Glitz & Glam

Shoppailut

Teksti: Minna / Glitz & Glam

On taas kerran postaus shoppailuistani. Huih, hieman hirvittää postailla aina näistä mitä olen ostanut, mutta näitä on toivottu, joten saamanne pitää.

Pretty.fillä on mukava tarjouskampanja! Siitä syystä vihdoin ostin System 4 Oil Cure Hair Mask -hoitoainetta loppuneen tilalle. Samalla päätin kokeilla kaikille hiustyypeille sopivaa Mild Shampoota ja kaameaan kuntoon päässeelle hiuspohjalleni Climbazole Scalp Tonic -nestettä.

Nämä isot 500 ml:n pullot maksavat nyt Pretty.fillä 15,90 €. Eli todella edullista. Normaalikokoiset 200-215 ml:n pullot ovat tarjouksessa 9,90 €.

Tätä Mild Shampoota en ollut aikaisemmin kokeillut. Päätin kokeilla kuivan hiuspohjani vuoksi hellävaraisempaa shampoota. Mild Shampoo ylläpitää hiuspohjan kuntoa ja on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön kaikille hiuslaaduille.

Olen pitänyt shampoosta. Vaahtoaa mukavasti ja on vaivatonta pestä hiuspohjaa. Shampoo ei silota hiuksia, mutta ei pese aivan ”natisevan” puhtaaksikaan. Eli ei yhtä pesevä, kuin syväpuhdistavat.

No tämän luottotuotteeni ole esitellyt jo moneen kertaan täällä Glitz & Glamissa. Postaukset löytyvät täältä ja täältä. En siksi enää esittele tätä tarkemmin. Loistava tuote hiuspohjan ongelmiini. Käytän kuurina aina tarvittaessa.

Oil Cure Hair Mask kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa. Rauhoittaa kutinaa ja hiuspohjan kiristämistä. Itse huomaan yleensä ensimmäisestä käyttökerrasta saavani helpotusta, mutta käytän kuurina noin 3-4 viikkoa.

Tädilleni ostin joululahjaksi System 4:n tuotteita ja yksi tuotteista oli tämä Climbazole Scalp Tonic -neste. Itse en tätä ollut kokeillut, mutta kampaajaksi opiskellessani käytin asiakkaille. Esimerkiksi tyven vaalennuksen jälkeen rauhoittamaan hiuspohjaa jne. Olen nyt pari kertaa ehtinyt testaamaan ja voi miten hyvältä neste tuntuu kihelmöivällä hiuspohjalla. Mukava viilentävä tunne.

Climbazole Scalp Tonic jätetään hiusten pesun jälkeen hiuspohjalle. Voidaan myös käyttää pesujen välillä. Neste tekee kihelmöivän tunteen, joka rauhoittaa kuivaa ja kiristävää hiuspohjaa, että myös vilkastuttaa verenkiertoa. Koska hoitoneste sisältää paljon denaturoitua alkoholia, niin en tule käyttämään jokaisen pesun jälkeen. Itse kärsin enemmänkin kuivasta hiuspohjasta ja kuivasta hilseestä ja sen aiheuttamasta kutinasta.

Olen aikaisemmin ostanut System 4 -tuotteeni 200 tai 215 ml:n pulloissa, mutta nyt päätin suoraa hankkia isommat. 500 ml riittää ensi syksyn ongelmiin. Kesällä nämä hiuspohjan ongelmat helpottavat ja alkavat taas syksyllä. Joten eiköhän tässä selvitä lähes ensi kevääseen asti näillä.

Riittoisuuden lisäksi mukavaa näissä isoissa pulloissa on pumppumekanismi. Muuten iso pullo on vähän kömpelö, mutta pumpun vuoksi tuntuu toimivalta. Climbazole Scalp Tonic on hieman hankalampaa annostella jättipullosta, mutta kyllä sekin onnistuu.

Tarjoushinnat ovat voimassa tämän viikon Pretty.fi -verkkokaupassa.

Pyörähdin myös Sokoksella eräs päivä. Sieltä mukaani lähti tällaisia.

Jotta hiuspohja ei pääsisi liian hyvään kuntoon, niin lisää kuivashampoota! Kulutan paljon kuivashampoota ja se ei ainakaan auta kuivaa hiuspohjaani. Kuitenkin kuivashampoon helppous ja kätevyys ajaa minut aina vain käyttämään niitä.

Joku aika sitten huomasin, että nyt Batisten kuivashampoota saa myös Sokoksilta ja jopa Prismasta. Valitettavasti tummien hiusten kuivashampoo oli loppunut Sokoksella, joten otin sitten testiin tämän XXL Volume -kuivashampoon. Tämä on XXL Volume on selkeästi tärkkelyksisempää, kuin Batisten Original tai Dark & Deep Brown -kuivashampoot. Tärkkelyksisyys antaa vahvemman pidon tyveen ja sitä kautta nostattaa tyveä hieman tehokkaammin.

Hintaa tällä Batisten XXL Volume -kuivashampoolla oli Sokoksella 7,90 € / 200 ml

Sitten tuote, jota lähdin ostamaan Sokokselta.

Äitini äitienpäivälahja. Minua on kovasti kiinnostanut nämä Philosophyn Miracle Worker Retinoid -hoitolaput. Ajattelin, että äitiäni voisi kiinnostaa testata näitä, joten siksi kiva äitienpäivälahja. Valitettavasti tällä lahjanantajalla on vähän ehtoja lahjaan. Tästä joutuu raportoimaan minulle. Riippuen nyt tuotteesta ja käyttökokemuksista, tästä saattaa tulla tarkempi esittelypostaus jossakin vaiheessa. Haluan niin kovasti nähdä ja kuulla, että kokiko äitini laput ihoa nuorentaviksi? *hieman skeptistä naurahdusta* Ainakin itse kädelle testaamalla koin, että laput tasoittavat ihoa, parantavat sen sävyä ja antavat muutenkin iholle paremman tuntuman.

Hintaa Philosophyn Miracle Worker Retinoid -lapuilla on 78,50 € / pkt.

Tässä shoppailuni tällä kertaa. Kiinnostiko joku niin paljon, että lukisit siitä mielelläsi lisää?

Lue myös

X