Glitz & Glam

Muotoilusuihke helposti pörrööntyville kiharoille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu PR-toimistolta

Kivaa alkanutta viikkoa! Tänään haluan kertoa muotoilusuihkeesta, joka soveltuu mielestäni parhaiten helposti pörrööntyville hiuksille.

Kuivat ja helposti pörrööntyvät hiukset kaipaavat yleensä vähän toisenlaista muotoilusuihketta, kun halutaan kihartaa muotoiluraudoilla. Aika usein muotoilusuihkeet hieman karhentavat hiusta, jotta kihara kestäisi paremmin. Tämä onkin hyvä ominaisuus liukkaalle ja suoralle hiukselle. Mutta huokoiselle ja helposti pörrööntyvälle hiukselle se ei oikein sovi. Kihara saattaa aluksi olla hyvä, mutta muutamassa tunnissa kiharaosiot alkavat pörrööntymään, jopa takkuuntumaan. Tämä on minulle ihan painajaismaista!

Keune Blend Prep Spray on hyvä suihke pörrööntyville hiuksille kihartamisen alle sekä hiusten suoristukseen ja föönaukseen. Suihke ei tee hiuksiin karheaa tuntumaa, joka huokoisella hiuksella alkaa päivän aikana hiusten liikkuessa muodostamaan pörröä ja takkuisuutta. Prep Spray sileyttää hiuksen pintaa, kiinnittää lämmön avulla tehdyn muodon hiukseen ja jättää kiharat ihanan liikkuviksi. Jos teet suoristusraudalla kiharoista, Keunen Prep Spray toimii hyvin. Kun suihke vähentää kitkaa, rauta liukuu sulavasti hiusosion pinnalla. Liian karhentava suihke aiheuttaa sen, että rauta ei pääse liukumaan hiuksen pinnalla sulavasti ja näin hiuksiin kohdistuu enemmän mekaanista rasitusta.

Keune Blend Prep Spray antaa pehmeän ja todella kiiltävän lopputuloksen. Suihkeen pito on 4 ja kiilto 4. Mitä kiharan kestoon tulee, niin kesto on hyvä tällaisella, jonka hius kihartuu helposti. Lasimaiselle ja muutenkin vaikeasti kihartuvalle hiukselle en suosittele kiharan alle, mutta suoristukseen kylläkin.

Keune Blend Prep Spray on vähän samanlaisen lopputuloksen antava kuin Phyton Phytokératine Repairing Thermal Proctectant Spray. Phyton suihke on ehkä vähän hoitoainemaisempi, mutta lopputuloksesta tulee hyvin samanlainen. Kihara pysyy pehmeänä ja joustavana, hiuksissa on kiiltoa ja sileyttä.

Keune Blend Prep Spray tuoksuu tyypilliselle kampaamosarjan hiustuotteelle. Suihkepullo saisi olla vähän hienompaa sumua annosteleva. Tykkäisin tällöin vielä enemmän tuotteen ja pakkauksen ominaisuuksista.

Keunen hiustuotteita myydään tietyissä kampaamoissa ja ammattilaismerkkejä jälleenmyyvissä liikkeissä ja verkkokaupoissa. Hinnaltaan Keune Blend Prep Spray -muotoilusuihke on noin 18-22 € / 150 ml.

Keune on osoittautunut todella hyväksi hiusten muotoilutuotteissa. Esittelin alkukesästä hiuspuuteriksi muuttuvan vahan sekä suolamuotovaahdon. Nuo kaksi esittelyäni kannattaa lukaista, jos tyveen käytettävät tuotteet kiinnostavat enemmän.

Kivaa alkanutta viikkoa!

X