Hiukset

Tekstuurisuihkeen uusi löytyminen! Helppokäyttöinen hiustuote

1.10.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hello everybody! Opinnäytetyön tutkimussuunnitelman vuoksi pidetty blogiloma on päättynyt! Sain tutkimussuunnitelman laadittua ja ehkä sain siitä ihan järkevän sekä loogisen. Tein blogilomani aikana erään päätöksen, joka tietää muutoksia Glitz & Glamiin. Mutta niistä voisin kertoilla huomenna. Tänään haluan puhua tekstuurisuihkeesta!

Tekstuurisuihke ei ole ollut minun suosikkituotteeni, vaikka niitä olen joskus käyttänyt ja esitellyt. En oikeastaan edes tiedä, että miksi ne eivät ole minua niin sytyttäneet. Enemmän olen intoillut ja käyttänyt kuivashampoota tai suolasuihketta. Suolasuihkeen tarve loppui käytännössä siihen, kun ryhdyin vaalennusprosessiin vuonna 2014. Vuonna 2015 olikin sitten vaalennuksien jälkeen tekstuuria hiuksissa ihan omasta takaa, kun vaalennukset (hapettumisprosessit) olivat tehnyt tehtävänsä. Kuivashampoon käyttöä olen yrittänyt vähentää viimeisen 1-2 vuoden aikana. Hiukseni kuivuivat siitä niin paljon, eikä päänahka tykännyt. Kuivashampoota käytän vain likaisille hiuksille, en puhtaille hiuksille kohottamaan.

PR-toimisto lähetti minulle kaikkea kivaa ja tarpeellista Turkin matkalle. Sain myös Biozellin matkakokoisia tuotteita. Reissussa huomasin tekstuurisuihkeen olevan mahtava tuote tuomaan volyymia niissä olosuhteissa. Ilma oli niin kostea iltaisin, että helposti hiukset vaan ”lässähti”.

Nyt sitten oli ostettava iso pullo Biozellin tekstuurisuihketta. Prismassa tämä 300 ml:n pullo taisi maksaa jotain 5,75 tai 5,90 €.

Biozell ei ole ainut käyttämäni tekstuurisuihke, mutta se on yksi edullisemmista. Olen kaivanut laatikoitani ja löytänyt muutamia tekstuurisuihkeita, joita nyt innoissani käytän. Varmaan tulevaisuudessa tulee 5 parasta tekstuurisuihketta -postaus.

Tekstuurisuihkeet antavat liukkaalle, vastapestylle hiukselle hieman karheutta, eli tekstuuria. Sen lisäksi tekstuurisuihke antaa volyymia, kun hiuksia ”möyhentää” suihkeen suihkuttelun jälkeen. Hiuksiin tulee kivasti ryhtiä ja helpompaa hallittavuutta. Kampaukset, letitykset jne. onnistuvat helpommin tekstuurisuihke pohjalla. Kiharoiden päälle hyvä, niin pysyy jokin muoto hiuksissa, vaikka ulkona olisi ilman suhteellinen kosteusprosentti luokkaa 90. Korvaa joillakin hiuslakan, sillä tekstuurisuihkeilla on keveästi pito-ominaisuuksia, mutta ne vähän vaihtelevat valmistajan mukaan. Toisissa on enemmän kuin toisissa.

Vaikka jo Turkissa tekstuurisuihke ihastutti, nyt lyhyemmän hiuslookin myötä olen aivan rakastunut. Oikeastaan voisin sanoa näinkin, että Turkissa ihastumiseni tekstuurisuihkeeseen, oli sysäys leikkauttaa ylipitkä polkka. Halusin hiukset, jotka olisivat aukinaisinakin niin helpot ja silti siistit. Ne saisivat olla pörröt, mutta se vaan näyttää paremmalta vähän lyhyemmissä kuin mitä minun hiuksieni pituus on yleensä ollut. Vastapestyille hiuksille suihkaus sinne ja tänne, sitten möyhennys. Olen valmis lähtemään!

Tiivistettynä tekstuurisuihkeen hyödyt:

  • antaa tekstuuria hiuksille, joka auttaa kampauksien tekemiseen ja lisää pitoa
  • antaa volyymia, eli tuuheutta hiuksille
  • parantaa kampausten ja muotoilujen kestävyyttä
  • seuraavana päivänä saattaa onnistua kiharoiden freesaus
  • kohottaa tyveä ja antaa ryhtiä hiuksille
  • antaa kevyesti pitoa, eli sillä voidaan korvata joissakin tapauksissa kevyen pidon antava hiuskiinne.

Kuka käyttää tekstuurisuihketta? Mitä suosittelette kokeilemaan? Niin ja oikein ihanaa alkanutta lokakuuta!

Kommentit (6)

Tiedän hiuslaadun. Itselläni ei ole samanlaista, mutta olen käsitellyt sellaista. Haastava on.

Mä käytän tuota samaa ja tykkään 🙂 muita en ole vielä kokeillut, mutta voisi kyllä tän loppuessa testata ja vertailla vähän.
Hyvää lokakuuta 🙂

Minulla on ollut tekstuurisuihkeita. Yleensä käytin niitä kuvauksissa mallin/asiakkaan hiuksille. Omaan silloin tällöin. Nyt hurahdin, kun tajusin tekstuurisuihkeen sopivan sittenkin parhaiten. Tai ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä. 🙂

Mä käytän tosi vähän hiustenmuotoilutuotteita, lähinnä just tekstuuria antavat tuotteet on sellaisia joita tykkään hiuslakan lisäksi käyttää ja vahaa. Biozellin suihke on yksi lemppareitani ja ollut käytössä jo vuosia. 🙂

No tämä ei kyllä ole kallista ja on helposti saatavissa. Siksi tuntuu itsellekin tässä kohtaa suosikilta. 🙂

Harvoin pääsen tällä hennolla ja lasimaisella tukalla sanomaan että RAKASTAN jotain hiustuotetta koska kaikki on aina niin pirun vaikeaa tällä hiuslaadulla, mutta tää Biozell on ihan parhautta <3

Tiedän hiuslaadun. Itselläni ei ole samanlaista, mutta olen käsitellyt sellaista. Haastava on.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *