Glitz & Glam

Goldwell Rich Repair & tuotepakettien ARVONTA

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Goldwell uudisti seuraavan Dualsenses tuoteperheensä. Värjättyjen ja vaaleiden hiusten tuoteperheiden uudistuksesta kerroin tässä postauksessa. Tällä kertaa uudistuksen koki kullanvärinen Rich Repair.

Rich Repair on suunnattu erittäin vaurioituneille ja kuiville hiuksille. Hiukset voivat olla luonnonhiukset, värjätyt, sävytetyt, raidoitetut, vaalennetut ja myös permanentatut. Kiharan säilymisen kannalta en suosittelisi kuitenkaan heti permanentin jälkeen, mutta jos kihara on jo kulahtanut tai kasvatat permanenttia pois, niin Rich Repair sopii sinulle. Tämäkin on nyt hieman tapauskohtaista, että voiko heti permanentin jälkeen käyttää, mutta blogissani neuvon asioita yleisesti, enkä neuvo ketään henkilökohtaisesti postauksissa, niin on varmempaa kertoa yksi linjaus. Kampaajasi voi sinulle silti suositella joitakin tai jopa kaikkia, vaikka sinulla olisi permanentti. Hän kyllä tietää hiustesi kunnon ja tietää miten kihara sinulla säilyy, vai tarvitseeko hiuksesi juuri näitä tuotteita säilyttääkseen kiharan? Eli yhtä ainoaa totuutta ei löydy tässäkään asiassa.

Minulla itselläni ei ole kovinkaan vaurioituneet tai kuivat hiukset, mutta hyvillä tuotteilla en päästäkään hiuksiani huonoon kuntoon käsittelyistä huolimatta. Rich Repair ei ollut tuttu minulle omassa käytössä, mutta monet kerrat näillä muiden hiuksia puhdistaneena ja hoitaneena minulla oli kokemusta. Asiakkaille Sokoksilla ja työpaikallani kampaamolla olen näitä suositellut ja myynyt. Jopa mummollenikin myin purkin 60sec Treatment -tehohoitoa hänen kuiville ja käsitellyille hiuksille.

Silottavuus ja hoitavuus Rich Repair -tuotteilla on huikea ja tämän vuoksi sopivat pörröisen hiuksen siloittamiseen.

Sarja uudistui hieman ulkonäössä, sillä uusissa Dualsenses sarjan tuotteissa on metallisen peilaavat etiketit. Rich Repair sarjaan tuli kaksi uutta tuotetta ja ainakin yksi tuote on poistunut. Uutuuksina hiuksiin jätettävät hoitoaineet Thermo Leave-In Treatment -suihke ja 6 Effects Serum -voide. Rich Repair tuotteet sisältävät Goldwellin kehittämän ja patentoiman IntraLipidComplexin, joka tasapainottaa tehokkaasti hiuksen lipidit sisältä ja pinnalta. Hiuksen ytimessä olevien tumattomien solujen väliaine koostuu lipideistä ja proteiineista. Tässä lyhyt selitys, miten lipidit liittyvät hiuksiin ja niiden hyvinvointiin.

Yhtä ainutta uudistusta olisin toivonut Rich Repair -sarjalle, yhtä pientä asiaa… nimittäin tuoksua. Color ja Color Extra Rich -sarjojen tuotteet saivat uuden ihanan tuoksun ja uusi sarja Blondes and Highlights tuoksuu niin herkulliselle. Rich Repair tuoksuu aavistuksen miedommalle, kuin ennen. Tuoksu ei ole jäätävä, mutta se voisi olla parempikin. Mutta tuoksuista on toisaaltaan aina hullua puhua, kun niin lukemattomat kerrat olemme huomanneet, että jokainen on yksilö tuoksuissa ja jokainen kokee tuoksut eri tavalla. Käykää siis itse nuuhkimassa ja luottakaa omaan nenäänne. 😉 Tuoksu ei kuitenkaan ole niin voimakas, että tuntisin sen nenässäni kaiken aikaa, sillä tuoksu haihtuu jonkun verran hiuksista.

Rich Repair Cream Shampoo 250 ml

Kermaisen täyteläistä shampoota, joka vaahtoontuu kivasti hiuksissa. Ei super vaahtoava, mutta ihan mukavasti vaahtoontuu, joka taas aina helpottaa hiusten pesua.
Poishuuhtelun jälkeen hiukseni eivät ole toivottomassa solmussa ja ne eivät ”soi”. Shampoon hoitavuuden ja silottavuuden huomaa heti, jos on tottunut käyttämään ei niin hoitavia shampoita.

Itse omistan herkemmin rasvoittuvan hiuspohjan ja hiukseni eivät kuitenkaan ole huonokuntoiset, joten minun hiuksille Rich Repair Cream Shampoo ei ole se parhain vaihtoehto. Ellen sitten pese hiuspohjaani esim. Goldwellin Color -sarjan shampoolla ja hiero pituuksiin Rich Repair -sarjan shampoota. En ehkä jaksa kikkailla kahdella shampoolla kuitenkaan. Käytän Rich Repair shampootani aina, kun tiedän, että parin päivän päästä pesen hiukseni uudestaan ja haluan erityisen siloisat hiukset.

Käyttö: Hiero ja vaahtota märkiin hiuksiin hiuspohjasta aloittaen. Huuhtele.

Hinta: 13-14 euroa

Rich Repair Anti-Breakage Conditioner 200 ml

Täyteläisen tuntuinen hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Setvii hyvin herkästi takkuuntuvia hiuksia. Hyvä perushoitoaine poispestävien kategoriassa. Hoitoaine lupaa vähentää hiusten katkeilua, joka yleensä johtuu takkuuntuvien hiusten auki harjaamisesta.

Käyttö: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin (omia hiuksiani en koskaan pyyhekuivaa, vaan puristan vain ylimääräisen veden pois), anna vaikuttaa haluttu aika ja huuhtele pois.

Hinta: 16-17 euroa

Rich Repair 60sec Treatment

Kaikki Goldwellin 60sec Treatment -tehohoidot on minun ehdottomia suosikkejani. Rich Repair on Goldwell Dualsensesin kaikista hoitavin 60sec Treatment -hoito. Minulla kun tuo hiuksen mitta alkaa olemaan jo melkoisen pitkä, niin hiukseni tarvitsevat todella hoitavia ja suojaavia hoitotuotteita pysyäkseen hyväkuntoisena. Nämä tehohoidot ovat siitä niin huikeita, että niitä ei tarvitse antaa vaikuttaa pitkiä aikoja saadakseen tuloksia ja tulokset huomaa ensimmäisestä käyttökerrasta. Muista 60sec Treatment -tehohoidoista poiketen tämä Rich Repair on koostumukseltaan ohuempaa. Koostumus on hieman paksumpaa, kuin shampoo. Muiden hiustyyppien tuotteissa 60sec Treatment on ollut hieman paksumpaa. Muistelisin, että vanha Rich Repair olisi ollut paksumpaa, mutta voi olla, että muistan väärinkin.

Käyttö: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa haluttu aika. Jo minuuttikin riittää, mutta tehostaaksesi vaikutusta anna vaikuttaa pidempään. Tehostaaksesi vaikutusta voit kammata hiuksiasi harvapiikkisellä naamiokammalla tehohoidon levityksen jälkeen. Huuhtele pois. 

Hinta: 17-18 euroa

Rich Repair Thermo Leave-In Treatment 150 ml

Nämä Goldwellin hiuksiin jätettävät suihkehoitoaineet ovat myös ehdottomia suosikkejani. Voin vaikka pestä huonolaatuisemmalla shampoolla, mutta pois pestävä ja hiuksiin jätettävä hoitoaine pitää olla laadukas. Hiuksia selvittävää ja kiiltoa antavaa hoitosuihketta. Silottaa hyvin minun pörröistä takaraivoani.

Käyttö: Ravista pulloa ja suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin haluttu määrä. Ei huuhdella pois.

Hinta: 20-22 euroa

Rich Repair 6 Effects Serum 100 ml

Onko tämä hiustuotteiden BB-voide? 😀 Ehkäpä, sillä 6 Effects Serum antaa kiiltoa, pehmeyttä, parempaa elastisuutta, sileyttä, terveet latvat ja vähentää hiusten katkeilua.

6 Effects Serum ei ole paksua voidetta, vaan seerumimaista ohuempaa voidetta, joka levittyy helposti hiuksiin. Hiukset tuntuvat pehmeiltä latvoihin asti, ne ovat sileät ja kiiltävät. Hiusten katkeiluun en voi ottaa kantaa, koska tuotetta pitäisi käyttää kauemmin, että ko. seikan huomaisi ja lisäksi hyviä tuotteita käyttämällä hiusteni katkeilu on ollut minimaalista.

Käyttö: Levitä 1-4 painallusta (hiusten määrästä, pituudesta ja kunnosta riippuen) pyyhekuiviin hiuksiin. Ei huuhdella pois.

Hinta: 22-24 euroa

Minun suht terveille ja hyväkuntoisille hiuksilleni en voi käyttää Rich Repair tuotteita shampoosta hiuksiin jätettäviin asti, mutta tykkään käyttää esimerkiksi Goldwellin Color -sarjan shampoota + Rich Repair 60sec Treatment -tehohoitoa + Rich Repair hiuksiin jätettävää suihketta tai seerumia. Jos pesen hiukseni Rich Repair shampoolla, niin hoitoaineeksi riittää jokin kevyempi poispestävä ja kevyt suihkaus jotakin Goldwellin suihkehoitoaineista, kuten esim. Rich Repairin tai Color Extra Richin.

Laittamistani hinnoista vielä sen verran, että ne ovat ns. keskimääräiset, joita olen nähnyt. Tuotteita voi löytyä edullisempaakin hintaan tai ne voivat olla pari euroa enemmän, kuin mitä olen kirjoittanut. Pidän erittäin paljon Goldwellin tuotteiden huokeammasta hinnasta ja Goldwelliä löytyy usein tarjouksessakin Sokoksella ja kampaamoissakin. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä ja tuotteissa käytetty teknologia pitkälle vietyä.

Jälleenmyyjinä parturi-kampaamot, Sokos, Stockmann ja hiustuotteita jälleenmyyvät verkkokaupat.

Sitten siihen arvontaan!!!

Goldwell tarjosi Glitz & Glamiin arvottavaksi kolme Rich Repair -hiustenhoitosettiä! Ihan huikeaa. Kiitos Goldwell! 🙂 Yhden setin arvo on noin 91 euroa ja kolmella teistä on mahdollisuus voittaa kuvassa esiintyvä setti.

Mitä tarvitsee tehdä osallistuakseen?

1. Kommentoi postaukseen tai osallistu sähköpostitse minttura@hotmail.com. Teitä on sen verran monta, jotka ei syystä tai toisesta tahdo osallistua kommentoimalla, joten annan mahdollisuuden sähköpostitse osallistumiseen. 🙂
2. Kerro onko Goldwellin tuotteet tuttuja ja jos on, niin mikä on suosikkituotteesi?
3. Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi (jos osallistut kommentoimalla). Jos et halua liittää kommenttiin sähköpostiosoitettasi, niin ei haittaa. Huhuilen voittajia max. viikon ja tämän jälkeen suoritan uuden arvonnan, jos joku voittajista on kadoksissa.

Osallistumisaikaa on 19.5. klo 18.00 asti.

Nyt kaikki hampputukat ja pörröpäät osallistumaan! 😀 Jos sinulla ei ole hampputukkaa tai pörröpäätä, niin voit silti hyvillä mielin osallistua, sillä tuotteet soveltuvat kyllä erikeen käytettyinä terveemmässäkin hiuksessa ennalta ehkäisevänä tai ainahan voit voiton osuessa antaa vaikka lahjaksi jollekin, jonka hiukset kipeästi tarvitsisivat hoitavia tuotteita.

Tuotteet ovat blogin kautta saatuja.

X