Glitz & Glam

Paras meikin päälle käytettävä aurinkosuojasuihke

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kuinka moni on pohtinut, että kuinka lisätä aurinkosuojaa kasvoille, jotka ovat meikatut? Minä ainakin pohdin ratkaisua tuohon ongelmaan joitakin vuosia sitten. Sitten alkoi löytyä markkinoilta suihkutettavia aurinkosuojia, joilla voi lisätä UV-suojaa kasvoillensa päivän aikana.

Aurinkosuojaa tulisi lisätä iholle kahden tunnin välein auringossa oleskellessa, tämä tieto onkin varmasti kaikille tuttua ihan jo aurinkosuojavoiteiden käyttöohjeista. Yleensä tuollainen parin tunnin välein lisäilyn tarve syntyy, kun ollaan aurinkolomilla tai ylipäätänsä vietetään pitkiä aikoja auringossa.

Jos siis heittäydyt kotiterassilla tai parvekkeella aurinkotuoliin lueskelemaan tai kuuntelemaan äänikirjaa, muista suojautua aurinkosuojalla sekä lisätä suojaa, jos olet suorassa auringonpaisteessa.

Olen muuten aloittanut Maaret Kallion Voimana toivon kuuntelun, mutta nyt taas kiireet painavat niin, että olen jäänyt tauolle kuuntelusta. Jospa sitten juhannuksen jälkeisellä viikolla ennättäisin kuunnella kirjan loppuun. Mielenkiintoinen matka itsensä ymmärrykseen ja armollisuuteen, johon pureudutaan mielestäni mukavan kriittisellä ja monipuolisella tavalla.

Olen jo 6 vuotta sitten esitellyt ensimmäisen meikin päällekin käytettävän aurinkosuojasuihkeen. Tässä linkki vanhaan postaukseeni! Myöhemmin olen sitten esittelyt toisenkin suihkeen, jota voidaan käyttää meikin päälle. Tässä linkki tuohon postaukseen.

Meikin päälle käytettävä aurinkosuojasuihke on todella kätevä tuote, jolla lisätä kasvoille UV-suojaavuutta. Ainut minua hieman hiertänyt seikka on ollut tuotteiden epätasainen suihke. Pumppupullot eivät ole pystyneet annostelemaan täydellisen tasaiselta tuntuvasti aurinkosuojaa.

Tämä *Filorgan UV-Bronze Mist herätti huomioni välittömästi, kun tajusin tuotteen olevan painepakattu versio kasvoille käytettävästä aurinkosuojasuihkeesta. Tilasin tuotteen, ja nyt olen käyttänyt sitä kahdella aurinkolomalla (Turkissa ja Kreetalla) ja muutamia kertoja kotimaassa, kun olen viettänyt koko päivän suorassa auringonpaisteessa.

Filorga UV-Bronze Mist SPF50

Nyt pullo onkin jo loppu, mutta onneksi muistin, että minun piti jo viime kesänä esitellä tämä mahtava tuote, jonka aurinkosuojakerroin on 50!

Filorgan UV-Bronze Mist -aurinkosuojasuihke on todellinen anti-aging -tuote, sillä tuote sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja lukuisia muita ihoa hoitavia ainesosia sekä auringon vanhentavilta vaikutuksilta suojaavia UV-filttereitä. Kapseloitua vettä sisältävä suihke kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Suihkeessa on erilaisia ihon tekstuuria parantavia sekä epäpuhtauksia ennaltaehkäiseviä ainesosia.

Filorgan UV-suojasuihkeen INCI-lista (UV-filtterit boldattuja):

Isobutane, Isododecane, Propane, Cyclopentasiloxane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Homosalate, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Alcohol Denat., Thermus Thermophillus Ferment, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Phenoxyethanol, Xylitol, Butane, Lecithin, Parfum (Fragrance), Sucrose Palmitate, Glycerin, Biotin, Triethylene Glycol, Glyceryl Linoleate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glucose, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Bht, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Phosphate, Ascorbic Acid, Sodium Acetate, Tocopherol, Lysine Hcl, Arginine, Alanine, Histidine, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Deoxyadenosine, Cystine, Cyanocobalamin, Deoxycytidine, Deoxyguanosine, Deoxythymidine, Glutathione, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Aminobutyric Acid, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine, Coenzyme A, Glucuronolactone, Sodium Glucuronate, Thiamine Diphosphate, Disodium Flavine Adenine Dinucleotide, Sodium Uridine Triphosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Methyl Deoxycytidine, Niacin, Niacinamide, Pyridoxal 5-Phosphate, Pyridoxine Hcl, Calcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin, Tocopheryl Phosphate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Pullo tulee ravistaa huolellisesti aina ennen käyttöä, jotta UV-filtterit sekoittuvat koostumukseen. Tuotetta suihkautetaan kasvoille muutaman kerran tehden kädellä ympyrän muotoista liikettä kasvojen edessä. Muista aina sulkea silmäsi ja pidätellä hengitystäsi sen hetken, kun suihkutat tuotetta kasvoillesi.

Filorgassa sumu on äärimmäisen hienojakoinen. Sen tuntee, kuinka tasaisesti suihke levittyy kasvoille ja antaa itselleen varmuuden tasaisemmasta suojasta.

Luultavasti teitä kiinnostaisi tietää, miltä suihke tuntuu ja näyttää kasvoilla. Valitettavasti tämä minun yksilöni antoi viimeisen pihauksen tätä kuvaa ottaessa. Se harmi näissä painepakkauksissa aina on, että näistä ei aina tiedä, milloin ovat lopussa.

Joten joudutte tyytymään sanalliseen kuvaukseen tuotteen tuntumasta. Koska suihkeessa on myös silikoneja, se ei ole täysin vesimäistä. Juuri siksi suihke tasoittaa ihon pintaa ja sopii kuivalle ja ikääntyvälle iholle erityisen hyvin. Suihke ei tunnu, eikä näy iholla, koska se on väritöntä ja äärimmäisen ohutta. Kasvoille ei jää valkeita pisaroita, eikä siten vaadi taputtelua, jos ei halua tasoitella taputtelemalla.

Filorga UV-Bronze Mist kosteuttaa ja heleyttää kasvoja, joten voit korvata kosteuttavan kasvosuihkeen tällä UV-suojan sisältävällä kasvosuihkeella.

Jos olet miettinyt, miten ratkaiset ongelman aurinkosuojatuotteen lisäämisestä meikin päälle, niin on ilo kertoa, että tämä tuote luultavasti on se, mitä olet etsinyt! Kevyt suihke, tasainen levittyvyys ja näkymätön, ihan paras! Pullo on sopivan kokoinen käsilaukkuun kulkemaan mukana. Olen joskus lisännyt tätä suihketta aurinkosuojaksi käsivarsilleni, jotka ovat erityisen herkät saamaan aurinkoihottumaa. Käsilaukussa ei viitsi kantaa useaa tuotetta, joten tällä olen näppärästi pelastanut käsivarteni ihottumalta ollessani jossain menossa.

Filorga UV-Bronze Mist -kasvosuihketta myy mm. *Kicks, *Skincity, *Lyko, *Bangerhead, *Eleven ja *Hajuvesi.fi. Huomasin, että Kicksin verkkokaupassa suihke on todella hyvässä tarjouksessa.

Aurinkoisia ja ihania päiviä!

Lue myös

X