Hiukset

MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum – sileämmät hiukset

16.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö MayBeautyn kanssa.

Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum

Olen varannut kampaajalleni ajan ja se olisi viikon päästä. Sitä ennen ehdin näyttää hiuksieni heikon kunnon ja sen miltä ne näyttävät luonnontilassaan sekä esittelen MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum -hiusseerumin.

Olen esitellyt kolme MayBeautyn kasvotuotetta. Nyt yhteistyömme viimeisessä postauksessa esittelen MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum -hiusseerumin. Kasvotuotteet ovat olleet uskomattoman hyviä, mutta vähän mietin etukäteen hiusseerumin toimivuutta. Kyseessä kun ei ole minkään valtavan hiustalon luonnos hiusseerumista. Itse käytän enimmikseen salonkisarjoja ja olen aina vähän epäuskoinen muita kohtaan. Olen tästä moneen kertaan kertonutkin.

MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum on hiusseerumi, joka sisältää erilaisia öljyjä, joissa on hiuksille myös ulkoisesti hyvää tekeviä rasvahappoja. Näitä öljyjä ovat argan-, manteli-, oliivi- ja pellavansiemenöljy. Pelkät öljyt yksinään eivät anna sitä lopputulosta, jota hiustuotteelta toivomme. Mukana on myös muita hiuksien kiiltoa, kosteutta ja käsiteltävyyttä parantavia ainesosia, kuten silikoneja sekä hydrolysoitua keratiinia, joka ”paikkaa” hiusvaurioita. Kyseessähän on 1-3 pesussa poistuva paikkaus, sillä sen pysyvämpään paikkaukseen ei kosmeettisilla tuotteilla ylletä.

MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum lupaa:

 • Tehdä hiuksista pehmeämmät
 • Helpommat käsitellä
 • Hoitaa ja vahvistaa
 • Lisätä kiiltoa
 • Silottaa pörröisyyttä

Kuka muu teistä suosii suttunutturaa, eli messy bun -kampausta? Se onkin todella kätevä kampaus minulla aina, kun olen illalla käynyt nukkumaan kosteissa hiuksissa.

Tältä meinaan hiukseni näyttävät, kun käyn nukkumaan kosteissa hiuksissa. Tilannehan ei näytä pahimmalta mahdolliselta, koska käytän kosteuttavia ja silottavia tuotteita. Ilman niitä olisi päässäni kamala harakanpesä ja hius aivan vanuttuneena takaraivolla.

Hiusseerumia voidaan käyttää kosteisiin ja/tai kuiviin hiuksiin. Minulla on näissä havainnollistavissa kuvissa kuivat hiukset, joita on vain minun oma tyyny käsitellyt. Yleensä levitän hiusseerumin kosteisiin hiuksiin, sillä silloin se levittyy paremmin ja lukitsee siellä olevaa kosteutta. Hiukset eivät jää siitä kostealta tuntuviksi, vaan vähän sama juttu, kuin ihonhoidossakin – suojataan jollain, jotta se kosteus säilyisi pidempään.

Annostele pumppupullosta 1-3 painallusta hiusseerumia. Annostelun määrä riippuu hiusten kunnosta sekä pituudesta. Mitä kuivempi, huokoisempi, pörröisempi ja pidempi hius, sitä enemmän tuotetta annostellaan. Tuolloin ei välttämättä 3 painallusta riitä.

Hiero hiusseerumia hetki kämmenien välissä, jotta se vähän lämpenee – levittyy ja tasoittuu hiuksille paremmin.

Levitä hiusseerumi hiuksiin latvoista aloittaen ja siitä edeten ylemmäs pituuksiin. Neuvon näin sen vuoksi, että huonokuntoisin hius on latvoissa. Sinne tällaisia tuotteita tarvitaan enemmän. Tällä levitystekniikalla vältät mahdollisen liika-annostelun aiheuttaman ”lähmäisyyden”.

Mitä enemmän jaksan hiusseerumia hieroa hiuksiin, erityisesti latvoihin, sitä paremman ja tasaisemman lopputuloksen saat.

Hius alkaa hiljakseen sileytyä, minun kohdallani myös suoristua hieman sekä pehmentyä. Se sellainen pörröisyys ja hattaramaisuus katoavat, eikä hiukset sojota joka suuntaan. Kuten kuvasta huomaatte, erittäin ohueksi mennyt latvakaan ei näytä rasvaiselta ja lähmäiseltä. MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum ei ole voimakkaasti hiuksia rasvoittava. Toki liiallisella annostelulla tälläkin saa rasvaiselta näyttävät hiukset, mutta omalla kohdallani sitä vahinkoa ei ole sattunut kertaakaan.

Se mitä olen huomannut, niin MayBeautyn hiusseerumi…

… selvittää hiuksia aivan uskomattoman hyvin! Toimii hyvin suihkun jälkeen hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Koska tuote selvittää, vähentää se myös hiuksien katkeilua hiuksia harjatessa.
… lisää kiiltoa. Omissa hiuksissani sitä on vähän haastavaa havainnoida, mutta tyttäreni hiuksissa olen sen päässyt näkemään paremmin.
… antaa pehmeyttä. Yön yli tyynyä vasten vanuttunut, kuiva korppana pehmenee paremmin ja kauniimmin laskeutuvaksi.
… sileyttää ja vähentää pörröisyyttä. Lisäksi pörröttömyyden kesto on pitkäaikainen.

Tässä vielä ennen ja jälkeen -kuvat hiuksistani takaa.

Käyttövinkkejä MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum -hiusseerumille:

 • Pesun jälkeen hiuksiin jätettäväksi hoitoaineeksi – kosteuden ”lukitsijaksi” sekä hiusten selvittämistä helpottamaan (vähemmän hiusten katkeilua).
 • Kosteisiin hiuksiin ennen föönausta – tulee sileämpi ja kiiltävämpi lopputulos, jossa sileys kestää pitkään!
 • Kuiviin hiuksiin nopeaan pörröisyyden poistoon ja sileyttämään sekä antamaan kiiltoa.
 • Ennen hiusten suoristusta raudalla, lisää seerumia suoristusvoiteen joukkoon tai ennen käyttämääsi suoristussuihketta – vähentää kitkaa ja sitä kautta nopeutta ja helpottaa hiusten suoristamista sekä antaa pitkäkestoisemman lopputuloksen.
 • Kuivia latvoja silottaa tehokkaimmin käyttämällä seerumia kuivattuihin hiuksiin.
 • Selkeyttä kuiville ja pörröisille luonnonkiharoille saadaan puristelemalla käsin seerumia aavistuksen kosteisiin hiuksiin.

Koska kyseessä on kaupallinen yhteistyö, en haluaisi liiaksi käyttää ylistyssanoja, mutta tämä MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum on ihan huippu minun hiuksilleni. Ehdottomasti parhaimpia testaamistani hiusseerumeista/-öljyistä. Ei ole liian rasvainen ja raskas, selvittää hiuksia ja vähentää todella paljon pörröisyyttä. Lisäksi hiuksissa säilyy kosteus pidempään, eikä muutu hetkessä takaisin kuivaksi pörröksi. Voin suositella hentohiuksisillekin, jotka tarvitsevat hiusseerumia, mutta erityisesti suosittelen vaurioituneille hiuksille sekä pörrööntyville. Tuotteen tuoksusta sen verran, että MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum on hajustettu, mutta hyvin miedosti, kuin tällaiset tuotteet yleensä. Kävin maaliskuussa kampaajallani ja kehuin hänellekin tämän tuotteen. Olin silloin vasta aloittanut testailut, mutta oli pakko vinkata tästä hänelle.

Tuttuun tapaan minulla on antaa alennuskoodi MayBeautyn verkkokauppaan. Koodilla minnahair tai käyttämällä tätä linkkiä saa 25% alennusta hiusseerumista. Normaalihintaisena MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum on 29,00 € / 100 ml, alennuksella 21,75 €.

Kauniimpia ja parempikuntoisempia hiuksia kaikille!

Tuote saatu kaupallisen yhteistyön kautta MayBeautylta.

Lue myös

Suosittelemme