Glitz & Glam

Pehmeät ja hellävaraiset avut pakkasen puremalle iholle

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu maahantuojalta

Pakkanen puree pakaraa ja iho tuntuu välillä hyvin herkältä. Kuulostaako tutulta? Ihanaa, kun pakkasta on aika maltillisesti, mutta siitä huolimatta huomaan reisien saavan kylmää hyvin helposti. Vielä kun ne viime talvena ostetut toppahousut eivät mahdukaan tänä talvena, niin olen joutunut käyttämään vähän vähemmän lämpimiä housuja ulkoillessa. Kun pakkanen puree pakaraa ja reisiä, pelottaa ihan, kuinka paljon iho taas kärsii kylmyydestä. Repeääkö ”nahka” housuja pois ottaessa? Sattuuko lämpimässä suihkussa? Jättääkö suihkusaippua kiristävän tunteen?

Rakastuin Ziajan kosteuttavaan suihkusaippuaan, joka on kuin suihkussa käytettävä vartalovoide, mutta omaa kuitenkin selkeästi saippuan ominaisuuksia. Se puhdistaa, vaahtoaa, mutta silti kosteuttaa ihoa. On lempeä kylmyydestä kärsineille reisillekin. Samalla esittelen saman sarjan vaahtomaisen vartalovoiteen.

Ziaja Acai Berry Moisturising Shower Soap with Balm

Acai Berry on Ziajan uusi tuotesarja. Ziaja on varmasti monille tuttu, sillä onhan tämä brändi ollut Suomessa jo usean vuoden. Minulla on ollut monia Ziajan tuotteita.

Tämä Acai Berry -sarjan suihkusaippua on todella kosteuttava. Olette varmasti kokeilleet niitä suihkussa käytettäviä vartalovoiteita. Tämä on mielestäni saippuana parempi, sillä tuote pesee lempeästi ihon, mutta jättää ihanan kosteutetun tunteen vartalon iholle. Jos pakkanen on saanut ihon herkistymään, saippuan kermainen koostumus ihanasti hellii lämpöisessä suihkussa.

Valkea, emulsiomainen koostumus näyttää ja tuntuu puhdistusmaidolta, mutta tuote kuitenkin vaahtoutuu kevyesti. Ziajan Acai Berry -sarjan suihkusaippua tuntuu iholle levittäessä riittoisalta. Tällä tarkoitan sitä, että saippua riittää kainaloista varpaisiin asti. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin suihkusaippua, joka jo reisien kohdalla tuntuu kadonneen iholta.

Ensimmäisellä kerralla luulin, että saippua jättää rasvaisen tunteen iholle, mutta ehei! Ei jätä sitä tunnetta iholle, jonka suihkussa käytettävät vartalovoiteet jättävät. Ziaja Acai Berryn suihkusaippua on ihoa hellävaraisesti pesevää ja samalla kosteuttavaa saippuaa, joka tuntuu ihanalta pakkasessa heitetyn lenkin jälkeen.

Ziaja Acai Berry Satin Body Mousse

Suihkun jälkeen onkin hyvä helliä vartalon ihoa kosteuttavalla ja suojaavalla voiteella. Ziajan Acai Berry -sarjaan kuuluu myös vartalomousse.

Aavistuksen vaahtomainen vartalovoide on todella kevyt. En siksi sitä suosittele esimerkiksi atooppiselle iholle, sillä vartalovoiteesta puuttuvat ne riittävät rasvahapot ja riittävä rasvaisuus, joka suojaa ihoa. Mutta normaalille iholle riittää kosteuttamaan ja tekemään ihosta ihanan sileän!

Koostumus on nopeasti iholle imeytyvä. Välittömästi iho näyttää kauniimmalta ja tuntuu silkkisemmältä. Pelkästään kosteuttavuudesta eivät nuo synny, sillä voiteessa on selkeästi niitä silikoneja, jotka tekevät ihosta paremman tuntuisen. Välittömästi voiteen levityksen jälkeen, voi pukeutua vaatteisiin. Ei jätä ollenkaan tahmaista tai rasvaista ihoa.

Molemmissa tuotteissa on tuoksua, mutta ei mitenkään hirvittävän voimakkaasti. Kiva, mieto tuoksu, jota en osaa suoranaisesti kuvailla. Hieman makea, ripaus kukkaismaisuutta, ehkä vähän hedelmääkin. Tämä Ziajan Acai Berry -sarja on ollut mielestäni oikein onnistunut, sillä tästä sarjasta löytyy loistava seerumi ja kosteussuihke kasvoille. Ne, ja nämä vartalotuotteet, ovat olleet minun suosikkejani Acai Berry -sarjan tuotteista. Täältä voit lukea seerumista ja kasvosuihkeesta! Kasvosuihke pääsi myös Vuoden 2018 parhaimmat -listallekin.

Juuri nyt en löydä näitä mistään verkkokaupasta myynnistä, mutta näitä oli vielä syksyllä. Kannattaa pitää silmät auki kulkiessasi Sokoksilla ja Hehkuissa. Ziaja Acai Berry Moisturising Shower Soap on hinnaltaan 8,90 € / 300 ml ja Satin Body Mousse on 9,90 € / 200 ml. Täältä voit katsoa Ziajan jälleenmyyntipaikkoja.

Eikös muuten olekin ollut ihania lenkkeilyilmoja? Aurinkoa on myös ollut. Olen nyt ottanut vähän aikalisää ja keskittynyt omaan hyvinvointiini ja repinyt itseni tietokoneelta lenkille. Ei montaa päivää tarvitse pakottaa, kun alkaa saamaan tarmokkuutta itseensä ja väsypäivinä silti jaksaa hoitaa päivän tehtävänsä ilman suuria ponnisteluja. Minulle käy aina tämä. Syksyllä väsyttää, on kiire ja vähän ahdistaakin. Jouluna relaan ja tammikuussa olen kuin uusi ihminen taas.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

X