Glitz & Glam

Sexy Hair - bloggaajat seksikkäiden hiusten kemuissa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olin reilu kuukausi sitten Sexy Hairin hiusiltamissa, joka oli järjestetty bloggaajille. Sivistin itseäni tuolla ko. Helsingin reissullani. Kävin ensimmäistä kertaa Lushin myymälässä ja ostinkin sieltä muutaman tuotteen mieheni siskolle valmistujaislahjaksi ja tyttärelleni Millalle hyytelösaippuan. Olin sopinut treffit Lushin myymälään muutamien bloggaajien kanssa. Tiesin, että Lush sijaitsee asematunnelissa, mutta en tiennyt konkreettisesti, että missä? Sain ohjeeksi, että seuraa hajua. Ennen aikoinaan sen intialaisen suitsukekaupan löysi hajun perusteella, mutta löytäisikö Lushin myös? Tulin raput alas ja puolessa välissä rappuja haistoin jo Lushin. Siitä ei voinut erehtyä. Minä oikeasti seurasin hajua ja suunnistin nenälläni. Löysin Lushin ja löysin toiset bloggaajat! Jei! Pakko sanoa, että en pystyisi olemaan myyjänä 8 tuntia päivässä ko. liikkeessä. Vaikka olen kampaamossa kampaajaopiskelijana ja meikkaajana, niin ikinä minua ei käy henkeen hiuslakat ja -värit, mutta Lushin tuoksut oikeasti hyökkäävät jo liikkeen ulkopuolella. Voitin muuten arvonnassa Lushin tuotteita, joten esittelen jossakin vaiheessa niitä ja Millan hyytelösaippuaa. Minun aukko kosmetiikkabloggaajan sivistyksessä on nyt täytetty. Olen käynyt Lushilla ja minulla on kokemusta Lushin tuotteista, vaikka tuotteista olen tiennyt ja ihaillut jo aikaa ennen, kun Lushia sai edes Suomesta.

Mutta palataanpas aiheeseen Sexy Hair. Tapani mukaan juttuni lähti taas haaroittumaan. 😀

Tilaisuus oli idHAIRin Studiolla osoitteessa Fredrikinkatu 63. Tätä postausta kirjoittaessa tajusin, että minulta jäi kokonaan kuvaamatta myymälää. Olen meikkifriikki, mutta olen aivan tuggatuotefriikki myös… ja sen kyllä huomaa! Olin kuin taivaissa siellä. Kannattaa käydä tutustumassa, sillä myymälä on täynnä mielenkiintoisia hiustuotteita sellaisilta merkeitä, joita ei löydy Sokoksilta.

Kuten aina, niin minä intopinkeenä kuvailin tarjottavia.

Hauskaa, että tarjolla oli aika saman näköisiä suklaaherkkuja, mitä itse ostin Pariisin matkalta suklaapuodista.

Alkutarjoilujen jälkeen alkoi meidän infotilaisuus.

Jani Räisänen kertoi meille idHAIRista.

Tiedän paljon selektiivisiä ja ammattilaismerkkejä ja olen käyttänyt paljon eri merkkejä, mutta muutama näistä on ja oli minulle täysin uusia. Tiesin Sexy Hairin, mutta minulla ei ollut siitä aikaisempaa kokemusta. Lánzalta, EGOlta ja Kasholta en ole kokeillut mitään.

Tiesin Big Sexy Hair -tuotteet, mutta en tiennyt, että Sexy Hair on enemmän, kuin pelkästään punainen Big Sexy Hair -tuotelinja.

Löytyy Healty Sexy Hair.

Silky Sexy Hair.

Short Sexy Hair.

Ja vielä Curly Sexy Har ja Straight Sexy Hair.

Janin infotilaisuuden jälkeen saimme nauttia Sexy Hairin hiustaiteilijan, Jenifer Pietrzakin vinkeistä ja neuvoista.

Jenifer Pietrzak teki pikakampauksen kauniille punapäiselle mallille. Samalla hän esitteli Sexy Hairin tuotteita.

Tällä hetkellä vallitsee trendi näissä kabaree tyylisissä kampauksissa. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun hiustilaisuudessa ko. kampaus on tullut nähtyä. Myös ammattilaisten info- ja koulustustilaisuuksissa on näkynyt kabaree -henkisiä kampauksia.

Minä aina hieman petyn, koska juuri noita tuollaisia kampauksia väänsin 89 näytöstä plus kaikki valmistavat ja lämmittävät harjoitukset Kotkan kaupunginteatterin Cabaret musikaalissa. Minulle niistä ei vinkkejä juurikaan irtoa. Lettikampaukset olisi ne joissa minä kipeästi tarvitsisin vinkkejä. Olen surkea letittäjä. 🙁

Tilaisuuden loppussa Jani ja Jenifer piti meille shown. No ok, Jani ja Jenifer pitivät show’ta kaiken aikaa. Oikein viihdyttävä parivaljakko! Poskilihakset kipeinä tuli naurettua heidän hauskoja juttujaan. Ihan loistavia! Ei infotilaisuudet tarvitse olla tylsiä ja puisevia, vaan sinne voi aina laittaa komean naistennaurattajan ja ronskin huumorin omaavan kaunottaren.

Jani suihkuttaa Jeniferin käsivarrelle Sexy Symbolia, joka on rusketussuihke. Suihke lähtee kuitenkin saippualla ja vedellä pois, mutta ei valu pienestä kosteudesta.

Kuinka monen huomio kiinnittyy rusketussuihkeen sijaan Jeniferin tatuointeihin?

Olen varmaan tehnyt teille selväksi, että itseruskettavat ja rusketussuihkeet eivät ole minun juttu. Tykkään olla kalkkilaivan kapteeni, joten nämä suihkeet eivät minua juurikaan kiinnosta. Vuoden päivät minulla oli itseruskettava odottamassa sitä, että kokeilisin, mutta en kiinnostunutkaan. Annoin ruskettavan sitten ystävälleni.

Kuten lähes aina, niin tässä tapahtumassa oli goodie bagit. Tiedotteita, jotka myös lehdistö on saanut ja tuotteita.

Big Sexy Hair Volumizing Treatment -hiusnaamio. Olen tätä pari kertaa jo kokeillut. Pakko sanoa, että on jotain sellaista, jota en ole aikaisemmin kokenut. Palaan myöhemmin kertomaan omassa postauksessa näistä saaduista tuotteista.

Big Sexy Hair Big Attitude -muotovaahto. Tätä olen käyttänyt hiuksilleni aina ennen föönausta. Tästäkin kerron kokemukseni, kun postaan näistä tuotteista.

Tilaisuuden jälkeen suunnistimme juttelemaan mukavia bloggaajien kesken läheiseen pubiin. Ihan parhautta on aina tavata kavereiksi tulleita bloggaajia ja jutella heidän kanssaa kaikesta maan ja taivaan väliltä ja joskus niiden ulkopuoleltakin.

Joko teillä on kokemuksia Sexy Hairin tuotteista? Mitä ehdottomasti kannattaisi kokeilla tälläiselle pitkä ja liukas hiuksiselle, jolla on kuitenkin luonnonkiharaa ja pörröisyyttä?

X