Glitz & Glam

Marc Anthony Macadamia Oil - hoitoaine joka yllätti positiivisesti

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Näkyykö ja tuntuuko talvi teillä hiuksissa asti? Minulla ainakin. Hyvillä hoitoaineilla saa kivasti palautettua ”eloa” hiuksiin. Hiushan itsessään on kuollutta ainesta, mutta sellainen tietynlainen kirkkaus ja pehmeys meinaa nyt olla kateissa. Kun kuiva huoneilma ja paukkupakkaset ulkona saavat hiukset näyttämään sameilta ja latteilta. Erityisesti jo valmiiksi kuiva ja käsitelty hius meinaa nyt olla koetuksella. Minulla ainakin, joten pidän huolta, että hoitoaineissani on myös öljyjä. Olen huomannut niiden tuovan apua hiustenhoitoon.

Muistatteko viime Bette Boxissa olleen Marc Anthonyn Repairing Macadamia Oil* -hoitoaineen? Harvemmin nostan boxeissa olleita tuotteita enää omiin postauksiin, mutta sellaiset todelliset yllättäjät ja helmet pääsevät välillä. Nyt tämä minulle aivan uusi brändi Marc Anthony teki vaikutuksen ja ihastuin hoitoaineeseen, joten ajattelin tästä kirjoittaa ihan oman postauksen.

Kuten sanoin, en tosiaan tuntenut tätä brändiä aikaisemmin. En ollut kuullutkaan siitä. Nimestä toki jo päättelin, että kyseessä on varmaankin jonkun nimekkään kampaajan oma brändi, ja näin tosiaan on. Marc Anthony on kanadalainen kampaamoguru, joka on saanut jo 19-vuotiaana parturimestarin tittelin. Hän on nuorin ko. tittelin saanut kampaaja. Marc Anthonyn tuotteiden ydin on hiuksia hoitavissa öljyissä.

Brändin tuotteet eivät ole korkeissa hinnoissa. Enemmän kuin perinteiset päivittäistavarakauppojen merkit, mutta vähemmän kuin salonkimerkit meillä Suomessa. Pakkausdesign ei ehkä niin silmiä hivele, ainakaan minun. Tämä musta Macadamia Oil on vielä ok, mutta sarjan monet muut näyttävät aika räikeiltä ja pakkauksissa on todella paljon tekstiä, joka näyttää olevan Marc Anthonyn tuotteiden tyyliin kuuluva juttu. Mutta sisältöhän se tärkeintä on, joten puhutaan ennemmin siitä seuraavaksi.

Repairing Macadamia Oil Conditionerin koostumus on melko paksu, mutta hiusten pituuksiin levittäessä hoitoaine sulautuu niihin todella nopeasti. Minun hiuksissa tuntuu kuin en olisi lisännyt niihin mitään ja siksi ensimmäisellä kerralla lisäsin hoitoainetta, vaikka myöhemmin sitten huomasin sen turhaksi. Riippuu siis hiusten kunnosta, miltä hoitoaine hiuksiin levitettyä tuntuu. Minulla se ”katoaa”.

Tuoksu on makea, aavistuksen kookoksinen, mutta ei suoranaisesti tuoksu kookokselle. Vähän sellainen ananaksen ja kookoksen sekoitukselta tuoksuu. En koe tuoksun jäävän voimakkaasti hiuksiin käytön jälkeen, koska en ole kiinnittänyt hiusteni tuoksuun minkäänlaista huomiota.

INCI-listaa tutkin pintapuolisesti. Näyttäisi olevan useita öljyjä, kuten macadamiaöljy, viinirypäleensiemenöljyä ja auringonkukansiemenöljyä. Silikoneja on myös, mutta tuotteesta löytyy paljon hiuksia kosteuttavia ainesosia sekä aminohappoja ja muita hiusten tuntumaa parantavia ja sähköisyyttä vähentäviä ainesosia.

Huuhdellessa hoitoainetta pois, huomaa hiusten selviytyvän takuista jo suihkussa. Ah! Tästä minä tykkään! Mitä vähemmän jää selvitettävää harjaukseen, sen vähemmän aiheutan hiusten katkeilua. Sen lisäksi, että Marc Anthony Repairing Macadamia Oil -hoitoaine selvittää hiuksia, se tuo hiuksille kosteutta, lisää kiiltoa ja hoitoaineen öljyt saavat hiukset laskeutumaan kauniimmin. Kuiva ja hapero latva ei tunnu niin rouhealta, kuivan tönköltä, vaan hoitoaine parantaa hiusten pehmeyttä. Olen huomannut, että öljyjä sisältävät hoitoaineet vähentävät hieman hiusten sähköisyyttäkin. Olen huomannut saavani todella paljon apuja hiuksilleni, kun olen alkanut käyttämään runsaasti öljyjä sisältäviä hoitoaineita. Toki niitä silikonejakin tarvitsen, mutta ne yksinään eivät tuo parasta tulosta. Pitää olla myös öljyjä.

Suosittelen ainakin pitkähiuksisille ja vaurioituneille hiuksille. Näin talviaikana voi olla kiva lisä hoitonaamion tapaan käytettynä hyväkuntoisillekin hiuksille. Itse käytän joka pesussa, koska omat hiukset tarvitsevat enemmän hoitoa.

Tätä nyt paljon kehumaani Marc Anthonya löytyy ainakin Kicksin liikkeistä ja verkkokaupasta. Kicksejä on aika kivasti nykyään Suomessa, mutta jos paikkakunnaltasi ei löydy, niin voit tilata hoitoaineen täältä*.

Kicksin verkkokaupassa on hoitoaine nyt tarjouksessa, eli normaalisti 13,90 € / 250 ml, mutta nyt 10,42 €. Näyttäisi olevan Marc Anthonyn tuotteet -25% kampanjassa. Muita Marc Anthonyn hiustuotteita löydät täältä*.

Mitäs te muut Marc Anthonyn tuotteen Bette Boxista saaneet piditte? Osuiko teille?

X