Glitz & Glam

Sileyttä, kiiltoa ja karkintuoksua pörröisille peikkohiuksille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin

Eilen 5 parasta -postauksen aiheena oli parhaimmat kasvoöljyt. Tänään esittelen hiusöljyn, jonka ostin tässä hiljattain kampaamossa käydessäni. Rakastuin tähän Goldwellin hiusöljyyn, jota entinen työkaverini minulle kehui kovasti kesällä. Minusta parhaimmat hiusöljyt ovat keveitä, mutta hoitavia. Ne eivät saa tehdä rasvaisuutta hiuksiin, vaan niiden tulee silottaa, suojata, selvittää ja antaa kiiltoa. Jos sen lisäksi löytyy muitakin kivoja ominaisuuksia, niin se on aina plussaa.

Kaikista pidempään Glitz & Glamia lukeneet saattavat muistaa rakastumiseni Goldwellin hiusöljyyn vuonna 2013. Goldwellin Elixir -öljyn valmistus on lopetettu. Tilalle tuli tämä Just Smooth Taming Oil. Ei oikeasti huono vaihdos!

Pumppupulloon pakattu Taming Oil on helppo annostella. Pienestä reiästä tulee vain vähän kerrallaan.

Kämmenelläni on kaksi kunnollista painallusta. Näin vähän riittää minun hiuksilleni. Just Smooth Taming Oil on täysin kirkasta väriltään. Se levittyy hiuksiin ihanan helposti, eikä tunnut rasvaiselta, eikä jätä ”lähmäistä” tuntumaa hiuksille. Ei edes silloin kun annostelee vähän överisti.

Aika usein hiusöljyt jättävät käsille rasvaisen ja silikonisen tuntuman sen jälkeen, kun on hiuksiin hiusöljyn levittänyt. Mitä vaikeampi hiusöljy on puhdistaa käsistä, sitä raskaampi se on. Tämä Goldwell Just Smooth Taming Oil ei tunnu käsissä inhottavalta. Sen öljyt ja silikonit saa katoamaan kuiviin käsiin. Niin keveää se on, ja siksi olen nyt aivan rakastunut tähän hiusöljyyn.

Goldwell Just Smooth Taming Oil tuoksuu niin ihanan karkkiselle! Jos rakastat karkkimaista tuoksua, rakastut tämän hiusöljyn tuoksuun. Ylistin jo aikaisemmin tänä vuonna saman sarjan hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Näissä Just Smooth -sarjan tuotteissa tuoksuu ihanan kirpeä karkki. Mieleeni tulee mansikka Chupa Chups -tikkari.

Sen lisäksi, että Just Smooth Taming Oil tuoksuu herkulliselta, se antaa hiuksille upeaa kiiltoa ja sileyttä. Öljy selvittää hiuksia todella hyvin. Tämä on tärkeää hiusten kunnon kannalta, sillä takkuiset hiukset joutuvat mekaaniselle rasitukselle hiuksia harjatessa. Hius venyy aikansa, mutta sitten se katkeaa. Pitkähiuksisille ja hiuksiaan kasvattaville ja takkutukkaisille tärkeää muistaa käyttää hiuksia selvittäviä tuotteita. Hauraat hiukset hyötyvät myös, sillä mitä helpommin hiukset saa harjattua, sitä vähemmän hiuksien katkeilua ja murenemista.

Goldwell Just Smooth Taming Oil sopii kaikille hiuslaaduille, mutta nyt annan erityissuosituksen hennoille, takkuuntuville ja käsitellyille hiuksille. Karhea ja pörröinen hius kanssa hyötyy tästä hiusöljystä. Mutta jos tarvitsee oikein raskasta ja öljyistä hiusöljyä, kuten esimerkiksi äärimmäisen kuivan, paksun, karhean ja pörröisen kiharaisen hiuksen vuoksi, ei tämä hiusöljy oikein riitä. Jää liian keveäksi.

Hiusöljyjä on todella laajalla hintahaitarilla. Goldwell Just Smooth Taming Oil sijoittuu kivasti keskikastiin, ehkä jopa keskivertoa edullisemmaksi. Goldwell on aika laajasti kampaamoissa ja salonkituotteita myyvissä tavarataloissa myytävänä. Myös monet verkkokaupat myyvät Goldwellia.

Hinnaltaan Just Smooth Taming Oil on 15-20 euron paikkeilla. Itse maksoin omastani muistaakseni jotain 17,50 €. Bangerheadissa* näyttää olevan 15,60 € tällä hetkellä.

Hiusöljyt olivat kovasti nosteessa ja suosittuja muutama vuosi sitten. Minulla meni tovi niin, että en käyttänyt hiusöljyjä. Nyt viimeiset pari vuotta olen ollut ahkera hiusöljyjen käyttäjä. Ne ovat loistavia hiuksilleni, ja talviaikana kivasti vähentävät hiusten sähköisyyttä.

Käytätkö sinä hiusöljyjä? Ovatko ne edelleen suosittuja?

X