Glitz & Glam

Uusia shampoita ja hoitoaineita kokeilussa - Nämä yllättivät positiivisesti!

Ostin ihan sokkona itselleni täysin tuntemattoman brändin hiustenhoitotuotteita. Odotukseni eivät olleet korkealla, mutta yllätyin todella positiivisesti näistä iloisen näköisten pakkausten sisällöstä.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Ostin ihan sokkona itselleni täysin tuntemattoman brändin hiustenhoitotuotteita. Odotukseni eivät olleet korkealla, mutta yllätyin todella positiivisesti näistä iloisen näköisten pakkausten sisällöstä.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Välillä tarpeeseen hankkiessa tulee sellainen fiilis, että haluaa ostaa tuttujen ja jo hyväksi havaittujen lisäksi jotain täysin uutta kokeiltavaa. Näin minulle kävi hiljattain. Olin shampoo- ja hoitoaineostoksilla Lykon verkkokaupassa, kun selaillessa huomioni herättivät värikkäät ja hauskalta näyttävät hiustuotteet.

Koska Happy Crazy Minen tuotteet olivat todella edullisia, päätin sitten ostaa muutaman tuotteen testailuun itselleni ja tyttärelleni.

Kun tuotteet tulivat, testasimme ne malttamattomina. Pidimme molemmat tämän entuudestaan tuntemattoman merkin tuotteista, joten haluan niistä kertoa kokemuksiani teillekin.

Happy Crazy Mine lyhyesti

Happy Crazy Mine on Lykon oma tuotemerkki. Se on luotu yhdessä heidän omien kampaajiensa kanssa. Happy Crazy Mine koostuu kolmesta sarjasta. Repairing-sarja on vaurioituneille, kuiville ja käsitellyille hiuksille. Moisturizing-sarja auttaa kuivia hiuksia säilyttämään kosteuden syvällä hiusten kuiduissa, sekä antaa kiiltoa, ehkäisee pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Volumizing-sarja auttaa hiuksia tuntumaan ja näyttämään paksummilta ja tuuheammilta. Lisäksi merkiltä löytyy Silver-shampoo neutraloimaan keltaisuutta vaaleissa hiuksissa.

Kaikki merkin tuotteet sisältävä UV- ja lämpösuojan. Happy Crazy Mine markkinoi olevan täydellinen värjätyille hiuksille. Testaajina olivat vaalennetut & värjätyt hiukset sekä värjäämättömät hiukset. Tuntuu soveltuvan molemmille.

Vaikka nämä eivät olekaan sulfaatittomia, hiukseni eivät takkuunnu, eikä suoraväripigmentitkään huuhtoudu parissa pesussa kokonaan pois hiuksistani. Toki minun täytyy välillä käyttää värishampoota, jotta persikkainen väri hiuksissani säilyy, mutta pesen vain joka toisessa tai kolmannessa pesussa suoraväripigmenttejä sisältävällä shampoolla.

Valitettavasti Happy Crazy Mine ei sovellu sulfaattien ja silikonien vuoksi Curly Girl -metodia noudattaville, mutta muille suosittelen tutustumaan.

Lue myös: Curly Girl -metodiin soveltuvien hiustuotteiden esittelyjä

Happy Crazy Mine kosteuttava sarja

Tyttärelleni tilasin kosteuttavan sarjan shampoon ja hoitoaineen. Hänellä on värjäämättömät hiukset, jotka murrosiän vuoksi rasvoittuvat erittäin nopeasti. Hän on perinyt myös minun hiuslaatuni, joka on takkuuntuva ja pehmeä sekä näin talvisin sähköistyvä.

Kosteuttava shampoo ja hoitoaine lupaa säilyttää kosteuden syvällä hiuksessa sekä antaa kiiltoa, ehkäisee pörröisyyttä ja hiusten sähköisyyttä.

Sweet Moisturizing -sarjan pakkausten värimaailma on aika räväkkä. Harvoin näkee vastavärien yhdistelyä, kuten tässä tapauksessa sinistä ja oranssia.

Sweet Moisturizing Shampoo

Shampoon koostumus on geelimäinen, joka vaahtoaa hyvin hiuksissa. Sitä on vaivaton työstää hiuspohjaa puhdistaessa. Shampoo huuhtoutuu vaivattomasti hiuksista, mutta mikä parasta, se ei laita meidän kummankaan herkästi takkuuntuvia hiuksia aivan umpisolmuun.

Lue myös: Pesetkö hiuksesi oikein? Näin syntyy vähemmän takkuja hiustenpesussa

Shampoo tuoksuu ihanalle. Makea, karkkimainen tuoksu on kuitenkin sen verran mieto, ettei jää löyhkäämään hiuksiin.

Olen huomannut, etteivät tyttäreni hiukset muutu yhden päivän aikana aivan lähmäisiksi, kuten ne ennen tätä shampoota olivat tehneet jo pitkään. Olen havainnut saman omistakin hiuksistani. Hiukset pysyvät puhtaampina pidempään. Tämä tuli jotenkin yllätyksenä minulle, kun shampoo ei sitten kuitenkaan tunnu liian pesevältä.

Tyttärelläni hiukset näyttävät puhtailta 1-1,5 päivää. Minulla jopa kaksi nukuttua yötä, vaikka en olekaan föönannut hiuksiani. Kolmas päivä on sellainen, että pieni freesaus kuivashampoolla riittäisi, sillä silloinkaan hiukset eivät ole muuttuneet älyttömän rasvaisiksi.

Lue myös: 5 parasta shampoota rasvoittuville hiuksille

Sweet Moisturizing Conditioner

Hoitoaineen koostumus keveähkö, hennosti vaaleansininen. Hoitoaineessa on sama makea, karkkimainen tuoksu kuin shampoossakin. Sweet Moisturizing -hoitoaine selvittää takkuja ja auttaa hiuksia säilyttämään kosteuden.

Hoitoaine on sopivan kevyt tyttäreni hiuksille. Minun hiuksilleni ihan ok. Se kyllä kosteuttaa, mutta jään kaipaamaan sellaista ravitsevuutta.

Olen havainnut, että tyttäreni hiukset eivät ole sähköistyneet mitenkään valtavasti, vaikka nyt on talvi ja pakkasia. Kissan kanssa saamme toisistamme jatkuvasti sähköiskuja, mutta omat, eivätkä tyttäreni hiukset leijaile pahasti.

Lue myös: 5 parasta keinoa sähköisille hiuksille

Happy Crazy Mine korjaava sarja

Itselleni tilasin Repairing -sarjan eli korjaavan sarjan shampoon ja hoitoaineen. Sarja sopii vaurioituneille, kuiville ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Shampoon ja hoitoaineen kerrotaan korjaavan, kosteuttavan ja vahvistavan hiusten rakennetta. Tuotteiden luvataan antavan kiiltoa ja ehkäisevän pörröisyyttä ja sähköisyyttä sekä rauhoittavan hiuspohjaa.

Sweet Repairing -sarjan pullojen värimaailma on aika suloinen ja ”tyttömäinen”. Odotin jotain todella makeaa ja ihanaa tuoksua, mutta tämä sarja ei tuoksukaan yhtä makealle. Sellainen vieno hedelmäinen tuoksu, joka ei oikein saa hurmioitumaan. Ihan ok, mutta ei yhtä ihana kuin kosteuttavan sarjan tuotteissa.

Sweet Repairing Shampoo

Shampoon koostumus on läpikuultavaa geeliä. Shampoo vaahtoaa mukavasti ja tuntuu hiuksissa välittömästi hoitavammalta kuin merkin kosteuttava shampoo. Huuhtelun jälkeen hiukset ovat ilman hoitoainettakin mahdolliset selvittää, jopa tällaisen takkuhiuksisen yksilön. Toki käytän aina hoitoainettakin, mutta vaalennetut hiukseni olisi mahdollista selvittää ilman hoitoainetta.

Eikö kuulostakin, että tämä shampoo olisi varmasti nopeasti hiuksia rasvoittava? Minä luulin niin, mutta olin väärässä oletukseni kanssa. Uskomatonta kyllä, myös korjaava shampoo pitää hiukseni vähän pidempään puhtaina kuin useat korjaavat shampoot. Ne usein rasvoittavat hiuspohjaani, vaikka pituudet niiden hoitavuudesta pitävätkin.

Lue myös: Hyvä vaurioituneiden hiusten shampoo – Vähentää katkeilua ja haaroittumista

Sweet Repairing Conditioner

Valkea hoitoaine on hyvin tiivistä koostumukseltaan, jota saa kyllä taistella ulos pullosta. Hoitoaine levittyy hyvin hiuksiin. Huuhdellessa hoitoainetta hiuksista ne suorastaan avautuvat solmuistaan.

Todella hyvin selvittävä hoitoaine. Kyseessä on korjaava, joka antaisi mielikuvan rakennepaikkaavasta tuotteesta. Kyseessä on kuitenkin ennemminkin kosteuttava ja hiuksia macadamiaöljyllä ravitseva sekä hiuksia pehmentävä ja selvittävä tuotesarja.

Lue myös: 5 parasta rakennepaikkaavaa tehohoitoa

Happy Crazy Mine Sweet Treatment

Sitten kun haluaa oikein tehohoitaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia, niin merkiltä löytyy myös hiusnaamio. Kosteuttava hiusnaamio lupaa vahvistaa hiuksen rakennetta ja antaa tehokkaampaa hoitoa.

Tämä tuote tuoksuu kanssa niin taivaalliselta! Ihanan sokerinen, aavistuksen vaniljainen tuoksu. Olen ihan koukuttunut tämän hiusnaamion tuoksuun.

Paksu, valkoinen koostumus, jonka levittäminen hiuksiin vaatii hieman enemmän levittämistä. Laitan aina kunnon kourallisen, koska hiukseni suorastaan imaisevat hiusnaamion itseensä.

Hiusnaamio levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5 minuuttia. Toki aina voi antaa vaikuttaa pidempäänkin, jos hiukset ovat erityisen heikossa ja kuivassa kunnossa. Huuhdellessa hiukset tuntuvat välittömästi paremmilta. Hiusnaamio sisältää öljyjä, jotka tuntuvat aavistuksen koostumuksessa sen täyteläisyytenä. Hiukset saavat luonnollista kiiltoa ja ovat helpot selvittää.

Lue myös: 5 parasta kosteuttavaa hiusnaamiota

Miksi ihastuin Happy Crazy Minen tuotteisiin

Koska minulla on helposti rasvoittuvat hiukset, jotka ovat haastava selvittää pesun jälkeen, tarvitsen shampoon, joka pitää hiuspohjan puhtaana ja selvittää hiuksia. Harvoin löytyy nämä ominaisuudet samasta shampoosta. Hoitoaineet ovat myös selvittäviä ja toimivia. Hiuksista tulee kauniisti laskeutuvat, pehmeät ja pakkasista huolimatta sähköistymistäkin on aika vähän.

Lisäksi nämä tuoksuvat niin ihanilta, paitsi tuo Repairing oli vähän tylsä tuoksultaan, vaikkei huono kuitenkaan. Iloiset pakkaukset ja edullinen hinta olivat toki myös plussia.

Koska kyseessä on Lykon oma brändi, näitä ei myydä oikeastaan muualla. Hintatasoltaan Happy Crazy Mine on kampaamomerkkien tasolla, mutta Lykon verkkokaupassa on shampoo+hoitoaine -paketit älyttömän edulliseen hintaan! Siksi näitä haalin testailuuni näin paljon.

Lisäksi löytyy myös shampoo+hoitoaine+hiusnaamio -settejä edullisesti. Yksittäin ostettuina hinnat ovat huomattavasti kalliimmat, joka minusta on pakettikampanjasta huolimatta vähän hassua.

Eli jos mielit kokeilemaan Happy Crazy Mine -hiustuotteita, kannattaa ostaa setteinä. Siten säästää oikeasti rahaa.

Itse hyödynsin seuraavat pakettitarjoukset:

*Kosteuttava shampoo ja hoitoaine -paketti 9,90 € (norm. 39,50 €)
*Korjaava shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio -paketti 17,90 € (norm. 64,50 €)

Koska tyttäreni pyysi jo ostamaan uudet Moisturizingin tuotteet, voisin tilata hänelle myös Volumizingin kokeiltavaksi. Itselleni myös tuota Moisturizingia ja Repairingia sekä hopeashampoota odottelemaan aikaa, kun päätän palata blondiksi. Nyt vielä olen aikeissa jatkaa persikkaisessa värissäni tai vaihdan ruusukultaisempaan sävyyn. Saa nähdä. Keväällä luultavasti iskee taas kaipuu blondiin.

*Täältä löydät kaikki Happy Crazy Minen tuotteet.

Olitko kuullut tai kokeillut tätä merkkiä aikaisemmin?

 

Lue myös:

5 parasta hiustuotetta minimalistille – Yhdellä tuotteella monta ominaisuutta

5 parasta kulttimaineista hiustuotetta

5 parasta vinkkiä takkuisille hiuksille

X