

Macaroneja! Oi, että rakastan macaroneja. <3

Salaatteja ja patonkia oli myös tarjolla, mutta salaatit jäi kuvaamatta.

Mansikat meni nopeasti. Ehdin juuri ja juuri saamaan yhden. 😀 Siitä tulikin mieleen, että tänään Kouvolan kauppakeskus Veturin edessä oli marjatori ja ai, että se mansikan ihana tuoksu oli valloittava. Kesä on täällä!

Meitä ei ”kiusattu” pitkillä kalvosulkeisilla, eikä myyntipuheilla. Esiteltiin Glitterin oma kampauskirja, jossa on hyviä vinkkejä kampauksiin. Jokainen sai omansa.

En ole aivan varma oliko vaalea Glitterin tyttö nimeltään Hanski, mutta hänellä oli ihan törkeän makeet kengät! Oli pakko kuvata ne. En itse pysyisi enää tuollaisilla pystyssä. Alan olla liian mukavuuden haluinen, joten korot senkun vaan madaltuu vuosi vuodelta. 😀

Tapasin Miten niin liikaa -blogin Elisan ensimmäistä kertaa ihan livenä tässä tapahtumassa. Olemme tunteneet toisemme about kaksi vuotta ja vihdoin tapasin tuon kaunottaren ihan livenä. Elisa on juuri niin herttainen, kuin on blogissaankin. 🙂

Siinä on nevahööd-Minna ja Niko, joka tunnetaan BB:stä ja Viidakon Tähtösistä. Kuvassa on toinenkin bloggaaja, mutta omin Nikon täysin ja leikkasin tuon kuvaan tunkeneen bloggaajan pois. No ei vaineskaan! 😀 Kunnioitin toivetta olla postaamatta kuvaa hänestä. 😉
Niko oli tosiaan myös tapahtumassa ja pari sanaa hänen kanssaan vaihdoinkin. Niko on symppis tyyppi. 🙂 Ihana nuori mies!

Meille tehtiin Glitterin hiuskoristeilla ja pinneillä erilaisia kampauksia. Minä olin varmaan tällä kertaa se yli-innokkain, sillä riensin ensimmäisenä penkkiin. 😀 Meitä opetettiin tekemään ja käyttämään erilaisia apuvälineitä kampauksien teossa.

Ihana timanttipanta!

Tässä on todella helppo nuttura, jossa on käytetty valkkia, eli donitsia. Olen tehnyt omalla 8 vuotta vanhalla valkillani jo jokusen vuoden tälläisiä nutturakampauksia. Vaihtelen aina nutturan sijaintia, sillä se voi olla hieman toispuoleinenkin. Joskus kiharran hiukset ja joskus en. Tässä on kauniit kukat lisätty antamaan näköä nutturalle. Tykkään kukkien tuomasta tropiikin fiiliksestä.

Sitten minun kampaukseni. Pyysin lettikampausta. En osaa letittää itselleni tälläisiä! En kerta kaikkiaan.

Kuva: Duvessa One of Beauty’s Daughters

Hiuksieni joukkoon laitettiin kaksi klipsiraitaa. Toinen oli valkoinen ja toinen kuviollinen. Kuviollinen klipsihius sointui kivasti tunikani kuosiin. Erotatteko ne lisähiukseni?

Valitettavasti minun illanviettoni loppui lyhyeen, sillä lauantaisin viimeinen juna Kouvolaan lähtee Helsingistä klo 20.12. Yöksi kenellekään tutulle en voinut jäädä, sillä seuraavana aamuna minun piti olla omassa sängyssä odottamassa äitienpäiväkorttia ja kahvia.

Kuten lähes aina, niin tälläkin kertaa bloggaajat saivat mukaansa viemisiä.

Goodie bagissa oli mukana Cutrinin tuotteita hiusten laittamista varten ja soma rasia.

Rasian sisältä paljastui kaunis koru. Oi, kun tykkään. Minulla ei juurikaan ole valkoisia koruja, joten ihanaa, että sattui sellainen väri, jota en välttämättä tajuaisi itse ostaa. Tylsästi usein suosin mustaa. Blaah, ainainen musta.

Hiuksista ei tarvinnut purkaan sinne laitettuja hiuskoristeita, joten sain mukaani nämä kaksi klipsiraitaa.

Klipsit ovat äärettömän helppoja kiinnittää itse ja ne voi tosiaan laittaa ja ottaa pois. Voi käyttää raidoiksi, kun hiukset ovat auki tai niillä saa kivan efektin ihan vain ponnariinkin. Kuumuutta nämä klipsihiukset eivät kestä, sillä ovat muovia. Joten ei kannata suoristusraudalla kiharrella. Minun piti laittaa vinkkejä näistä tähän postaukseen, mutta en saanutkaan aikaiseksi. Jospa yritän kirjoittaa vinkkini joskus toiste.

Sain myös kierrepinnejä, joita olenkin jo testaillut. Aika käteviä ovat!

Kävin viime viikolla yhdessä toisessa tapahtumassa Helsingissä ja samalla vierailin Forumin Glitterissä. Meillä Kouvolassa on nykyää Glitter. Muistan, kun aikoinaan oli aina Helsingissä käydessä käytävä Glitterissä ostoksilla. Tällä kertaa ostin uusia pinnejä etuhiuksiani koristamaan, jotta teidän ei aina tarvitse katsoa sitä Glitteristä ostettua mustavalkoista rusettia, josta jo kerran otinkin stressiä, että se on aina kaikissa meikkikuvissa minun päässäni. 😀 Saadaan vähän vaihtelua, kun laitankin toisenlaisen rusetin tai vaikka sydänpinnin. Suuri pääkallorusetti oli söötti ja se oli pakko kanssa ostaa.

Kiitos Glitter, että kutsuitte minut tapahtumaanne. Oli todella mukavaa ja opettavaista. Sain vinkkejä omien hiusten laittamiseen ja yhtä juttua kokeilinkin heti seuraavana päivänä.

Ps. Laitan teille seuraavaan postaukseen Pariisin matkan kosmetiikkaostoksistani. Eli ylihuomenna sitten.

X