Boosterit

Clinique Moisture Surge -geeliseerumi kosteusköyhyyteen

4.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Vaivaako kosteusköyhyys iholla? Minne katosi se kaikki hehku ja sileys iholta? Syksy vei ne mennessään. Kesällä on niin mahtavaa, kun iho luonnostaan on niin kosteuspitoinen, että kaikki meikkivoiteet asettuvat sille kauniisti. Silloin harva meikkivoide kuivahtaa ihonpinnalle vanhahtavan efektin antavasti. Enemmänkin ongelmana on ihon rasvoittuminen. Kun syksy on jälleen saapunut ja lämmitykset kuivattavat huoneilmaa, alkaa ihokin muuttua. Yllättävän nopea muutos, vaikka siihen on varautunutkin hyvissä ajoin.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Minä uskon ja luotan erilaisiin kosteusbuustaajiin. Olen huomannut, että tärkein tulee sisältä, mutta ulkoisiinkin apukeinoihin voi tarttua. Niistä on oikeasti apua. Kunnollinen kosteusbuustaus pitää ihon tasaisempana, heleämpänä sekä jopa puhtaampana. Iho pääsee itse puhdistumaan tehokkaammin, kun sillä on hyvä kosteuspitoisuus. Ryppyisyys tulee välittömästi, jos iho on kosteusköyhä. Pelkkä kosteusbuustaaja ei yksinään riitä, sillä ihonhoito on kokonaisuus.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on tehokas kosteusbuusteri. Se on oiva apu nyt syksyn edetessä ja talven lähestyessä.

Clinique kertoo tuotteessa olevan:

”Kahden uuden innovatiivisen teknologian avulla varmistetaan tuotteen ainesosien maksimaalinen teho. Uusi kapseloitu ja kosteuttava teknologia varmistavat yhdessä kuivan ihon ravinteiden saannin sekä kosteutuksen samalla vahvistaen ihon omaa kosteustasapainoa ympäristön aiheuttamia haittavaikutuksia vastaan.”

Vesigeelissä huomaa hieman pehmeitä rakeita. Ne ovat kuin epätasaisesti saostunut kiisseli tai liivate, joka ei sekoittunutkaan tasaisesti massaan. Näissä kapseleissa kerrotaan olevan E- ja C-vitamiineja sekä kosteutta lisääviä ainesosia, jotka vapautuvat vasta iholle levittäessä. Ne mainitsemani epätasaisuudet eivät näy tai tunnu enää iholla. Kaikki sulautuu ihon pintakerrokseen, eikä mitään kapseleita jää iholle pyörimään.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on pakattu pumppupulloon, jossa tuote säilyy ja on aina valmiina kosteuttamaan ihoa. Pakkauksen pohjassa on mäntä, joka nostaa tuotteen ylöspäin. Näin pohjalle ei jää tuotetta, eikä sitä mene hukkaan pakkauksen tyhjentyessä. Kuvissani näkyy tuo mäntä, sillä ehdin tätä käyttää ennen tuotteen kuvausta. Havahduin siihen, että apua, tässähän onkin tällainen mekanismi. Ei tätä voikaan käytellä surutta ennen kuvaamista tai muuten minulla on postauksessa ihan käytetyn näköinen pakkaus.

Koostumukseltaan Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on geelimäinen. Vesimäisen kevyt, mutta geelimäinen koostumus, tuo tuotteella helpompaa käytettävyyttä. Onhan geelimäistä tuotetta kuitenkin helpompaa levittää kasvoille, kuin aivan vesimäisen ohutta.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Vesigeeli tasoittuu iholla nopeasti ja imeytyy kasvojen iholle. Tuntuma jää juuri sellaiseksi, josta pidän. Kosteutettu, aavistuksen nahkea hetken aikaa. Siihen päälle nopeasti kasvovoide, niin saadaan lukittua se kosteus sinne ihonpintaan.

Kuvasta aavistuksen hahmottaa massassa olevat kapselit.

Meikkivoide tasoittuu iholle erinomaisesti ja säilyy freesinä. Jos iho on kosteusköyhä, meikkivoiteen usein korostavat ihon pinnassa olevaa kosteuspulaa. Meikkivoiteet sekä puuteriset meikkipohjatuotteet tarttuvat paremmin, kun iholla on hyvä kosteustasapaino.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate -kosteusbuusterista on kiva kirjoittaa, sillä tehokkaan kosteuttavuuden lisäksi, se on melko edullinen. Clinique on selektiivinen brändi, mutta hinnaltaan tämä tehotuote ei oikeastaan ole paha. Kätevään pumppupulloon on pakattu 48 millilitraa tuotetta, eli se on noin 18 millilitraa enemmän, kuin tyypillinen seerumin tai kosteusbuustaajan pakkauskoko. Suositushinnaltaan Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on 36,00 €. Hyvin riittoisa tuote!

Tämän Cliniquen tehokosteuttajan löydät esimerkiksi Sokos– ja Stockmann*-tavarataloista sekä niiden verkkokaupoista. Myös eleven.fi* myy tätä Cliniquen keväällä Suomeen myyntiin tullutta tehokosteuttajaa.

Oletteko te muut hurahtaneet kaikenlaiseen kosteusbuustailuun ja löytäneet sieltä apuja?

Postauksen tuote saatu.

Lue myös

Suosittelemme