Glitz & Glam

Aikuista ihoa ravitseva kasvoseerumi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lumenelta

Kuten olen maininnut, pidän kovasti kotimaisen Lumenen ihonhoitotuotteista. Erityisesti seerumit ovat lähellä sydäntäni. Olen testannut Harmonia -sarjan ravitsevaa seerumia, josta haluan vinkata muillekin Lumenesta pitäville.

Harmonia -tuotesarjan ydin on ihon tasapainon palauttamisessa. Pakurikääpä on Harmonia -sarjan tuotteissa käytetty raaka-aine. Pakuri onkin tunnettu erityisesti superfoodina, sillä sen kerrotaan olevan myös maailman tehokkaimpiin luonnon antioksidantteihin kuuluva ainesosa. Kerran olen pakuriteetä maistanut. Ei ollut ihan minun juttuni.

Harmoniassa on Lumenen tuotesarjoista korkein luontaisen alkuperän käyttöaste. Lumene on jo vuosia merkinnyt pakkauksiinsa tuotteidensa luontaisen alkuperän osuuden prosenteilla. Tässä tänään esittelyssä olevassa seerumissa raaka-aineiden luonnollinen alkuperä on huikeat 98%.

Harmonia -sarjassa on mielestäni Lumenen kauneimmat pakkaukset. Harmonian tuotteiden korkeissa koristaa kaunis puuta muistuttava yksityiskohta, joka erityisesti vetoaa minuun. Todella onnistunut design, joka todella näyttää harmoniselta. Utuinen mintunvihreä, harmahtavan kelopuun väri ja ripaus ylellisyyttä kultaisilla yksityiskohdilla on todella kaunis yhdistelmä.

Olen muutamia Harmonia -sarjan tuotteita kokeillutkin aikaisemmin. Niistä monikäyttöinen balmi oli 5 parasta monitoimivoidetta -listauksella.

*Lumene Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum on pipettipulloon pakattu seerumi. Lumenen pipettipullot ovat laadukkaita, sillä pipetti on riittävän pitkä, jotta se yltää pullon pohjalle asti. Lisäksi pullonsuulla on niin sanottu niistäjä eli tiiviste, jonka vuoksi paksumpikaan seerumi ei jää pipetin ulkoreunoille. Eikä pipettiä takaisin pulloon työntäessä inhottavasti kaikki kallis seerumi valu pullon reunaa pitkin, jos pipetti osuu pullonsuulla reunaan.

Tästä pakkauksen pieniä yksityiskohtia hiovasta suunnittelusta olen kiitellyt Lumenea mielessäni useamman kerran. Oikeastaan käyttäessä Lumenen seerumia asiaa ei välttämättä edes noteeraa, mutta käyttäessä jonkun toisen merkin seerumia, jossa tuota pullonsuulla olevaa tiivistettä ei ole, tajuaa Lumenen pakkaussuunnittelun käyttäjälähtöisyyden.

Pakurikääpä, lähdevesi, koivunmahla ja tehokkaasti kosteutta sitova hyaluronihappo toimivat Harmonia -sarjan seerumin tehoaineina. INCI-listaa tutkiessani tein mukavan havainnon. Seerumi sisältää kahta erilaista hyaluronihappoa, Hydrolyzed Hyaluronic Acid ja Sodium Hyaluronate.

Näistä jälkimmäinen on kosmetiikkatuotteiden tyypillisin hyaluronihapon muoto eli hyaluronihapon suola. Hydrolyzed Hyaluronic Acid on hyvin pienimolekyylinen hyaluronihapon muoto. Siksi se läpäisee ihon tehokkaasti ja imeytyy paremmin syvemmälle kuin isomolekyylisemmät hyaluronihapon muodot.

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum on koostumukseltaan maitomaista ja väriltään beigeä. Koostumus tuntuu mukavan liukkaalta, joka imeytyy ihoon nopeasti. Ei nyt aivan yhtä nopeasti kuin vesimäisemmät koostumukset, mutta mukavan nopeasti kuitenkin. Seerumi tuntuu ihanan täyteläiseltä seerumilta, vaikka onkin koostumukseltaan juoksevaa. Pidän eniten seerumeista, joissa on juokseva koostumus. Lähes voidemainen seerumi ei anna minulle samanlaista fiilistä ja tunnetta iholle, sillä rakastan juoksevien seerumien jättämästä kosteudesta, joka tuntuu nahkeana ihollani.

Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum ei ole pelkästään kosteuttava, vaan se on myös ravitseva seerumi, joka soveltuu kaikenikäisille. Jos tuntuu, ettei pelkkä tehokas kosteutus riitä, vaan ihosi kaipaa jotain pikkusen enemmän, niin Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum vastaa juuri tuohon tarpeeseen.

Lumene vinkkaa, että seerumia voidaan käyttää myös eliksiirinä, jolla buustata käyttämäänsä kasvovoidetta. Muutama tippa seerumia kosteusvoiteeseen antaa lisäbuustia. Itse kuitenkin suosittelen levittämään seerumin suoraan kasvoille, koska mielestäni sillä tavoin saan sen hyödyt tehokkaammin itselleni. Lopuksi päälle kasvovoide, joka lukitsee kosteuden ihoon. Käytän Harmonia -seerumin alla hoitonestettä, mutta mitään kosteuttavaa seerumia tämän kanssa ei enää erikseen tarvita.

Harmonia -seerumi soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti suosittelen täyteläistä ravitsevuutta kaipaavalle iholle. Joten ensisijainen suositteluni ikääntyvälle iholle, eli keski-ikäisille ja sitä lähestyville.

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serumia myydään laajasti tavarataloissa ja marketeissa, mutta sen voi myös tilata verkkokaupasta, kuten *Hajuvesi.fi, *Lyko, *Bangerhead jne.

Oletko kokeillut Lumenen Harmoniaa? Mitä olet pitänyt?

Lue myös

X