Mainos Glitz & Glam

Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenteri 2/4 + arvonta & alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö

Mainos/nobebeauty.fi

Onko teilläkin vähän sellainen fiilis, että jouluaatto lähenee sellaisella vauhdilla, että ette meinaa pysyä mukana. Mietin tässä vain, että kahden viikon päästä on aatonaatto ja viimeinen Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenterin luukku. Onneksi siihen on kuitenkin vielä aikaa sen kaksi viikkoa. Sitä ennen ehdimme avata luukut 2/4 ja 3/4. Tänään vuorossa toinen luukku.

Lue täältä ensimmäinen luukku, jos missasit sen!

Tässä kalenterin toisessa luukussa esittelen ihastuttavia TonyMolyn tuotteita. Olen näitä lukuisat kerrat ihastellut ja hypistellyt Tukholman Sephorassa. Vihdoin TonyMolya saa Suomestakin, kuten esimerkiksi nobe -verkkokaupasta*. Tässä korealaisessa brändissä jotenkin oikein kulminoituu aasialainen kosmetiikka. Tuotteet ovat leikkisiä. Olen niin katkera vieläkin siitä, että en jaksanut ja ehtinyt koluta maailman verkkokauppoja, kun TonyMolyn Pokemon -tuotteet tulivat myyntiin. Harmi, että niitä ei enää oikein saa.

Halusin ottaa tähän luukkuun teemaksi silmänympärysihon. Erityisesti turvotuksen ja kuumotuksen. Jos on kovasti tullut juhlittua tai on kiireistä, stressaavaa ja sen seurauksena unetonta, on usein silmänaluset turvoksissa – erityisesti aamuisin. Iltaisinkin saattaa olla iho vähän turvoksissa ja ihoa kuumottaa. Kosmetiikasta ei tietenkään ongelmiin löydy ratkaisua, sillä hyvä uni on kaiken avain, mutta kosmetiikasta löytyy hätäapua.

TonyMoly Panda’s Dream Eye Patch* -silmänympäryslaput tuovat virkistävää kosteutta silmänympärysiholle. Korealaisessa kosmetiikassa kangasnaamiot ovat todella suosittuja ja yleisiä. Joten ei ihme, että silmänympärysihollekin löytyy omat kangasnaamiot.

Pakkaus sisältää kaksi kertakäyttöistä, kankaista silmälappua.

Kosteat, seerumilla kyllästetyt naamiolaput asetellaan silmille. Laput ovat niin suuret, että ne ulottuvan poskipäille asti.

Olin jotenkin kuvitellut, että näyttäisin suloiselta Tao Taolta näissä silmälapuissa, mutta minä näytän enemmänkin joltain pesukarhulta, joka varastaa ruokaa roskiksista. Mutta minusta pesukarhukin on todella suloinen olento.

Jos ei halua nähdä mitään, voi laput kääntää silmäluomien päälle ja ottaa vaikka pienen levon sohvalla. Varmasti siinä turvotus laskee, kun saa nautiskella silmät kiinni viileästä naamiosta ja seerumin kosteuttavuudesta.

Jos rauhalliselle päivän aloitukselle ei ole aikaa, mutta turvotusta ja kuumotusta pitäisi vähän rauhoittaa, rientää pikkupanda apuun.

TonyMoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick* on puikkomainen silmänympärysvoide, joka helpottaa turvotusta. Se kosteuttaa, viilentää ja rauhoittaa ihoa. Tuote sisältää bambu-uutetta sekä xylitolia.

Tämä on ihan ässä tuote! Puikkomaisuutensa vuoksi, voi pandapuikon sujauttaa käsilaukkuun ja käyttää missä ja milloin vain.

Puikkoa vain kieritetään ulos hylsystä ja sivellään silmänympärysiholle. Välittömästi tuntuu virkeämmältä. Puikko tekee kevyesti viilentävän tunteen silmänympärysiholle. Puikko on sen verran kiinteä, että siitä ei irtoa voidetta yhtä runsaasti kuin esimerkiksi puikkomaisesta huulivoiteesta irtoaa huulille. Pandapuikolla sipaisun jälkeen ei tarvitse taputella voidetta iholle. Tätä voi kokeilla meikin päällekin, jos on tarvetta. Tällöin kannattaa vain taputella kevyesti puikolla, niin ei lähde meikkituotteet liikkeelle silmien alta.

Puikko ei tee ollenkaan rasvaista tunnetta iholle. Siksi voin suositella rasvoittuvillekin silmäluomille. Kuiville silmäluomille tämä puikko ei yksinään riitä kosteuttajaksi. Vaikka siinä kosteuttavia ainesosia on ja kosteuttaa, ei se yksinään ole riittävä kuivalle silmänympärysiholle.

Panda’s Dream Eye Patch* -silmälaput ovat hauskat ja ihanasti silmänympärysihoa kosteuttavat, virkistävät ja turvotusta viileytensä vuoksi laskevat, mutta niissä ei ole sillä tavalla ratkaisua tavallisiin arjen tilanteisiin. Yleensä on niin kiire, että ei ehdi jäädä silmälaput silmillä odottamaan turvotuksen laskua. Joten Panda’s Dream So Cool Eye Stick* -puikko nousee suosikikseni. Tämä tuote yllätti minut. Parempi kuin odotin sekä arjessa käytännöllisempi ratkaisu.

TonyMoly Panda’s Dream Eye Patch -silmälaput ja TonyMoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick -puikon löydät nobe -verkkokaupasta*.

Alennuskoodilla ADVENTTI2 saat 20% alennusta ostoksistasi nobebeauty.fin* normaalihintaisista tuotteista 9.-15.12.2018 välisenä aikana.

9.-15.12.2018 välisenä aikana tehdyt ostokset nobe -verkkokaupasta postaukseni linkkien kautta, kerryttävät komissiota, jotka ohjaan Hope ry:lle.

Viime viikon luukussa keräsin varoja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle. Kysyin teiltä toivetta seuraavan viikon kohteesta. Hope ry näytti olevan hyvin vahvasti esillä teidän vastauksissa. Koska jotkut eivät nimenneet jotain tiettyä hyväntekeväisyysyhdistystä, mutta mainitsivat vähäosaiset lapset ja lapsiperheet, laskin heidänkin ehdotuksen Hopelle. Hope on kanssa minulle läheinen kohde. Olen tehnyt postauksenkin Hopesta pari vuotta sitten. Viime jouluna kiikutin koko perheen voimin neljä muovikassillista kosmetiikka- ja hygieniatuotteita nuorille. Kyseessä siis täysin koskemattomia tuotteita, jotka ovat turhaan minun nurkissani pyörimässä.

Voit myös tehdä lahjoituksen suoraan Hopelle.

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ei ilmeisesti ollut kovin läheinen kohde, sillä vain reilu 3 euroa kertyi ensimmäiselle kohteelle. 😔 Olin päättänyt, että jos KSEY ei saa mielestäni riittävästi varoja, kaivan omasta pussistani tavoitteeni verran, eli maksan lahjoituksen erotuksen omasta pussistani KSEY:lle. Toivottavasti Hopelle kertyy enemmän.

ARVONTA

Kuten viime viikolla, on tällä viikolla jälleen uusi arvonta! Arvon yhdelle 50 euron lahjakortin nobe -verkkokauppaan*. Osallistumisohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen. Lisää sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, mikäli arpaonni suosii sinua.
  • Kerro, miten haluaisit hemmotella itseäsi, jos voittaisit 50 euron lahjakortin nobelle?
  • Osallistumisaika päättyy 15.12.2018 klo 22.00.

Ensimmäisen luukun arvonnan voittajaan otan yhteyttä tämän sunnuntain aikana.

Oikein ihanaa sunnuntaita! Viikon päästä Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteri 2018 jatkuu kolmannella luukulla!

X