Glitz & Glam

Alga Maris sävyttävä aurinkosuojavoide – Tämä on kesän hittituote!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu House of Organic

Haluan esitellä aivan mahtavan tuotteen, Alga Mariksen sävyttävän aurinkosuojavoiteen. Tämä aurinkosuojavoide on samaan aikaan kevyesti peittävä meikkivoide. Kesäkuumalla ei haluaisi kerrostaa montaa tuotetta kasvoille, eikä meikkipohjankaan tarvitse olla niin peittävä. Yksi tuote, joka hoitaa kaksi tehtävää!

Alga Maris on luonnonkosmetiikkamerkki, jolla on todella hyviä aurinkosuojavoiteita. Alga Maris on koko perheelle sopiva laadukas ja Ecosert-sertifioitu aurinkotuotesarja, josta itsekin olen pitänyt. Lapsille olen suosinut merkin lasten aurinkosuojavoidetta ja itse olen tykännyt suihkepullossa olevasta aurinkosuojasta.

Tuotteet sisältävät vain mineraalifilttereitä eli fysikaalisen aurinkosuojan. Aurinkosuojatuotteissa ei ole käytetty nanopartikkeleita, eikä kemiallisia filttereitä. Lisäksi tuotteita suositellaan myös allergia- ja tuoksuyliherkille. Näin lyhykäisyydessään muutama sana Alga Mariksesta.

*Alga Maris sävyttävä aurinkovoide on kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja, jonka suojakerroin on 30. Voide suojaa niin UVA- kuin UVB-säteiltä sekä on vedenkestävä. UV-suojina tuotteessa toimivat sinkkioksidi ja titaanidioksidi. Aurinkosuojavoiteen ainesosat ovat 99,6 % luonnollista alkuperää, ja 22,9 % on luomutuotettuja raaka-aineita.

Mutta tuotteen loistavat ominaisuudet eivät pääty siihen. Vedenkestävyyden lisäksi sävyttävä aurinkovoide kestää iholta erittyvää taliakin! Minulle niin mahtava ominaisuus, sillä kesällä ihoni rasvoittuu runsaammin.

Pumppupulloon pakattu voide on koostumukseltaan melko täyteläistä ja paksua.

Voide kuitenkin notkistuu levittäessä ja se onkin todella unelma pyöritellä kasvoille tasaisesti.

Alga Mariksen aurinkosuojavoide imeytyy nopeasti ja jättää kauniin pinnan iholle. Tuotteessa on miellyttävä vaniljainen tuoksu, joka mielestäni haihtuu melko nopeasti. En ainakaan tiedosta tuoksua enää hetki voiteen levittämisen jälkeen.

Minulla on sävy Beige, joka ennen oli vaalein vaihtoehto kahdesta. Nyt Alga Marikselle on tullut yksi uusi sävy, Ivory, joka on tätä reilusti vaaleampi. Vaalein sävy näyttää kyllä niin vaalealta, että se sopisi minulle talviaikana. Tämä minulla oleva sävy oli talvella liian tumma, mutta jo kesäkuussa se olikin jo täydellinen! Tummin sävy Golden on todella päivettyneelle tai tummemmalle iholle.

  • Ivory erittäin vaalealle, lumikin vaalealle iholle.
  • Beige vaalealle ja keskitummalle iholle.
  • Golden keskitummalle ja ruskettuneelle iholle.

Koska aurinkosuojavoide on kevyesti peittävä, sävyvalinnan ei tarvitse täydellisesti osua nappiin. Läpikuultavuus antaa anteeksi, jos täydellistä ”mätsiä” ei löytyisikään.

Kasvoilla Alga Maris näyttää todella ihanalta! Todella luonnollinen ja hyvältä tuntuva kasvoilla. Sävyllinen aurinkovoide kuivahtaa iholla puolimattaiseksi. Minulla on kuvassa vain Alga Mariksen sävyllinen aurinkosuojavoide, ei peitevoiteita, eikä edes puuteria! Vain yläluomet puuteroin, sillä niillä Alga Maris ei kestä paikoillaan 10 minuuttia pidempään. Puuterointi estää aurinkovoiteen kertymisen luomivakoon.

Alga Maris tasoittaa ihon sävyeroja ja jopa häivyttää finnejä sekä arpia. Ihon pinnasta tulee tasaisempi, ja tummat silmänaluset saa hyvin piilotettua! Tuote soveltuu erinomaisesti silmänympärysihollekin, sillä se ei kirvele silmiä. Voidetta voi kerrostaa, jolloin saa lisää peittävyyttä, mutta myös paremman suojan auringon UV-säteitä vastaan.

Tähän viimeiseen kuvaan olen lisännyt kasvoilleni aurinkopuuteria ja poskipunaa. Olen käyttänyt Alga Mariksen sävyttävää aurinkovoidetta meikkivoiteen sijaa sekä meikittöminä päivinä kasvojen aurinkosuojana.

Aurinkovoide on hien ja rasvan kestävä sekä auringolta suojaava. Huipputuote, sillä tällaista kestävyyttä meikkipohjalta en uskaltanut edes toivoa, kun tuotteessa on fysikaalinen aurinkosuoja – ne kun yleensä ovat vähän raskaampia koostumukseltaan. Onneksi on poikkeuksiakin!

Minun on pakko todeta, että tämä aurinkosuojavoide on lähes täydellinen! Tässä tuotteessa yhdistyy monta hyvää puolta ja sen ominaisuudet sekä toimivuus on loistava. Plussaa myös siitä, ettei tuote tunnu aiheuttavan epäpuhtauksia iholle.

Alga Maris sävyttävää aurinkovoidetta myydään esimerkiksi *House of Organicilla, *Hyvinvoinnilla, *Joliella, *Biodellyllä jne.

VINKKI! Näyttäisi olevan *House of Organicilla tarjouksessa 17,52 €. Normaalihinnaltaan Alga Maris sävyttävä aurinkovoide on noin 21,50-25,95 € / 50 ml.

Oletko jo kokeillut tätä Alga Mariksen sävyttävää aurinkovoidetta?

Lue myös:

Lue myös

X