Glitz & Glam

5 parasta päivävoidetta aurinkosuojakertoimella

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Turkki elokuu 2018
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksen tuotteet saatuja

Tänään pääsiäissunnuntaina tsekataan parhaimpia päivävoiteita, joissa on aurinkosuojakerroin. Nyt alkaa olla viimeistään se aika, kun jossakin kasvoille käytetyssä tuotteessa olisi hyvä olla aurinkosuojakerroin. Se voi olla päivävoide, meikinpohjustaja tai meikkivoide, mutta jossain niistä se olisi hyvä olla. Tällä hetkellä Suomessa UVI-arvo on jo 3-4, joten on aika ottaa suojakerroin käyttöön.

Tein jokaiselle päivävoiteelle selkeän listauksen niiden tärkeistä tiedoista. Näet nopealla silmäyksellä voiteen suojakertoimen, suojausmekanismin ja filtterit. Näin sinun ei tarvitse etsiä kirjoittamani tekstin seasta noita tärkeitä tietoja, vaan näet ne helposti silmäilemällä.

Muistutuksena vielä,

Fysikaalisen ja kemiallisen filtterin ero:

Fysikaalinen suoja heijastaa UV-säteet pois iholta.
Kemiallinen suoja muuntaa UV-säteet lämmöksi.

Aurinkosuojakertoimen suojaavuus UVB-säteiltä:

SPF 20 blokkaa 95 % säteistä
SPF 30 blokkaa 97 % säteistä
SPF 50 blokkaa 98 % säteistä

Lue myös: Pieni perustietopaketti aurinkosuojista!

PAULA’S CHOICE RESIST SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE

Aurinkosuojakerroin: 30
Suojausmekanismi: fysikaalinen
UV-filtterit: Zinc Oxide (nano)

Paula’s Choice Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense on huippu! Yksi sen parhaimpia ominaisuuksia on sen sävyllinen koostumus. Voide tasoittaa ihon sävyeroja ja häivyttää ihovirheitä. Sopii mahtavasti meikin alle, koska voide hillitsee kiiltoa, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti myös rasvoittuvalle iholle.

Paula’s Choice Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense on mahtava myös siitä syystä, että sitä voidaan käyttää silmänympärysiholle. Voide ei kirvele herkkiä silmiä – minulla monet UV-suojat aiheuttaa hirvittävän kirvelyn silmissä. Tämä ei tosiaan aiheuta. Ja kun voide on sävytetty, se myös häivyttää tummia silmänalusia.

Täältä voit lukea syvällisemmän esittelyni.

Hinta: 33,00 € / 60 ml
Saatavuus: *Skincity

LUMENE LÄHDE NORDIC HYDRA OXYGENATING DAY FLUID

Aurinkosuojakerroin: 30
Suojausmekanismi: kemiallinen
UV-filtterit: Avobenzone, Homosalate, Octocrylene, Octisalate

Tämä Lumenen Lähde -sarjan suojakertoimellinen päivävoide on ihanan keveä ja kosteuttava. Voide on väriltään valkeaa ja koostumukseltaan notkeaa emulsiota. Koostumus on mukavan helposti iholle levittyvä ja ihoon imeytyvä. Voide tuntuu aluksi hyvin liukkaalle iholla, mutta muuttuu hieman jähmeämmän tuntuiseksi iholle pyöritellessä.

Lumene Lähde Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid on todella ihana päivävoide meikin alle. Se ei aiheuta ihon liiallista rasvoittumista, kuten jotkut aurinkosuojakertoimelliset päivävoiteet tekevät. Sopii hyvin kaikille ihotyypeille. 

Täältä voit lukea Lumenen päivävoiteen syvällisemmän esittelyn.

Hinta: 15,92-20,90 € / 50 ml
Saatavuus: *Bangerhead, *Kicks ja *Cocopanda sekä marketit ja tavaratalot

PURLISSE BLUE LOTUS BROAD SPECTRUM ESSENTIAL DAILY MOISTURIZER

Aurinkosuojakerroin: 30
Suojausmekanismi: kemiallinen
UV-filtterit: Avobenzone, Homosalate, Octinoxate, Octisalate, Oxybenzone

Tämä raikas ja kevyen koostumuksen omaava aurinkosuojakertoimellinen päivävoide on vähän tuntemattomaksi jääneen korealaisen merkin tuote. Purlisse Blue Lotus Broad Spectrum SPF 30 Essential Daily Moisturizer tuntuu todella keveältä. Sitä ei oikeasti edes huomaa suojakertoimelliseksi voiteeksi, sillä koostumus on niin kevyt ja raikas. Tätä kannattaa kokeilla rasvoittuvasta ihosta kuivaan ihoon.

Voide jättää pehmeän pinnan iholle, jolle on ilo levittää meikkituotteet. Kevyt ja rasvaton koostumus sopii todella hyvin meikin alle. Raikas tunne säilyy koko päivän.

Tässä linkki postaukseeni, jossa esittelen Purlissen tuotteita.

Hinta: normaalisti 27,00 € / 50 ml, nyt 50% alessa 13,50 €
Saatavuus: *Oletkaunis.fi

LUMENE SISU MOISTURE REMEDY DAY CREAM SPF 20

Aurinkosuojakerroin: 20
Suojausmekanismi: kemiallinen & fysikaalinen
UV-filtterit: Homosalate, Octisalate, Avobenzone, Octocrylene, Titanium Dioxide

Sitten toinen Lumenen suojakertoimellinen päivävoide. Lumene Sisu Moisture Remedy Day Cream on suojaava päivävoide, joka haitallisten UV-säteiden lisäksi suojaa muiltakin ympäristön haittavaikutuksilta, kuten ilmansaasteilta.

Voiteessa on paksumpi ja täyteläisempi koostumus kuin Lumenen Lähde -sarjan päivävoiteella. Voide on sävyltään hieman beigemäinen, mutta ei sinällään selkeästi anna iholle sävyä.

Voiteen koostumuksesta huomaa, että siinä on myös fysikaalisia UV-filttereitä. Hieman paksuhko ja enemmän iholle hieromista vaativa. Lumenen Sisu -sarjan päivävoide jää iholle hieman rasvaisemmaksi, joten se soveltuu parhaiten aikuiselle ja kuivalle iholle, mutta menettelee sekaihollakin.

Päivävoide ei kuitenkaan ole niin rasvainen kuin esimerkiksi ihan aurinkosuojavoiteeksi nimetyt voiteet ovat. Sisu kestää hikoiluakin ihan mukavasti, mutta ei kuitenkaan ole ihan vedenkestävä aurinkosuoja.

Täältä voit lukea syvällisemmän esittelyni päivävoiteesta!

Hinta: 25,52-34,90 € / 50 ml
Saatavuus: *Bangerhead, *Lyko sekä marketit ja tavaratalot

ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR GREAT 8 DAILY DEFENE MOISTURIZER

Aurinkosuojakerroin: 35
Suojausmekanismi: kemiallinen
UV-filtterit: Homosalate, Octyl Salicylate, Avobenzone

Kaikki taitavat tietää Elizabeth Ardenin Eight Hour -voiteen. Tuo legendaarinen monitoimivoide on saanut vuosien saatossa tuoteperheen, johon nyt kuuluu myös aivan ihana aurinkosuojakertoimellinen päivävoide. Pakkaus on mahtava, sillä pumppumekanismillinen tuubi on kätevä käyttää.

Eight Hour Great 8 on 8-in-1-multikosteuttaja. Tämäkin tuote jatkaa Eight Hour -tuoteperheen linjaa siinä, että tuotteet ovat monikäyttöisiä ja monia hyötyjä tuovia. Great 8 -päivävoiteen kerrotaan suojaavan UVA- ja UVB-säteiden lisäksi saasteilta, sinivalolta ja infrapunasäteiltä. Minulle erityisen mukavia lupauksia ovat kiillon poisto, ihon kirkastaminen, kosteutus ja epäpuhtauksien vähentyminen.

Voiteen koostumus on niin ihana, että en voi kuin kehua. Ohut, fluidimainen koostumus levittyy kuin unelma ja imeytyy iholle nopeasti. Jättää kivan kosteutetun tuntuman, eikä ollenkaan rasvaista tai raskasta tunnetta. Tämä on ehkä kevein ikinä kokeilemani aurinkosuojakertoimellinen päivävoide, jossa suojakerroin on yli 30.

Nuoremmalle ja rasvoittuvalle iholle sopii yksinään käytettynä meikin alla, varttunut tai kuivaihoinen voi käyttää Great 8 -päivävoidetta kosteuttavana pohjustajana, eli täyteläisemmän voiteen päälle. Koostumus muistuttaa monia kosteuttavia meikinpohjustajia.

Tuoksu on hyvä ja raikas, oikeastaan hieman sitruunainen. Tuoksu tuntuu jonkun verran, mutta minua se ei häiritse.

Hinta: 33,52-47,00 € / 45 ml
Saatavuus: *Bangerhead, *Kicks, *Lyko, *Cocopanda

Muistakaa aurinkosuoja päivällä, vaikka ette olisikaan aurinkorannoilla. Myös ikkunan edessä työskennellessä kannattaa levittää suojakertoimellinen päivävoide, jos käyttämässäsi meikkipohjassa tai pohjustusvoiteessa ei ole, tai et käytä sellaisia.

Aurinkoista pääsiäistä kaikille! 🐣

Lue myös

X