Hiukset

Volyymiä hentoisiin hiuksiin

22.9.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Goldwell on jatkanut Dualsenses tuotelinjojen uudistamista. Viimeisimpänä uudistuksen koki Ultra Volume -sarja, joka on suunnattu hennoille ja normaaleille hiuksille.

Uteliaisuuteni oli suuri paria täysin uutta tuotetta kohtaan, joten ostin ne töistä itselleni testiin.

Ultra Volume -tuoteperheessä uudistui Boost Spray ja täysin uutuutena Touch-up Spray -kuivashampoo.

Ultra Volume -tuoteperheen shampoo ja hoitoaine uudistuivat myös ja 60sec Treatment poistui.

Ultra Volume Boost Spray 150 ml

Rakennetta antava suihke hennoille ja normaaleille hiuksille. Suihketta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja föönataan tai annetaan kuivua vapaasti. Boost Spray -suihketta voi käyttää tyvestä latvaan ja se selvittää hieman hiuksia, joka helpottaa hiusten harjaamista.

Boost Spray ei sinällään anna hiuksille pitoa, mutta parantaa muotoilujen kestoa. Tuotteen idea perustuu hiusten karheampaan pintaan, jolloin hiukset ovat ilmavemmat ja näin näyttävät, että myös tuntuvat paksummilta. Lisäksi karheampi hius on helpompaa käsitellä, että myös kampaukset ja muotoilut saavat parempaa kestoa.

Pidän Boost Spray -suihkeen antamasta luonnollisesta volyymistä. Hiukset eivät ole ollenkaan sen tuntuiset, kuin ne ovat suolasuihkeiden, kuivashampoiden, vahojen jne. jälkeen. Hiukset tuntuvat aivan puhtailta, mutta niissä on ilmavuutta ja ponnari tuntuu oikeasti paksummalta, kuin ilman mitään volyymiä antavaa tuotetta.

Suosittelen niille, jotka kaipaavat luonnollisempaa volyymia antavaa tuotetta hiuksilleen ja toivovat volyymituotteelta helppokäyttöisyyttä.

Ultra Volume Touch-up Spray 250 ml

Tämä on kuivashampoo, eli käytetään kuiviin hiuksiin. Suihkutetaan tyveen, mutta voi käyttää pituuksiinkin, hierotaan hyvin tyveen ja harjataan.

Jos olet tottunut voimakkaan pidon antaviin kuivashampoisiin, niin en suosittele Touch-up Spray -kuivashampoota, mutta jos etsit kevyempää kuivashampoota, niin tämä voisi olla sinulle. Touch-up Spray -kuivashampoo on kevyt ja se ei ole kovin tärkkelyksinen, eli jauhoinen. Se ei jätä hiuksia valkoisiksi ja samean mattaisiksi. Kuivashampoon tuoksu on raikas ja lähes tuoksuton. Monissa kuivashampoissa on hieman epämiellyttävä tuoksu, mutta Touch-Up Spray on raikas.

INCI-listasta löytyy vastaus tämän kuivashampoon tärkkelyksestä. Touch-up Spray -kuivashampoossa on käytetty tapiokaa (Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane), eli maniokki nimisen kasvin mukuloista valmistettua jauhoa. 

Goldwell Dualsenses -tuotteita jälleenmyy monet parturi-kampaamot, Sokokset, Stockmann ja kampaamotuotteita jälleenmyyvät liikkeet & verkkokaupat. Hinnat vaihtelevat hieman jälleenmyyjästä riippuen. Ultra Volume Boost Spray maksaa noin 15-20 euroa ja Touch-Up Spray suunnilleen saman. Itse ostin töistä, kun meillä oli Goldwellin tuotteet superhyper-tarjouksessa, neljä tuotetta 35 eurolla. Hyviä tarjouksia aina kannattaakin hyödyntää, kun haluaa varastojaan täydentää.

Onko kukaan volyymiä kaipaava ehtinyt kokeilemaan uudistunutta Ultra Volume -sarjaa?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Kiitos toiveestasi. Katsotaan, katsotaan… 😉 Suurta inspiraatiota en koe punaviinihuulista, koska ne näyttävät lähinnä kuluneelta huulimeikiltä. Mutta kaikenlaisia trendejä sitä on, joten en tietenkään tyrmää ajatusta. 🙂 Let’s see… 😉

Kommentit

Nyt alkoi kiinnostaa tuo kuivashampoo ja boost spray. Käytin aikoinaan sitä 60 sekunnin volyymihoitoa, joka oli purkissa.Se tepsi oikeasti. Harmi,että poistui.

Vielä niitä Ultra Volumen 60sec Treatmenttejä saattaa löytää poistomyynneistä. 😉 Meillä töissä niitä purkkeja myytiin 5 eurolla. 😉 On aina todella harmillista, jos oman lempparituotteen valmistus lopetetaan. En tiedä mitä tekisin, jos Goldwellin Color Extra Rich sarjan 60sec Treatment lopetettaisiin? :O

katselin syksyn meikkitrendejä ja juolahti tuossa mieleeni että voisitko tehdä postauksen/tuton mattaisista punaviinihuulista :)?

Kiitos toiveestasi. Katsotaan, katsotaan… 😉 Suurta inspiraatiota en koe punaviinihuulista, koska ne näyttävät lähinnä kuluneelta huulimeikiltä. Mutta kaikenlaisia trendejä sitä on, joten en tietenkään tyrmää ajatusta. 🙂 Let’s see… 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *