Glitz & Glam

Pari uutta hopeashampookokeilua

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen innostunut kokeilemaan uusia hopeashampoita. Jumitin pitkään suosikeissani, mutta olen lähtenyt laajentamaan kokemuksiani.

Tilasin kokeiluuni Watercloudsin hopeashampoon samalla, kun tilasin saman merkin kosteuttavan hoidon hiuspohjalle. Balmainin tilasin Bangerheadilta saadulla lahjakortilla. Hain hopeashampoota, jossa olisi helmiäisyyttä. Sellainen löytyi Balmainilta. Olen käyttänyt KC Professionalin Color Mask Pearl Shampoota, joten halusin etsiä muita helmiäismäisiä hopeashampoita.

Helmiäismäinen hopeashampoo on aina lämpimämpi violetti. Helmiäisyys syntyy vaaleanpunaisesta pigmentistä. Alempi tosiaan Balmainin White Pearl ja ylempi Waterclouds Violet Silver. Joskus tuotteiden nimistäkin saa vähän osviittaa sävyille, mutta ei aina.

Jos esimerkiksi hiukset ovat todella puhtaanvaaleat, on iso merkitys kumpaa shampoota näistä käyttää. Waterclouds Violet Silver tekisi kirkkaan hopeiset, kun taas Balmain White Pearl saisi aikaan valkoisen taiton. Näin teoreettisella tasolla.

BALMAIN ILLUMINATING SHAMPOO WHITE PEARL

*Balmain Illuminating Shampoo White Pearl taittaa keltaisia ja lämpöisiä vivahteita vaaleasta hiuksesta. Koska se on väriltään lämpöisempi violetti, eli siinä on mukana vaaleanpunaisuuttakin, ei se tee hiuksista harmaita tai sinertäviä. Vaaleanpunainen pigmentti saa aikaan kauniin helmiäismäisen vivahteen, josta itse olen nyt erityisen viehättynyt.

Balmain Illuminating Shampoo White Pearl on aika pesevä hopeashampoo. Usein hopeashampoot ovat aika peseviä. Siihen on mitä luultavimmin syynä se, että syväpuhdistuksella hius on kirkkaampi, kun siinä ei ole ylimääräisiä kertymiä talista (tali on hiuksissa myös keltaista), metalleja, muotoilutuotejäämiä jne. Puhdas hius on kirkkaampi. Kylmät pigmentit aina vähän samentavat hiusta.

Tykkäsin shampoosta todella paljon, mutta harmillisen voimakkaasti pesevä se kuitenkin on. Minulla menee hiukset todella takkuun pesevistä shampoista. Ehdottomasti suosittelen heille, jotka eivät halua missään nimessä harmahtavaa sävyä, vaan viileän sekä helmiäismäisen. Tätä shampoota suosittelen erityisesti platinanvaalealle ja lähes valkoisille hiuksille.

*Balmainin White Pearl shampoon voit tilata täältä.

WATERCLOUDS VIOLET SILVER SHAMPOO

*Waterclouds Violet Silver Shampoo taittaa tehokkaasti keltaisia ja jopa hieman oranssisia vivahteita. Väriltään hopeashampoo on hieman sinertävän violettinen, mutta ei silti sinertävä hiuksissa. Pelästyin ensin tämän shampoon väriä. Pelkäsin, että saan sinertävän, tunkkaisen harmaan, joka halusin olla silloin muutamia vuosia sitten. Kurkkasin shampoon INCI-listaa. Siellä on Acid Violet 43. Ei ollenkaan sinisiä pigmenttejä. Siksi siis shampoo ei tummenna vaaleaa sävyä ja muuta sitä liian tunkkaisen tuhkaiseksi väriltään.

Kuten te hopeashampoita käyttäneet tiedätte, ovat ne aika peseviä. Tämä Waterclouds ihastutti minua erityisesti sen hiuksia hellivän pesevyyden vuoksi. Jos olet vaaleahiuksinen takkutukka, kuten minä, tulet rakastamaan tätä hopeashampoota. Yksikään aikaisemmin kokeilemistani hopeashampoista ei ole ollut näin hellä ja vähän hiuksia takuttava.

Waterclouds Violet Silver Shampoo tekee vaaleista hiuksista keveän hopeiset. Ei harmaat kuitenkaan, vaan enemmän hopeiset. Sävy ei muutu tunkkaiseksi, josta en itse enää tykkää ollenkaan, vaan haluan juuri sitä kirkkautta. Siksi haluan hopeashampooltani pigmenttisyyttä sopivasti – ei liikaa, eikä liian vähän! Jos Waterclouds olisi hieman vaaleanpunaiseen taittava, eli helmiäismäinen hopeashampoo, olisi tässä täydellinen hopeashampoo tämän hetken mieltymykseeni.

*Waterclouds Violet Silver Shampoon voit tilata edullisimmalla hinnalla täältä.

Molemmat hyviä, suorastaan loistavia, mutta eivät täydellisiä. Toinen saisi olla vähän hellempi hiuksilleni ja toisessa saisi olla inan vaaleanpunaista pigmenttiä mukana. Ehkä Waterclouds vielä tekee helmiäissävyisen hopeashampoon.

Tällaisia hopeashampoo kokemuksia, onko kumpikaan tuttu ennestään?

Lue myös:

5 parasta hopeashampoota

Mutta tsekatkaapas tätä! Vilautan jo tämän hetken testailuani. Prisman hyllyltä nappasin mukaani muutama päivä sitten, kun bloggaajakaverit WA-ryhmässä tätä suitsutti. Kahdella pesulla olen jo saanut selkeästi vaaleanpunaisuutta hiuksiin. Testailut vielä jatkuvat, mutta palaan esittelemään tämän vaaleanpunaisen Cameleo Pink Shampoon.

Kivaa toukokuun alkua! Enää tämä kuukausi opiskeluaikaa, sitten minusta tulee ”valmis”!

Lue myös

X