Glitz & Glam

Body Boom kahvikuorinta - kylmä kahvi kaunistaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vartalokuorintojen ja kahvin ystävät, nyt huomio!

Minulle saapui alkukesästä tällainen paketti postitse. Tunnistin tarrasta välittömästi, että kyseessä on ne Body Boom -kahvikuorinnat*! Olin Instagramissa ehtinyt näitä jo nähdä ja katsellut kuvia kiinnostuneena.

Sisältä paljastui Body Boom -kahvikuorintoja. Body Boomit on pakattu muovitettuihin pahvipusseihin. Minigrip-pussin tyyliin suljettavassa pussissa kuorinta säilyy ja tuoksukaan ei ihan heti haihdu.

Moni teistäkin on saanut oman pienen Body Boom -pussukkansa, sillä heinäkuun Bette Boxista tuli kahvikuorinta. Minä sain banaanilta tuoksuvan omasta boxistani. Huomasin nyt vasta, että minullahan oli ennestäänkin banaani Body Boom. Kun en ole banaanin ystävä, niin olipa tuo aikaisemminkin saamani jäänyt unohduksiin. Moni on tehnyt kahvikuorintoja kotonakin, joten periaatteessa sen valmistus ei ole vaikeaa, eikä kahvikuorinta ole uusi juttu.

Body Boom on siis kahvipohjainen vartalonkuorintatuote Puolasta. Tuote lupaa tehdä kauniimman, kosteutetumman ja sileämmän ihon kuin koskaan aikaisemmin. Se lupaa myös selluliitin ja venymäarpien häivyttymistä 4 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Body Boom -kuorinnat eivät ole pelkästään kahvinporoja. Joukossa on öljyjä, suolaa, tummaa sokeria ja kaakaota. Tarkemmin tarkasteltuna kuorinnan ainesosat ovat:

Coffea Robusta Seed Powder, Sodium Chloride, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Theobroma Cacao Seed Powder, Sucrose, Olus Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate.

Selkeämmällä kielellä ainesosat ovat:

kahvi, suola, hajuste, manteliöljy, macadamiapähkinäöljy, arganöljy, kaakaojauhe, kasviöljy, E-vitamiini, E-vitamiini.

Eli hyvin yksinkertainen INCI-luettelo, joka on täysin kasviperäinen. Body Boomit eivät muuten sisällä muovirakeita. Hyvä juttu! Olen alkanut vältellä muovirakeisia kuorintoja. En ole totaalisen ehdoton, mutta eivät ole ensisijaisia valintojani.

Body Boom -kahvikuorintaa hierotaan kostealle iholle pyörivin liikkein. Annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhdellaan pois.

Omakohtaisella kokemuksella voin sanoa, että ilman vaikutusaikaakin tuote toimii. Iho kuoriutuu mekaanisella kuorimisella, mutta vaikutusajalla öljyt pääsevät olemaan iholla pidempään.

Vartalon kuorinta tulisi tehdä 2-3 kertaa viikossa. Myönnän etten enää jaksa niin usein, mutta parikymppisenä olin kyllä todella tunnollinen ja kuorin monta kertaa viikossa vartalon ihoa.

Body Boom lupasi kosteutettua, sileämpää ja upeaa ihoa. Sen lupauksen Body Boom lunastaa. Iho tuntuu ja näyttää paremmalta. Tietenkin mekaaninen kuorinta vie kuollutta ihosolukkoa ja sillä tavoin tasoittaa ihon pintaa – iho tuntuu ja näyttää tasaisemmalta. Lisäksi öljyt kosteuttavat ja pehmentävät ihoa, joka saa sen hehkuvammaksi. Kuorinnan öljyt jättävät kauniin pinnan iholle, mutta eivät inhottavaa rasvaista tunnetta. Suosittelen tekemään kuorinnan vasta saippuapesun jälkeen, sillä Body Boom -kahvikuorinnan öljyt kosteuttavat kivasti, eikä niitä kannata pestä saippualla pois. Niistä jää kiva tuoksu joksikin aikaa iholle, mutta puhumme nyt vain muutamasta tunnista.

Mitä venymäarpiin ja selluliittiin tulee… raskausarvet ovat edelleen vatsassa ja reisissä sekä pakaroissa on selluliittia. Näihin juttuihin en oikein itse usko. Hieronta ja kuorinta varmasti voivat auttaa niihin, mutta eivät varmasti kaikilla. Raskausarvet häivyttyvät ajan kanssa ihon uudistuessa ja selluliitti voi hieman tasoittua hieronnan avulla. Mutta myönnän myös sen, että en ole ihoa kuorinut 2-3 kertaa viikossa 4 viikon ajan. Silti on vähän vaikeaa uskoa, että oikeasti selluliitti tai kudoksissa olevat arvet häivyttyisivät ihoa kuorimalla. Mutta sellaiseen ihon pinnalla olevan kuolleen solukon poistuminen saattaa saada ne näyttämään vähemmän ikäviltä.

Vaikka elämänjäljet eivät olekaan kadonneet vatsalta ja takapuolestani, pidin silti todella paljon näistä vartalokuorinnoista. Rakastan kahvia ja sen tuoksua. Body Boomit tuoksuvat ihanille! Jos vain tuoksuvaihtoehdoissa on mieleisiä valintoja. Minulle kun se banaani ei oikein iske.

Pidän kuorinnan tehokkuudesta ja silti pehmeästä mekaanisesta kuorivuudesta. Body Boom ei raasta ja raavi, vaikka ei se mitään pehmeää vaahtoakaan iholla ole. Lisäksi se kuorinnan jälkeinen tunne on ihastuttava. Tykkään! Kahvikuorintoja voi käyttää kasvoillekin. En itse ainakaan INCIn perusteella näe mitään estettä kasvojen kuorimiselle. Jos tykkää kuoria kasvot rouheammalla ja kosteuttavalla mekaanisella kuorinnalla, niin hyvin voi käyttää.

Body Boom -kahvikuorintoja löytyy originalin lisäksi banaani, mansikka, kookos, minttu, mango ja greippi. Oi, tuo minttu ja greippi minua kiinnostaa. Näistä testiin saamistani parhaimmat tuoksut ovat original ja kookos. Mansikka ja banaani ovat makeita. Kookos ei tuoksu sellaiselle ällölle kookokselle, vaan neutraalille. Kookosta inhoava mieheni sanoi ihoni tuoksuvan sikarille. Ei siis palavalle, vaan samalle kuin pikkusikarit peltirasian avatessa. Kuorinnoissa tuoksuu pääasiassa kahvi ja jonkun verran suklaa.

Body Boom -kahvikuorintoja voit tilata täältä*.

Isompi pussi on hinnaltaan 18,90 € / 200 g ja pienempi pussi 4,90 € / 30 g. Valikoimassa on monia tuoksuvaihtoehtoja!

Joko olette kuorineet itsenne Body Boom -kahvikuorinnalla?

Tuotteet saatuja.
X