Glitz & Glam

Hyväksi havaitut Goldwell Kerasilk muotoilutuotteet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuotteet saatu PR-toimistolta

En ole pitkään aikaan esitellyt hiustenmuotoilutuotteita. Haluan nyt kertoa kolmesta tämän hetken suosikistani.

Goldwell on tehnyt uudistumista nyt tovin verran. Niin hoito- kuin muotoilutuotteet ovat kokeneet uudelleen jäsentymistä, ja sen lisäksi on tullut uusia tuotteita sekä tuotelinjoja. Luultavasti jotain on poistunut valikoimasta.

Goldwell Kerasilk Style on muotoilutuotelinja silkkimäiseen lopputulokseen. Silkkiproteiinia sisältävä Kerasilk Style -tuotelinja lupaa poikkeuksellista pehmeyttä, mutta silti kestävää muotoilua. Minulle ihanteellista, kun hius on kuiva ja helposti sen vuoksi hapsottava. Pitoa tulee olla, mutta hiusta ei saa liikaa kovettaa tai liikaa kiillottaa laiskaksi ”lötköksi”. Siksi Kerasilk on ollut ihanteellinen minun hiuksilleni.

GOLDWELL KERASILK STYLE BODIFYING VOLUME MOUSSE

Pitoa antava muotovaahto, joka sopii kiharoillekin.

Muotovaahto annostellaan painamalla suutinta nuolen osoittamaan suuntaan. Tämä tekniikka on mielestäni ollut Goldwellin jossain toisessa tuotteessa jo vuosia sitten. Olikohan se jokin muotoiluvaha, jossa oli tällainen annostelumekanismi. Toimii hyvin, kun siihen tottuu.

Goldwell Kerasilk Style Bodifying Volume Mousse on ihanan pehmeä hiuksissa. Ei koveta hentoistakaan hiusta. Lämpökäsittely aktivoi muotovaahdon ja antaa tällä tavoin pehmeän ja ilmavan pidon. Olen käyttänyt tyvelleni ja todennut muotovaahdon hyväksi tuotteeksi, kun lämpökäsittelyllä kohotan tyveäni. Minun tyveni oli ennen viimeistä kampaajakäyntiä käsittelemätöntä hiusta useita senttejä. Käsittelemätön hius on hankala saada kohoamaan, koska se on niin hyväkuntoinen. Kerasilkin muotovaahto tuo ryhtiä tyveeni pelkästään föönaamallakin – jopa silloin, kun hiusten värjäyksen välissä oli ehtinyt kulua 7 kuukautta, ja käsittelemätön tyvi kaikista pidemmillään. Viime viikolla kävin pitkän tauon jälkeen raidoittamassa tyveä, joten Kerasilkin muotovaahto tietenkin antaa voimakkaamman ryhdin kuin ennen kampaajalla käyntiä.

GOLDWELL KERASILK STYLE FORMING SHAPE SPRAY

Sileiden ja kiharoiden tyylien luomiseen. Antaa liikkuvan pidon.

Minullahan on nykyään iso ongelma löytää hiuksilleni sopivia muotoilusuihkeita. Moni muotoilusuihke on liian kovettava. Kihara ei ole silloin kaunis ja joustava. Forming Shape Spray on hyvä. Tykkään enemmän Phyton muotoilusuihkeesta, mutta tämä Goldwell tulee hyvänä kakkosena. Goldwell Kerasilk Style Forming Shape Spray antaa hieman tekstuuria hiukselle, joten kiharoiden pysyvyyskin on parempi.

Pidän siitä, että kihara on ja pysyy selkeänä, eikä pörröönny epämääräiseksi sutuksi. Kiharoiden tulee olla pehmeät ja joustavat. Siitä minä pidän. Puolen vuoden aikana olette nähneet kiharakuvissani Forming Shape Sprayn käytössäni.

GOLDWELL KERASILK STYLE FIXING EFFECT HAIRSPRAY

Silkkimäinen viimeistely, käsinkosketeltava pito.

Lopuksi hiustyyli vaatii pitoa. Nostin tämän Goldwell Kerasilk Style Fixing Effect Hairsprayn viiden parhaan kiharoiden kiinnitykseen käytettävän hiuskiinteen joukkoon. Ihan huipputuote! Mikään ei ole kamalampaa kuin se pilata upeat kiharat vääränlaisella hiuskiinteellä. Minulla se vääränlainen hiuskiinne tekee koppuraiset ja jännän tikkumaiselta näyttävät kiharat. Kiharan tulee pysyä liikkuvana, pehmeänä ja ilmavana. Hiuskiinne ei saa kastella hiusta ja kuorruttaa sitä pienelläkin annostuksella sameaan ja kuivalta näyttävään kuorrutteeseen. Näettekö mikä kiilto vaaleassakin hiuksessani on?

Kenelle suosittelen Goldwell Kerasilk -tuotteita? Luulisin, että normaalit sekä hentoiset hiukset, jotka ovat vaurioituneet ja helposti kovettuvat tai pörrööntyvät monista muista muotoilutuotteista. Jos hius on todella lasimainen tai todella luonnonkihara, nämä eivät ehkä ole osuvimmat valinnat.

Goldwell Kerasilk Style -tuotelinja on myynnissä jo, mutta vielä vähän heikosti verkkokaupoissa. Luulen, että parhaiten löydät Kerasilk Style -tuotelinjan tuotteet niitä jälleenmyyvästä kampaamosta.

Suositushinnaltaan Goldwell Kerasilk Style -tuotteet ovat:

Bodifying Volume Mousse 28,00 € / 150 ml
Forming Shape Spray 28,00 € / 125 ml
Fixing Effect Hairspray 28,00 € / 300 ml

Jos teillä on suositeltavana kuvaukseeni sopivia muotoilusuihkeita ja muotovaahtoja, niin kertokaa ihmeessä!

X