Glitz & Glam

OSIS Glamour Queen - hiuskiinteiden aatelia

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Esittelen uuden suosikkini hiustuotteista. Osiksen Glamour Queen hiuskiinne. Glamour Queen ei ole aivan tavallinen hiuskiinne ja siksipä siitä haluan aivan erityisesti kertoa muillekin. 😉

Minua oli jo kauan kiinnostanut tämä Glamour Queen hiuskiinne. Viimeksi ollessani Sokoksella hiusten hellimisviikoilla töissä juttelin Schwarzkopfin konsulentin kanssa. Kyselin erityisesti tästä Glamour Queen hiuskiinteestä itse konsulentilta. Hän kertoi minulle erityisesti mielenkiintoani herättäneen vinkin. Glamour Queen -tuuheuttavalla hiuskiinteellä saa kohotusta ja pitoa jopa tyveen.

Osis Glamour Queen hiuslakka on täysin vedetöntä. Tästä syystä se kuivuu nopeasti ja on kevyttä. Kampaus ei latistu hiuskiinteestä, vaan kampauksesta saa ilmavan ja tuuhean.

Vinkki jonka sain tyven kohotukseen ja pitoon oli, että Glamour Queen hiuslakkaa suihkautetaan suoraan kuivien hiusten tyveen. Sen jälkeen tyveä hierotaan niin kauan kunnes hiuslakka on täysin kuivunut hiuksiin. Hiukset ovat kohotetummat ja tyvessä on hiuslakan antamaa pitoa. Loistava tuote heille, jotka eivät pidä hiuspuutereista, suihkevahoista tai kuituvahoista. Glamour Queen hiuslakka ei jätä ollenkaan tahmaista, mattaista tai kosteaa tunnetta hiustyveen, vaan tyvi on kuiva ja ilmava. Varmaan luonnollisimman tuntuinen tyveä kohottava tuote mitä olen kokeillut.

Glamour Queen on kuitenkin hiuskiinne, joten tietysti sitä voi käyttää tavallisen hiuskiinteen tapaan antamaan pitoa ja kiinnittämään kampauksia. Tässäkään tarkoituksessa Glamour Queen ei tee hiuksista ”tönkköjä”. Tykkään Glamour Queenin kestävästä, mutta silti kevyestä pidosta. Hiukset eivät kovetu tai kimppuunnu hiuslakasta, vaan pysyvät ilmavina.

Sain myös toisen vinkin konsulentilta, mutta hän sanoi, että ko. muotoilua hän suosittelisi vain ammattilaisille tai hiuksista todella tietäville. Eli osaavissa käsissä Glamour Queenilla voi tehdä huippupitävää muotoilua käyttämällä lämpöä avuksi. Eli föönin avulla muotoilua ja jopa suoristusrautaa tai jotakin kiharruslaitetta. Ei osaavissa käsissä taas voi liian kuumalla polttaa aineet hiuksiinsa pahasti. Joten omien taitojen mukaan käytätte tätä vinkkiä. 😉

Hiuskiinnepullossa on uudenlainen mekanismi. Pullo on aerosolipullo, mutta siinä on kätevä ”liipasin”, jota painamalla hiuskiinne suihkuaa. Eli liipasimesta ei tarvitse pumpata, vaan pelkästää painaa. Pullolla ei ole korkkia, mutta suihkumekanismin saa aina lukittua.

Osis Glamour Queen -hiuskiinteen pullokoko on 250 ml ja hintaa pullolla on Sokoksella normaalihintaisena 18,90 euroa. Tarjouksia kannattaa kyttäillä. 😉 Hairstorella on tällä hetkellä Glamour Queen 14,90 euroa. En ihan tarkkaan enää muista Glamour Queenin hintaa hiusten hellimisviikoilla, mutta taisi olla jotain 11-13 euroa.

Sen verran tyyris tämä Glamour Queen on, että en raaski suihkia paljoa kampauksien tekoon, muuten kuin spesiaali tapauksissa. Käytän itse tämän hiuskiinteen tyvenkohotukseen ja hiusten kiinnitykseen sitten jotain muuta hiuskiinnettä mitä minulla on. Tällä hetkellä minulla on Osikselta tavallisia hiuskiinteitä pidoiltaan 1, 2 ja 3. Lisäksi on muidenkin merkkien hiuskiinteitä, joten tuota valinnan varaa on!

Heräsikö kiinnostus tähän hieman erilaiseen hiuskiinteeseen vai oletko kenties jo kokeillut tätä?

X