Boosterit

Clinique Moisture Surge -geeliseerumi kosteusköyhyyteen

4.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Vaivaako kosteusköyhyys iholla? Minne katosi se kaikki hehku ja sileys iholta? Syksy vei ne mennessään. Kesällä on niin mahtavaa, kun iho luonnostaan on niin kosteuspitoinen, että kaikki meikkivoiteet asettuvat sille kauniisti. Silloin harva meikkivoide kuivahtaa ihonpinnalle vanhahtavan efektin antavasti. Enemmänkin ongelmana on ihon rasvoittuminen. Kun syksy on jälleen saapunut ja lämmitykset kuivattavat huoneilmaa, alkaa ihokin muuttua. Yllättävän nopea muutos, vaikka siihen on varautunutkin hyvissä ajoin.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Minä uskon ja luotan erilaisiin kosteusbuustaajiin. Olen huomannut, että tärkein tulee sisältä, mutta ulkoisiinkin apukeinoihin voi tarttua. Niistä on oikeasti apua. Kunnollinen kosteusbuustaus pitää ihon tasaisempana, heleämpänä sekä jopa puhtaampana. Iho pääsee itse puhdistumaan tehokkaammin, kun sillä on hyvä kosteuspitoisuus. Ryppyisyys tulee välittömästi, jos iho on kosteusköyhä. Pelkkä kosteusbuustaaja ei yksinään riitä, sillä ihonhoito on kokonaisuus.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on tehokas kosteusbuusteri. Se on oiva apu nyt syksyn edetessä ja talven lähestyessä.

Clinique kertoo tuotteessa olevan:

”Kahden uuden innovatiivisen teknologian avulla varmistetaan tuotteen ainesosien maksimaalinen teho. Uusi kapseloitu ja kosteuttava teknologia varmistavat yhdessä kuivan ihon ravinteiden saannin sekä kosteutuksen samalla vahvistaen ihon omaa kosteustasapainoa ympäristön aiheuttamia haittavaikutuksia vastaan.”

Vesigeelissä huomaa hieman pehmeitä rakeita. Ne ovat kuin epätasaisesti saostunut kiisseli tai liivate, joka ei sekoittunutkaan tasaisesti massaan. Näissä kapseleissa kerrotaan olevan E- ja C-vitamiineja sekä kosteutta lisääviä ainesosia, jotka vapautuvat vasta iholle levittäessä. Ne mainitsemani epätasaisuudet eivät näy tai tunnu enää iholla. Kaikki sulautuu ihon pintakerrokseen, eikä mitään kapseleita jää iholle pyörimään.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on pakattu pumppupulloon, jossa tuote säilyy ja on aina valmiina kosteuttamaan ihoa. Pakkauksen pohjassa on mäntä, joka nostaa tuotteen ylöspäin. Näin pohjalle ei jää tuotetta, eikä sitä mene hukkaan pakkauksen tyhjentyessä. Kuvissani näkyy tuo mäntä, sillä ehdin tätä käyttää ennen tuotteen kuvausta. Havahduin siihen, että apua, tässähän onkin tällainen mekanismi. Ei tätä voikaan käytellä surutta ennen kuvaamista tai muuten minulla on postauksessa ihan käytetyn näköinen pakkaus.

Koostumukseltaan Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on geelimäinen. Vesimäisen kevyt, mutta geelimäinen koostumus, tuo tuotteella helpompaa käytettävyyttä. Onhan geelimäistä tuotetta kuitenkin helpompaa levittää kasvoille, kuin aivan vesimäisen ohutta.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Vesigeeli tasoittuu iholla nopeasti ja imeytyy kasvojen iholle. Tuntuma jää juuri sellaiseksi, josta pidän. Kosteutettu, aavistuksen nahkea hetken aikaa. Siihen päälle nopeasti kasvovoide, niin saadaan lukittua se kosteus sinne ihonpintaan.

Kuvasta aavistuksen hahmottaa massassa olevat kapselit.

Meikkivoide tasoittuu iholle erinomaisesti ja säilyy freesinä. Jos iho on kosteusköyhä, meikkivoiteen usein korostavat ihon pinnassa olevaa kosteuspulaa. Meikkivoiteet sekä puuteriset meikkipohjatuotteet tarttuvat paremmin, kun iholla on hyvä kosteustasapaino.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate -kosteusbuusterista on kiva kirjoittaa, sillä tehokkaan kosteuttavuuden lisäksi, se on melko edullinen. Clinique on selektiivinen brändi, mutta hinnaltaan tämä tehotuote ei oikeastaan ole paha. Kätevään pumppupulloon on pakattu 48 millilitraa tuotetta, eli se on noin 18 millilitraa enemmän, kuin tyypillinen seerumin tai kosteusbuustaajan pakkauskoko. Suositushinnaltaan Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on 36,00 €. Hyvin riittoisa tuote!

Tämän Cliniquen tehokosteuttajan löydät esimerkiksi Sokos– ja Stockmann*-tavarataloista sekä niiden verkkokaupoista. Myös eleven.fi* myy tätä Cliniquen keväällä Suomeen myyntiin tullutta tehokosteuttajaa.

Oletteko te muut hurahtaneet kaikenlaiseen kosteusbuustailuun ja löytäneet sieltä apuja?

Postauksen tuote saatu.

Kommentit (12)

Tuosta geelivoiteesta olenkin lukenut kehuja. 🙂

Minulla on suhteellisen rasvainen ja todella todella helposti tukkeutuva akneiho, vielä näin +25-vuotiaana. En pysty käyttämään edes akneiholle tarkoitettuja kosteusvoiteita, koska ne tukkivat ihoa ja saavat sen näppylöille. Vasta syyskuun BetteBoxissa tullut Vichyn Minéral 89 Daily Booster oli tarpeeksi kevyt ja kosteuttava, jottei siitä tule finnejä ja jotta se kosteuttaa. Pärjäilenkin hyvin pelkästään tuolla Vichyn buusterilla, ainakin toistaiseksi. Rasvoittuminenkin on rauhoittunut näin syksyn tullen ja aknea ehkäisevän lääkevoiteen ansiosta oikein siedettävälle tasolle.

Kiva kuulla, että olet löytänyt itsellesi sopivan sekä rasvoittuminen on vähentynyt. Syksyllä ja talvella rasvoittuminen onneksi vähän ainakin helpottaa. Ennen minulla oli tosi rasvoittuva iho talvellakin, mutta jännästi sitten muuttui kun täytin 30.

Minä säästelen tuota Bette Boxista tullutta buusteria laivareissulle, jonne lähdemme parin viikon päästä. 🙂 Testaan sen sitten silloin.

Jep, heti lokakuun saavuttua kauhistuin, nyt syksy teki iholleni tepposet 😀 Täytyypä muuten sanoa, ei todellakaan ole pahan hintainen tuote! Ehkäpä voisin uteliaisuuttani napata tämän jossain vaiheessa kokeiluun, Cliniqueta käytin aikoinaan tosi paljon, olin kunnon Clinique-tyttö ^_^

Joo, ei ole! Yllätyin itsekin hinnasta. Kuitenkin pakkauskoko on 48 ml, joka on enemmän kuin yleensä. Tää on hyvä!

Juu, pahasti koukussa kosteus suihkeisiin, kasvovesiin ja kaikkeen ihoa heleyttävään ja kosteuttavaan. Olen myyty! Täytyy napata mukaan huomenna Tallinnan päiväreissulta 🙂

Sama! Minä myös aivan koukussa. 😀

Tätä täytyy harkita oikeinkin vakavasti, jahka tulee joku kantistarjous tai muu etu Stockalle tai Sokokoselle. Kovasti olen tykännyt merkin muistakin tuotteista. Eikä kyllä ole paha tuo normaalihintakaan. Multa oli jotenkin mennyt ohi, että tämmöinenkin löytyy. Kiitti vinkistä.

Joo, ei tätä vielä pitkään ole ollut myynnissä. Ja ei tosiaan ole paha hinnaltaan. Clinique on yleisesti aika edullinen sele-merkiksi, mutta kyllä silläkin on jotkut tuotteet melko hintavia.

Tätä täytyy kokeilla joskus. Minulla on pintakuiva iho ja kosteutta tarvitaan. Näin syksyllä iho kuivuu entisestään, eli kaikki mahdolliset kosteuttavat tuotteet on käytössä.

Näinhän se tekee aina syksyn tultua. Jos talvella on pakkasta, huoneilma kuivuu ja silloin iho on todella kosteusköyhä. Välttämättä kaikki ulkoinenkaan kosmetiikka ei tuo apuja. Silloin pitää vaan juoda vettä paljon ja pitää huoli kodin huoneilman kosteudesta. Sen olen huomannut tuovan paljon apua. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *