Glitz & Glam

Kuivashampoo in action

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Yksi sun toinen bloggaaja on esitellyt kuivashampoita ja niiden tehoa. Kannan oman korteni kekoon ja esittelen ensimmäistäni kuivashampoota ja ensimmäistä käyttökertaani. 😉
Minä tosiaan en ollut vielä tutustunut kuivashampooseen, vaikka kaikenlaisia hiustuotteita olen kokeillut ja käyttänyt, mutta en kuivashampoota! :O

Ensimmäisekseni kuivashampooksi hankin tämän kulttimaineeseen nousseen Klippoteket Styling Dust Spray -kuivashampoon. Hintaa tällä mokomalla on Sokoksella vain 4,90 euroa, eli ei ole kallis ollenkaan. Olen kuullut, että Stokcmannin Hulluilla Päivillä ko. kuivashampoota ostetaan hullunlailla. Hassua sinällään, sillä tuote ei normaalihintaisenakaan ole kallis.

Mutta mennäänpä kuva kuvalta katsomaan Klippoteket -kuivashampoota in action. 😉

Lähtötilanne on tämä. Olen pessyt edellisenä aamuna hiukset, mutta en ollut käyttänyt niihin mitään muotoilutuotetta. Hiukseni olivat olleet kotioloissa vain ponnarilla ja olin nukkunut yhden yön näillä hiuksilla.

Koska minulla ei ollut mitään muotoilutuotteita, niin ohimoilta jo näkee hiusten rasvoittumista.

Päälliosa on suht freesin näköinen, joskin aika lattea ja päänmyötäinen.

Toisenkin puolen ohimon hiuksissa näkyy rasvoittumista. ”Hätäponnari” yksinään ei pelastaisi, sillä ohimoilta näkisi ”kimputtuneet” hiukset.

Suihkutin kuivashampoota ohimoille ja muuallekin tyveen…

Onkohan minulla vähän harmaita hiuksia? 😀

Ajattelin heti, että nyt pääsee kuivashampoo hyvään testipäähän, sillä mustiin hiuksiin ei kuitenkaan saisi jäädä tuollaista harmautta. 😉

Kuten kuvista näkyy, niin rasvaisuus hiuksissa on heti hävinnyt.

Pullon ohjeiden mukaan kuivashampoon suihkuttamisen jälkeen harjataan.
Uskoisin, että mitä tiheämpi harja, niin sitä paremmin kuivashampoo levittyy ja liikkuu pituuteen tyvestä.
Hieman jää harmahtavaksi minun mustissa hiuksissa, mutta uskon, että vaaleammissa ei näkyisi enää mitään.

Päälliosa on mattamainen ja aavistuksen harmahtava.

Toisellakin ohimolla näkyy harmahtavaa.

Päätin hieroa sormin harmahtavaksi jäänyttä tyveä.

Mitä enemmän tyveä hieroisin, sitä enemmän saan kohotusta ja sitä paremmin kuivashampoo tasoittuu hiuksiin.

Huomattavasti kohotetumman näköinen.

Kuivashampoo kannattaa hieroa sormin vielä, jos omaa tummat hiukset ja haluaa kohottaa tyveä.

Tietysti kuivashampookin jättää mattamaisen tyven, kuten hiuspuuterikin, mutta ainahan sitä voi hieman suihkauttaa kiiltosuihketta, jos haluaa kiiltoa hiuksiin. Kannattaa laittaa kuitenkin varovasti, ettei hiukset ole taas likaisen näköiset.

Tässä kuvassa näkee kuivashampoon kohottavuuden. Loistava tuote!!!

Pakko sanoa, että en ymmärrä miten olen voinut elää ilman kuivashampoota?! :O Aivan loistava keksintö hiusten freesaukseen. Hiuspohja tuntuu heti freesimmältä. Hiuksiin saa myös heti helpompaa käsiteltävyyttä vaikka monimutkaisemmankin kampauksen tekoon tai sitten vain se hätäponnarikin näyttää paremmalta, kun ohimoiden hiuksen eivät ole likaisina kimpuissa ja hiukset näyttävät ponnarillakin ollessa paksummilta.

Ennen kuivashampoota tein hätätapauksissa hiuksilleni freesauksen hiuspuuterilla ja sekin toimi ihan hyvin. Tietysti tiesin sen, että hiuspuuteri ei ”syö” rasvaa hiuksista yhtä hyvin kuin kuivashampoo. Nyt kuivashampoosta jää minun arjen pelastukseni niille aamuille, kun en millään jaksa pestä hiuksiani tai minulle tuleekin yllättävä meno kesken kotipäivän.

Kuivashampoot ja hiuspuuterit ovat nyt kovassa huudossa. Molempia on ollut tarjolla jo vuosia, mutta vasta viimeisen vuoden aikana ne ovat nousseet suosioon ja ihmisten parempaan tietoisuuteen. Yksi syy on varmaankin naistenlehtien kautta mainostus, sillä lähes jokaisessa naistenlehdessä on annettu vinkkejä muodikkaaseen ja karheaan mattatukkaan, jonka saa hiuspuuterilla. Muistan kampaajani kertoneen minulle hiuspuuterista joskus vuonna 2007 ja sitähän oli pakko saada kokeiltavaksi. Aluksi en pitänyt siitä, mutta nykyää en voisi elää ilman hiuspuuteria.

Kuinkas moni vannoo kuivashampoon nimiin ja minkä merkin nimiin vannot? Minua vain kiinnostaisi tietää, että mitä muita merkkejä kannattaisi kokeilla? Tigin kuivashampoota on kehuttu, mutta hieman suolainen hinta siitä hidastelee minua.

X