Glitz & Glam

Bilou suihkuvaahdot – koukuttavan herkullisia tuoksuja suihkuhetkiin!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuotteet saatu Lykolta

Minusta suihkussa käynti saa olla hieman luksusmaista. Siksi rakastan ihanalta tuoksuvia ja iholla mukavalta tuntuvia suihkutuotteita. Se on vain niin hauskaa pestä itsensä hyvältä tuoksuvalla suihkusaippualla, jonka tuoksu jää viipyilemään iholle. Mitä herkumpi tuoksu, sitä koukuttuneempi siihen olen.

*Bilou on saksalainen suihkutuotteitta valmistava indiebrändi, jonka ideologia on tehdä suihkutuotteita intohimolla ja rakkaudella. Ihastuttavat tuoksut, leikkisät nimet sekä pakkausten ulkonäkö ovat kerrassaan piristäviä tulokkaita markkinoilla. Biloun tuotteet ovat muuten 100 % vegaanisia, joten ne sopivat myös vegaanista kosmetiikkaa suosiville.

Bilou sai alkunsa tammikuussa 2015, kun merkin kaksi ensimmäistä suihkuvaahtoa saatiin markkinoille, Tasty Donut ja Creamy Mandarin. Noista ensimmäisistä juuri tuo Tasty Donut on minun suosikkejani. Suosion kasvaessa nopeasti, Biloun tuotevalikoima on laajentunut erilaisilla suihkuvaahdoilla, vartalovaahdoilla, suihkugeeleillä, kylpysuolalla ja muilla erilaisilla suihkutuotteilla.

Biloun valikoimassa on monta herkullista tuoksua, jotka tekevät suihkuhetkistä hauskempia ja ennen kaikkea piristäviä.

Bilou Creamy Shower Foam -suihkuvaahdot

Tasty Donut

Tasty Donut tuoksuu vastapaistetuille donitseille, joita koristaa vaaleanpunainen mansikkakuorrute – voiko herkullisempaa olla!

Tasty Donut on yksi parhaimpia ja koukuttavimpia tuoksuja! Rakastuin tähän tuoksuun, kun sain ensimmäisen Biloun suihkuvaahdon Goodiebox Vegan spesiaaliboksista. Niin makea ja sokerinen tuoksu, jota tekee mieli maistaa.

Cotton Candy

Cotton Candy tuoksuu suloisen makealle hattarapilvelle – täydellisen taivaallista! 

Hattara on yksi suosikkituoksuistani. Oikeastaan ihan mikä tahansa missä on hattaraa (tuoksu tai maku), minä hullaannun. Pidän voimakkaasta hattarantuoksusta niin paljon, että olisin toivonut tältäkin lähes pistävän makeaa hattaraisuutta. Cotton Candy on ihana, mutta Tasty Donutiin verrattuna miedompi tuoksultaan.

Fizzy Berry

Fizzy Berry tuoksuu hedelmäisen raikkaalle marjasuihkulle ripauksella virkistävää sitruunasoodaa. Mmm… makoisan marjaisaa!

Makea, mutta pirtsakampi tuoksu. Mehukkaat marjat ja sitrusmainen kirpeys tuntuu Fizzy Berryn tuoksussa.

Pink Melon

Pink Melon tuoksuu mehevälle vesimelonille ja raikkaalle vadelmalle – kesäfiilis on taattu! 

Tämän tuoksun annoin heti tyttärelleni, sillä hän rakastaa vesimelonin tuoksua, minä sitä vastoin inhoan. Mutta siitä huolimatta, että en itse pidä vesimelonin tuoksusta, tämä Pink Melon ei ole pahimmasta päästä oleva melonin tuoksu. Luultavasti tuoksussa mukana oleva vadelma parantaa tuoksua.

Frosty Mint

Frosty Mint tuoksuu herkulliselle minttujäätelölle ja kesäisille mustikoille – todellinen herkkutaivas!

Frosty Mint on näistä kuudesta tuoksuvaihtoehdosta kaikista miedoin, mutta myös raikkain. Keveän raikas minttu ja hentoinen mustikka ovat todella kiva tuoksuyhdistelmä.

Coco Cocktail

Coco Cocktail tuoksuu trooppiselle paratiisille, kookoksille ja vaniljalle… aloha! 

Kookos on mielipiteitä jakava, mutta minua sen tuoksu ja maku viehättää. Coco Cocktail tuoksuu aivan Pina Colada -drinkille!

Biloun suihkuvaahdot kannattaa ravistaa kunnolla ennen käyttöä. Pulloa kannattaa pitää pystyssä annostellessaan sitä kädelle suuttimesta painamalla.

Kaikissa näissä Biloun suihkuvaahdoissa on samanlainen koostumus. Todella pehmeä ja kermainen vaahto tuntuu miellyttävälle levittää iholle ja se huuhtoutuu mukavan vaivattomasti iholta. Iholle jää pehmeä tunne sekä iho tuntuu joustavalta. Tuoksut jäävät iholle joksikin aikaa, toiset vähän pidemmäksi kuin toiset.

Bilou Gentle Cream Foam -vartalovoidevaahto

Cotton Candy

Biloulla on myös vaahtomaisia vartalovoiteita, joiden tuoksumaailmoista löytyy samoja kuin suihkuvaahdoistakin. Koska olen hattaran ystävä, valitsin testiini Cotton Candy -vartalovoidevaahdon.

Sheavoita, manteliöljyä ja avokadoöljyä sisältävä vartalovoidevaahto ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

Vartalovoidevaahto on koostumukseltaan aivan samanlaista kuin suihkuvaahdotkin. Eroa ei oikeastaan huomaa. Ihanan pehmeä ja kermainen koostumus, joka tuoksuu hyvälle!

Vaahto levittyy helposti iholle ja pitää hauskaa, vähän poksuvaa ääntä.

Vartalovoidevaahto imeytyy ihoon todella nopeasti. Iholle jää sileä, kosteutettu ja pehmeä pinta. Koostumus on sen verran kevyt, että suosittelen näitä Biloun vartalovoidevaahtoja vain kesäajaksi, sillä talvella kuivuuteen taipuvainen iho tarvitsee vähän täyteläisempää koostumusta.

Jos kesällä hikoiluttaa, eikä halua nukkumaan mennessään levittää raskasta vartalovoidetta, kokeile Biloun vaahtoa! Kivan keveä ja nopeasti ihoon imeytyvä tuote.

Vaikka kaikki tuoksut ovat hyviä, omiksi suosikeikseni nostan Tasty Donutin ja Cotton Candyn. Näissä kahdessa on ihanan karkkimaiset ja makeat tuoksut, jotka kivasti koukuttavat nuuhkimaan tuoksua aina uudelleen ja uudelleen. Raikkaammista tuoksuista pitäville suosittelen Frosty Mintiä ja Pink Melonia.

Bilou on siitä kiva, että tuotteet eivät ole hinnaltaan poskettoman kalliita. Yleensä tällaiset indiebrändin ihanuudet maksavat reilusti enemmän kuin markettimerkkien vastaavat. *Lykolla esimerkiksi Bilout maksavat 5,90 € / 200 ml (vartalovoidevaahdot 150 ml), mutta nyt ne ovat tarjouksessa 4,72 € / 200 ml.

Jos sinäkin kiinnostuit näistä ihanista Biloun vaahdoista, niin *täältä voit tilata omat lempparisi!

Onko sinulla kokemuksia Bilou -suihkuvaahdoista?

Lue myös

X