Hiukset

Hillitty glitter-meikki

21.7.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Yksi meikkilook, joka on notkunut jo kauan luonnoksissa.

Vaaleasta ihosta sen varmaan huomaakin, että meikkikuvat ovat keväältä, kun olen vielä maidonvalkea. Muistan ilman lunttaamistakin, että kyseessä on äitienpäivä. Tein äitienpäivänä itselleni glitterisen kimalteisen meikin, joka on kuitenkin hillitty.

Huulilla minulla on aikaisemmin esittelemäni Yves Saint Laurentin Golden Gloss -huulikiilto sävyssä Golden Coral. Postaus huulikiillosta löytyy täältä.

Silmämeikki on hyvin yksinkertainen. Kissamaiset rajaukset, kahta luomiväriä ja päälle taputeltuna kimalletta Kikon luomiväri-duosta.

Sisänurkassa ja kulmaluulla Diorin matkapalettini highlight -sävy, joka on helmiäisvalkoinen. Liikkuvalla luomella Kikon Colour Sphere Duo Eye Shadow 208 -luomivärin mattainen luomiväri ja sen päälle taputeltuna duon kimalteista efektiä antava luomiväri. Rajaus mustalla geelilinerilla.

Mattainen, mutta silti glitterinen silmämeikki on kevyen ja hillityn näköinen päiväkäyttöönkin, eikä fiilis ole liian ”bilehilemäinen”.

Kikon Colour Sphere Duo Eye Shadow -luomiväreissä on mattainen ja erittäinen glitterisen kimalteinen luomiväri. Sävy 208 on vaalea, hennon violettisen sävyinen taupe ja kimalteinen luomiväri on kuparisen persikkainen. Kimalteinen luomiväri vaatii ehdottomasti tahmeaa tartuntapintaa pohjustajalta tarttuakseen pigmenttisen peittävästi. Mattamainen luomiväri on kovaa koostumukseltaan, mutta silti kauniisti levittyvä ja helppo häivytellä.

Huulilla punasävyinen YSL:n Golden Coral, jossa kultaista kimallusta, mutta sekin hillittyä.

YSL:n Golden Gloss -huulikiillot ovat niin arjen luksusta!

Olin ollut edellisenä iltana Helsingissä Glitterin blogi-iltamissa ja sieltä sitten tuli muuta lisättävää äitienpäivän kokonaisuuteen.

Goodie bagistä löytyi aivan ihana kukkakoru. Minulla on hurjasti mustia ja hopeisia koruja, mutta oli kiva saada tälläinen tyttömäinen ja vaalea koru.

Postaukseni Glitterin iltamista löytyy täältä.

Kokeilin tuolloin ensimmäistä kertaa itselleni tälläistä boheemia runotytön kampausta. Minulla ei ole sellaista kivaa pantaa kampaukseen (pitäisi käydä ostamassa!), mutta käytin tylsää mustaa pantaani kampaukseen. Aikaa meni 5-10 minuuttia! Miksi minä en ikinä aamun kiireessä muista tehdä tuollaista, kun se ei tosiaankaan vie kauaa aikaa?

Harmi vain, että postauksessa esittelemääni Kikon luomiväriä ei saa Suomesta, enkä tiedä pystyykö Kikon tuotteita edes tilaamaan Suomeen? Jos joku tietää verkkokaupan, joka myy Kikoa ja toimittaa Suomeen, niin kerro pliiz! Tahtoisin kovasti lisää Kikon tuotteita.

Onko teille glitterit ainoastaan bilemeikkiin vai kimalteletteko arkenakin ruokakaupassa ja lenkkipoluilla? Ennen minulle glitteri oli arkimeikissäkin ok… siksi blogini nimi Glitz & Glam, mutta nykyään olen niin tylsä, että glitteriä tulee käytettyä tällä tavalla hillitysti tai sitten bilemeikissä. Ai niin! Enhän minä biletä enää nykyään oikeastaan koskaan, joten glitteriä ei tule käytettyä juuri ollenkaan.

Lue myös

Suosittelemme