Glitz & Glam

Kokemuksia jumbokokoisista shampoo & hoitoaine -seteistä

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Perheelliset varmasti tietävät, kuinka shampoota ja hoitoainetta kuluu vuoden aikana. Varsinkin, jos lapset alkavat olla kouluikäisiä tai jo murrosiässä. Muutenkin suomalaiset suosivat isoja pakkauskokoja myös shampoissa ja hoitoaineissa. Tästä olen jotain tutkimusta/selvitystyötä lukenutkin, mutta sen huomasi myös työssäni kampaamossa ja Sokoksen Hiusten hellimisviikoilla silloin aikoinaan, kun työskentelin niissä.

Itsekin tykkään ostaa isoja pakkauskokoja, ja erityisesti shampoon ja hoitoaineen settejä, kun ne ovat tarjouksessa. Tammikuussa oli *Lykolla hiustuotteita hyvillä alennuksilla, joten tein tuolloin kunnon täsmäiskun aleissa.

Oikeasti ostin neljä jumbokokoisen shampoon ja hoitoaineen settiä, mutta tänään esittelen niistä kolme. Neljännen shampoo on loppu, mutta hoitoainetta ei ole avattu ollenkaan, koska ostin ko. shampoon miehelleni ja ajattelin, että tyttäreni voi käyttää sen hoitoaineen.

GOLDWELL JUST SMOOTH SHAMPOO JA HOITOAINE

Koska rakastan Goldwellin Just Smooth -sarjan tuotteiden tuoksua ja pidän todella paljon sarjan hiusöljystä, hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta sekä hiusnaamiosta, ostin jumbopullot shampoota ja hoitoainetta. Just Smooth lupaa sileyttää ja selvittää hiuksia sekä ehkäistä takkuuntumista.

Tuoksu on se sama ihana kirpeä mansikkatikkari, kuten Chupa Hups -mansikkatikkari. Harmi vain, että tämä shampoo ei soveltunut minun hiuspohjalleni, eikä hoitoainekaan ollut ihan ok:ta ihmeellisempi.

Shampoo on koostumukseltaan kuin mikä tahansa shampoo. Se on erittäin silottava, jonka vuoksi minulla hiuspohja rasvoittuu nopeasti. Liian raskas siis omalle hiuspohjalleni.

Hoitoaineelta odotin paljon, mutta se ei ole minun takkuuntuville hiuksilleni niin hyvin selvittävä kuin toivoin. Ihan ok, mutta joudun aika paljon käyttämään hiuksiin jätettäviä silottajia, jotta saan hiukseni selvitettyä pesun jälkeen. Silikonisuudestaan huolimatta hoitoaine ei oikein yksinään riittänyt sileyttämään hiuksiani.

Harmi tosiaan, että lempparisarjani shampoo ja hoitoaine eivät olleetkaan minun hiuksilleni sopivia.

Lykolla tämä todella suuri duopakkaus maksaa 56,50 €.

Tilauksen voit tehdä *tästä linkistä.

Lue esittelyni Goldwell Just Smooth -sarjan suosikeistani:

Goldwell Just Smooth hiusnaamio

Goldwell Just Smooth hiuksiin jätettävä hoitoaine

Goldwell Just Smooth hiusöljy

TIGI CATWALK FASHIONISTA VIOLET SHAMPOO JA HOITOAINE

Tigi oli edellisen vuosikymmenen alkupuolen the brändi. Muistatteko? Tigi oli 2010-luvun alulla sellainen luksusmerkki, jota käyttivät hiuksiinsa panostavat ja merkkiuskolliset. Minua Tigi ei ole erityisesti puhutellut, mutta toisinaan olen sen tuotteita kokeillut – joistakin olen pitänyt.

Halusin hopeashampoon, joka ei olisi liian pigmenttinen, eikä kuivattaisi ja aiheuttaisi takkuja hiuksiin. Tigin hopeashampoo osoittautui sellaiseksi!

Liian pigmenttinen hopeashampoo heittää vähän liiankin helposti hiusteni värin harmaaksi. Olin aikoinaan harmaahiuksinen, kun se oli huippumuodikasta. Enää en kaipaa sitä harmaata. Haluan olla viileän vaalean ja luonnollisen vaalean välimaastossa.

Tigin hopeashampoo on sulfaatiton, joten se ei aiheuta pahoja takkuja, eikä kuivata hiuksia. Pigmenttisyys pitää vaalennetut hiukset luonnollisen vaaleina, jotka eivät ala taittaa liikaa harmaaseen tai muutu violettisiksi. Tällä hopeashampoolla voi pestä hiuksiaan useammin kuin voimakaspigmenttisillä, joita ei todellakaan voi luonnollisen vaalean ylläpidossa käyttää päivittäin – tai hiukset muuttuvat harmaiksi tai violettisiksi.

Hoitoaineessa on pigmenttiä, mutta niin surkeasti, etten kyllä huomaa sen tuovat juuri mitään vaikutusta. Toki hyvä lisä, että hoitoaineessakin on pigmenttiä, mutta taittokykynä silti hyvin heikko.

Tigi on tunnettu voimakkaista tuoksuista, erityisesti makeista tuoksuista. Tässäkin shampoossa ja hoitoaineessa on mukana makea tuoksu, jossa tunnen vaniljaisuutta.

Lykolla tämä setti maksaa tällä hetkellä 24,50 €.

Shampoo ja hoitoaine -setin voit tilata *täältä.

TIGI BED HEAD RE-ENERGIZE SHAMPOO JA HOITOAINE

Tätä Tigin shampoon ja hoitoaineen settiä en edes ostanut itselleni, vaan ostin tämän tyttäreni käyttöön. Normaaleille hiuksille suunnattu shampoo ja hoitoaine tuoksuvat raikkaasti vihreälle omenalle.

Kerran sitten kokeilin omille hiuksilleni molempia, ja siitä sitten jäinkin koukkuun! Todella hyvin minun hiuksilleni sopiva setti, en olisi uskonut. Koska Re-Energize on normaaleille hiuksille kosteuttava, kuvittelin sen liian kevyeksi minulle. Mutta mitä vielä, sekä shampoo että hoitoaine sopivat hyvin hiuksilleni.

Shampoo on kosteuttava ja hiuksia selvittävä. Se pesee hiukset puhtaiksi, eikä aiheuta minulle nopeampaa hiusten rasvoittumista.

Hoitoaine on erittäin silikonipitoista, mutta todellinen helpotus kaikille, joiden hiukset ovat erittäin helposti takkuuntuvaa laatua. Hoitoaine sileyttää, selvittää ja antaa kiiltoa sekä pehmeyttä hiuksille. En olisi uskonut, sillä yleensä normaalien hiusten tuotteet eivät ole näin hyvin selvittäviä. Hoitoaine myös tuntuu kosteuttavalta, sillä huomasin hiusteni latvojen pysyvän pehmeinä ja joustavina. Kuivuus yleensä tuntuu ja näkyy ensimmäisenä latvoissa hapsottamisena ja karheudella.

Re-Energizen shampoo ja hoitoaine olivat iloiset yllättäjät minulle. Luin muuten, että nämä soveltuvat pidennyshiuksille. Se selittääkin, miksi nämä sopivat omille hiuksilleni. Olen vain tehnyt sellaisen huomion, että pidennyshiuksille sopivat tuotteet ovat yleensä erittäin tehokkaasti kosteuttavia ja selvittäviä.

Lykolla tämä setti on tällä hetkellä 14,50 €! Laitoin itselleni tilaukseen, sillä hinta on todella halpa!

Tilauksen voit tehdä *tästä linkistä.

Tällaisia jättikokoisia shampoo ja hoitoaine -settejä on tullut testailtua. Oli tosiaan yllättävää, etten pitänytkään Goldwellin Just Smoothin shampoosta ja hoitoaineesta, vaikka tuotesarjan kolmesta muusta hiustuotteesta pidän valtavasti. Oli myös mukavia yllätyksiä, kun löysin uusia suosikkeja Tigiltä, joka ei taas ole sinällään ollut mikään suosikkini aikaisemmin.

Tykkäätkö ostaa pieniä pulloja vai suositko aina, jos mahdollista, jumbokokoisia shampoo- ja hoitoainepulloja?

Lue myös:

Tuotevinkki takkuisille ja kesän kuivattamille hiuksille

5 parasta syväpuhdistavaa shampoota

5 parasta hopeashampoota

Näin peset hiuksesi oikein

5 parasta silikonitonta hoitoainetta

Lue myös

X