glitz & glam

Dior 1-Minute Mask – minuutissa sileä iho

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin

Kiinnostaisiko minuutin kasvokuorinta?

Maaliskuussa risteilin Tukholmaan. Sephoran ostosten lisäksi tuli tehtyä shoppailuja myös laivalta. Ostossaaliini joukossa oli kiinnostukseni herättänyt kasvokuorinta Diorilta. Oikeasti oli niin, että ostin äidilleni tuliaista. Tax freen myyjä esitteli niin kiinnostavan uutuuden, että oli ihan pakko ostaa se itsellenikin.

*Dior Capture Totale Dream Skin 1-Minute Mask on pikakuorinta kasvoille. AHA-hapot, eli hedelmähapot ja BHA-happo, eli salisyylihappo kuorivat kuolleen ihosolukon minuutissa. Pehmeä ja sileä iho ilman raastavia rakeita.

Koostumukseltaan tuote on geelimäinen ja väriltään hennosti vaaleanpunaista.

Geelissä näkyy pientä ylellisyyttä, sillä se on hieman helmiäishohteista.

Dior Capture Totale Dream Skin 1-Minute Mask levitetään kuiville, puhtaille kasvoille (silmänympärysihoa välttäen) ja hierotaan niin pitkään, että geeli muuttuu valkoiseksi ja voidemaiseksi. Tämän jälkeen sen annetaan vaikuttaa yhden minuutin ajan. Kasvot huuhdellaan huolellisesti ja kuivauksen jälkeen levitetään halutut ihonhoitotuotteet. Näin helppoa ja nopeaa!

Iho on välittömästi pehmeämpi, kirkkaampi ja tasoittunut. Ihana tunne! Olen ihan rakastunut tähän pikakuorintaan. Vaikka Dior Capture Totale Dream Skin 1-Minute Mask -kuorintaa käyttäisi illalla ennen nukkumaan menoa, sen tuoma sileys säilyy aamuun asti. Kuorinnan jälkeen kannattaa kasvoille käyttää jotain hyaluronihappoa sisältävää seerumia tai boosteria sekä joku todella ihana yönaamio. Aamulla meikkiä tehdessä kyllä kiittelee iltatoimiaan. Dior Capture Totale Dream Skin 1-Minute Mask -kuorintaan suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa, mutta tax freen myyjä sanoi, että kerta viikossa on ihan riittävä ja hyvä. Vaikutusaikaa ei tarvitse mittailla sekuntikellon kanssa. Jos antaa vaikuttaa yli minuutin, niin mitään kamalaa ei tapahdu. Paksummalla iholla ja sellaisella, jota ei ole pitkään aikaan kuorittu, voi olla hyväkin antaa vaikutusajan olla kaksi minuuttia.

Yleensä näillä nopeilla happokuorinnoilla on tapana saada iho lehahtamaan. Minulla ainakin tuo efekti tapahtuu luonnonkosmetiikkamerkkien kanssa, kuten Mossan ja Supermoodin kanssa. Ei siis mitään reaktioita, mutta iho lehahtaa punaiseksi. Dior 1-Minute Mask ei aiheuta lehahdusta. Olen äidiltäni tiedustellut kokemuksia omastaan ja tuote on ollut mieluisa. Punoitusta tai lehahdusta ei ilmeisesti ole ilmennyt hänen couperosaihollaan. 1-Minute Mask on siitä mahtava, että voin käyttää sitä juuri ennen juhlia tai iltamenoja. Tietenkin nämä ovat aina yksilöllisiä ja aina kannattaa ensin testata, että miten oma iho reagoi, jos on herkkäihoisempi. Myös ihon tilalla on merkityksensä.

Voin lämpimästi suositella tutustumaan tähän upeaan pikatuotteeseen! Dior Capture Totale -sarjassa on yksi toinenkin ihanuus, josta joskus olen kirjoittanut. Hintapolitiikka onkin sitten se toinen juttu Diorista puhuttaessa. Laivalla tämä Dior 1-Minute Mask on oikeasti inhimillisen hintainen, eikä tuottanut tuskaa ostaa itselleni ja äidilleni tuliaiseksi. Laivalla hintaa oli 53,90 € / 75 ml.

Täällä maissa hinta on 83,00 € / 75 ml. Jälleenmyyntipaikkoja ovat ainakin Sokos- ja Stockmann-tavaratalot ja Emotion-myymälät.

*Kicksin verkkokaupassa 78,50 € / 75 ml. Nyt kun on kesäkausi ja monet teistä reissailee, niin vinkiksi tax free -ostoksille! 😉

Oletteko kokeilleet tai kiinnostuneet Dior 1-Minute Mask -kuorinnasta?

 

Lue myös:

Kaksivaikutteinen kasvokuorinta erityisesti aikuiselle iholle

5 parasta happokuorintanaamiota – sileämpi ja kirkkaampi iho

5 parasta kuorivaa kasvovettä – helppo tapa pitää iho kirkkaana

X