Glitz & Glam

Markettikosmetiikkaa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olin perjantaina äitini kanssa shoppailemassa. Vaatekauppojen lisäksi oli totta kai käytävä kosmetiikkaakin katselemassa.

Olen aikalailla vieraantunut marketeissa myytävästä kosmetiikasta. En pidä markettien kosmetiikkaa mitenkään erityisen huonona tai rahvaanomaisena. Nythän markettimerkit ovat petranneet laadussa aivan hirvittävästi viimeisien 3-5 vuoden aikana. Markettikosmetiikkaa vain tuli käytettyä niin monta vuotta ja tästä syystä se suurin kiinnostus on muissa merkeissä. Blogin kautta minulle on joskus tullut jotain markettimerkkien tuotteita, mutta melko vähän loppujen lopuksi.

Olette kovasti toivoneet lukijakyselyssä enemmän markettikosmetiikkaa, mikä on ihan ymmärrettävää, sillä tuotteet ovat jokaisen saatavilla, asuitpa sitten Utsjoella tai Helsingissä. Yritän edes vähän vastata toiveisiinne. Lisäksi olette toivoneet ostoksiani -postauksia. Valtaosaa teistä kiinnostaa tietää mitä ostan. Tämä selvä! Alan postaamaan enemmän näitä postauksia missä vain kerron mitä olen ostanut.

Hetken Anttilan kosmetiikkaosastolla pyörittyäni sainkin tällaisen kasan hankintoja. Minä onneton taas kadotin kuitin, joten pelaan vain muistini varassa hintoja kertoessani. Eli jos en aivan sentilleen muista oikein, niin älkää ampuko minua.

Vanha klassikko Nivea Creme! Uusi kiva pakkaus ja tuotteen comeback erään julkaisun myötä, jossa Nivean perusvoide todettiin tehokkaammaksi, kuin kilpaileva ökyvoide. Tässä linkki Iltalehden juttuun aiheesta. En ota kantaa tässä vaiheessa, että totta vai tarua? Kiinnostus kuitenkin heräsi kokeilla voidetta, sillä tämä vie minut lapsuusmuistoihin…

Ja sinne lapsuuteenhan ne muistot vei. Voide on edelleen saman tuoksuista ja yhtä paksua. Peltipurkissa on 75 ml voidetta ja hintaa purkilla on 2,20 euroa.

Rimmelin Apocalips -huulilakat olivat viime kevään hitti. Nämä kiinnostivat minua, mutta ehdin sitten unohtaa ne kokonaan. Hetken kosmetiikkaosastolla pyörittyäni näin nämä Apocalipsit ja muistin, että näitä piti kokeilla.

Sävyiksi valitsin aina minulla toimivan fuksian (303 Apocaliptic) ja vähän hillitymmän persikkaisen nuden (500 Luna). Hintaa näillä huulilakoilla oli 8,50 €/kpl.

Nappasin kokeiluun Rimmelin kulmakynän sävyssä 004 Black Brown.

Sitten vielä yksi kevään uutuus! Rimmelin syötävän söpöt Sweetie Crush -sokerilakat. Sävyvaihtoehtoja on viisi, joista itselleni valitsin tämän pirteän vihreän 010 Fizzy Applelicious. Muita sävyjä oli ainakin sininen, vaaleanpunainen, lila ja keltainen. Hintaa lakoilla oli muistaakseni 5,50 euroa.

Lisäksi tuli taas ostettua Herbinan kuivashampoota, mutta ostin samalla kokeiluun uuden kuivashampoon. On pakko kokeilla uusiakin, mutta en uskalla jättää Herbinaa ostamatta. Se kun on vaan niin helposti saatava, halpa ja hyvä. Uutena kokeiluna L’Oréalin Studio Express Refresh Invisible Dry Shampoo, jolla hintaa oli 6,90 euroa.

Tällainen kosmetiikkasaalis tarttui mukaani. Huomasin jälkeenpäin, että ostokseni olivat melko Rimmel painotteisia. Tämä oli sattumaa. Ilmeisesti Rimmel on jäänyt minulle vähän tuntemattomammaksi ja sen vuoksi sitä enemmän kokeiluuni ostin.

Mitä ajatuksia? Oliko hyviä hankintoja markettimerkeiltä vai aivan turhia? Sana on vapaa niin hyvässä, kuin pahassa.

Lue myös

X